Hey you (Mazelock) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Hey you (Mazelock)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Whalepaw
Member
Hey you (Mazelock) DPKsfdL
Roos
124
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender:
Rank:
Whalepaw
BerichtOnderwerp: Hey you (Mazelock)   Hey you (Mazelock) Icon_minitimezo 1 jun 2014 - 17:21

Langzaam liep Whalepaw, poot voor poot, door het bos. Ze woonden tijdelijk op de Highlands waar ze geprobeerd hadden er iets van te maken, maar dat kwam nauwelijks in de buurt van het normale kamp. Buiten was het nog steeds aardig fris, maar in het kamp zelf was bijna geen warm plekje te vinden. Alleen in de nursery was het ze een beetje gelukt, maar ook daar viel de warmte tegen. Diep in gedachten verzonken voor enige oplossingen, die toch niet zouden werken, liep de tabby verder. Plotseling botste ze ergens tegenaan, en werd ze weer wakker geschut. ''Oh, sorry.'' Mompelde ze en ze keek omhoog, naar het gezicht van de poes. Even moest ze slikken zodra ze dat gevonden had. Ze herkende de poes. Mazelock. Die had Whalepaw en Stormysoul beschuldigd van de dood van haar zusje, Rainpaw als ze het goed had. ''sorry, Ik uhm, lette niet op.'' Verontschuldigde Whale zich, en ze probeerde luchtig te klinken. Ze was de woedde aanval van Mazelock nog niet vergeten, maar Mazelock zelf misschien wel. ''Ik heb je geen pijn gedaan hoop ik?''


Hey you (Mazelock) X3wwaw

for good memories, not good choises. ♥
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mazelock
Member
Hey you (Mazelock) FiB5aEE
Bo II
333
Actief
You don't know now who you are, you don't know now what love is for. The mirror face you see is strange; there's no one here to share your pain.

CAT'S PROFILE
Age: 90 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Mazelock
BerichtOnderwerp: Re: Hey you (Mazelock)   Hey you (Mazelock) Icon_minitimevr 6 jun 2014 - 23:58

Ze liet haar vis even vallen. Vissen was haar vak, ze kon het als geen ander. De goudkleurige vis keek met glazige ogen naar haar. Hij was niet veel groter dan de helft van een voorpoot en was ook niet zo dik, maar ach, hij was iets. Dat konden velen niet zeggen. De landprooi had zich uit de poten gemaakt voor het overvloedige water. Die had gevolgd op een erg harde leafbare, die ook niet echt veel had gezorgd voor prooi. Ze had dit de meest hatelijke leafbare ooit gevonden. Dawnflight was leader geworden, Rainpaw was dood en haar familie leek uit elkaar te vallen. Ze werd er echt niet beter op en ook niet echt blijer. Toen ze opeens iets tegen haar voelde botsen, keek ze met een koele blik naar onder. De apprentice was ietjes kleiner dan haar. De lilac point moest haar nekharen onderdrukken om niet overeind te schieten en in de aanval te vliegen. ''Oh, sorry.'' hoorde ze zachtjes. Toen ontmoette de blikken elkaar. Haar blik was hard en koel, bijna zoals ijs. ''Sorry, Ik uhm, lette niet op.'' Mazelock vernauwde even haar ogen, waarna ze even knipperde. ''Ik heb je geen pijn gedaan hoop ik?'' Ze schudde haar kop. "Heb ik jouw pijn gedaan?" Deze vraag was echt wel iets dat verder ging dan alleen nu.


" So baby tell me, did you miss me? "


Hey you (Mazelock) JqCt8El

I
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Whalepaw
Member
Hey you (Mazelock) DPKsfdL
Roos
124
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender:
Rank:
Whalepaw
BerichtOnderwerp: Re: Hey you (Mazelock)   Hey you (Mazelock) Icon_minitimeza 7 jun 2014 - 20:07

De blik van mazelock leek koel toen die Whalepaw aankeek. Het duurde ook even voor ze antwoord gaf, de enige reactie was knipperende ogen, maar tot Whale's opluchting schudde ze haar kopje. ''Heb ik jou pijn gedaan?'' Vroeg Maze. ''Nee natuurlijk niet, ik botste tegen jou op, het was mijn schuld.'' Antwoordde de tabby, en ze lachte. Of de lach gemeend was wist ze zelf ook niet, maar het zou de sfeer in ieder geval wat toegankelijker maken. Toen viel haar oog op de goud-achtige vis. ''Aardig goeie vangst zie ik.'' Zei ze, meer als suggestie dan als vraag. Eigenlijk was ze een beetje jaloers, want niemand had haar ooit geleerd om te vissen, laat staan jagen, maar dat zou ze nooit laten merken. ''Kun je goed vissen?'' Vroeg ze daarna en ze hield haar kopje een beetje scheef.


Hey you (Mazelock) X3wwaw

for good memories, not good choises. ♥
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Hey you (Mazelock)   Hey you (Mazelock) Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hey you (Mazelock)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: