{Avalanchedemon} Wanna hunt? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 {Avalanchedemon} Wanna hunt?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
{Avalanchedemon} Wanna hunt? DPKsfdL
Assie
274
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons (2 year)
Gender:
Rank: Warrior
Lavenderfeather
BerichtOnderwerp: {Avalanchedemon} Wanna hunt?   {Avalanchedemon} Wanna hunt? Icon_minitimezo 1 jun 2014 - 23:49


De rode abbessijn was blij met de komst van newleaf. Alles in het woud leek te herleven. Het kleinste organisme ontwaakte uit hun winterslaap. De bomen droegen weer frisse groene bladeren en de bloemen stonden in bloei. Maar dat bracht niet altijd voordelen met zich mee. De pollen, daar had de kater het meest last van. Hoewel hij er niet zo'n grote allergie aan had, had hij ze liever weg. Dan was leafbare nog zo slecht niet geweest. Waren er geen pollen, en nog beter, geen muggen. Van die miezerige prikkende insecten had hij het niet. Gaf hem maar de mussen uit het bos. Of een goeie sappige duif. Maar voorlopig had hij nog geen van al die dieren tegen gekomen. Het was dan ook niet zo raar, de temperatuur waren nog niet op hun warmst. Voorlopig moesten de katten in het kamp nog overleven op de rest van de killpile en kleine diertjes als muisjes en veel te magere konijnen. Leafbare had voor iedereen zijn tol geëist. De kater stapte nog een eindje door toen hij plots de aanwezigheid van één of andere clangenoot achter zich oppikte. "Hé, kom erbij. Ik ging juist op jacht gaan." De afstand tussen hen was niet zodanig groot dus hoefde hij niet zodanig hard te roepen. Maar met de wind die laag zat was dit wel eens nodig.

Open voor wie wil~


{Avalanchedemon} Wanna hunt? AGKyyCm
Feather of the dawn:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
{Avalanchedemon} Wanna hunt? DPKsfdL
Anouk
241
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons went by as fast as the wind
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Avalanche Demon
BerichtOnderwerp: Re: {Avalanchedemon} Wanna hunt?   {Avalanchedemon} Wanna hunt? Icon_minitimewo 4 jun 2014 - 18:59

Met uitgestrekte passen liep de zilvere tabby door de velden op weg naar het kleine meertje. Ze was dood moe, na een lange tijd achter een bijzonder snel konijn aan gerend te hebben was dat ook wel logisch. Maar toch, normaal hield ze elk konijn gemakkelijk bij. Het voelde ergens helemaal niet lekker, ze werd toch niet langzamer? Bij deze gedachte schudde ze meteen haar kop om deze gedachte weg te jagen. AvalancheDemon versnelde haar pas en rende verder richting het water. Van dat geren had ze namelijk dorst gekregen. "Hé, kom erbij. Ik ging juist op jacht gaan." klonk de stem van een kater. Abrupt stond ze stil en keek in het rond, waar de stem vandaan was gekomen had ze niet gezien. Al snel zag ze een rode abessijn staan. Het werd ondertussen ook maar weer eens tijd om voor de zoveelste keer proberen aardig te doen. Rustig liep ze naar de kater toe en ging vlak voor hem staan. "Prima, maar ik ga eerst even naar het meer om wat de drinken." zei ze tegen de kater. Hoewel ze het vriendelijk bedoelde klonk haar stem zoals gewoonlijk redelijk kil. Meestal vond ze dat juist leuk, maar als ze eens een keertje aardig wilde zijn werkte dat nou ook niet bepaalt mee.


{Avalanchedemon} Wanna hunt? Avalan10
A cold wind is blowing:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{Avalanchedemon} Wanna hunt?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Small Lake-
Ga naar: