I am hurt (open) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I am hurt (open)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hazelkit
Member
I am hurt (open) DPKsfdL
Roos
37
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 4 Moons
Gender:
Rank:
Hazelkit
BerichtOnderwerp: I am hurt (open)   I am hurt (open) Icon_minitimema 2 jun 2014 - 20:52

Dit was de dag. De dag waarop ze het wel moest doen. De perfecte dag. Hazelkit keek om zich heen. Zoals altijd schonk niemand haar aandacht. Meestal was dat stom, maar nu was het handig, noodzakelijk zelfs. Heel even twijfelde ze nog, maar ze wist dat als ze het nu niet deed, het er nooit van zou komen. Langzaam sloop ze de nursery uit. Ze was er bijna, bijna bij de uitgang. Zodra ze daar was, kon ze gaan rennen. Nog een keer keek ze achterom, maar daarna meteen weer vooruit. Ze was nu op het punt gekomen om te gaan rennen, ze was bij de uitgang. Heel even bleef ze staan, en kneep ze haar oogjes dicht tegen het felle licht, maar al snel was ze daar aan gewend. Ze zette zich schrap, en met een grote sprong begon ze te rennen. Met haar achterpoten duwde ze af, waarna ze met haar voorpoten weer landde. Daarna zette ze achterpoten weer neer en duwde ze weer af. Dat herhaalde ze, steeds sneller. Om zich heen zag ze katten in een flits voorbij komen. Dan weer een bruine, een grijze of een oranje flits schoten langs haar heen, maar daar lette de kit niet op. Vandaag zou het haar lukken, eindelijk zou ze het kamp uit gaan.
Ineens voelde de kit een hevige pijn, en ze zag de grond in slow motion op zich afkomen. Snel gooide ze haar voorpootjes naar voren, en probeerde zich op te vangen. Haar pootjes vingen de grootste klap op, maar ook haar hoofd knalde toch op de grond. Heel even bleef Hazelkit versuft liggen, maar toen kwam de pijn weer terug. in haar hoofd en rechter achterpoot voelde ze hevige steken. Haar achterpootje was blijven haken achter een steen, waardoor ze gevallen was. Ze krabbelde overeind, maar al snel zakte ze weer terug, Haar poot hield het niet, en heel even zag ze vlekken voor haar ogen. Bang bleef Hazelkit zitten. Wat als ze hier niet weg kon? er was nog maar één optie over: ''Help!'' Snikte de kit.


[img]I am hurt (open) 2hyvqxg[/img]
being clumsy is just awesome ♥
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I am hurt (open)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: