New scars ;; Medicine cat's den ;; Nightstream 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 New scars ;; Medicine cat's den ;; Nightstream

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
New scars ;; Medicine cat's den ;; Nightstream DPKsfdL
Herrrrrrrr
584
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender:
Rank:
Glacierfall
BerichtOnderwerp: New scars ;; Medicine cat's den ;; Nightstream   New scars ;; Medicine cat's den ;; Nightstream Icon_minitimezo 8 jun 2014 - 10:04


Op het moment dat hij hun tijdelijke kamp binnen hinkte was de stekende pijn in zijn buik al over gegaan naar een soort constant gegons. Rond zijn keel zat een vuile, rode korst bloed en ook in Glacierfall's vacht waren oneffenheden te vinden. Hij liet zijn blik door de Highlands gaan. Waar is de Medicine cat den? Om hem heen had het clanleven zich al goed herstelt na de desastreuze overstroming van enkele weken geleden. Apprentice's kwamen trots terug met een mondje prooi, kittens lagen tegen hun moeders aangenesteld in de Nursery en de Warrior's vertrokken op patrouille. Het was een vredig beeld. Aha! Niet ver naast de Leader's den lag die van de Medicijnkat en met een opgeluchte uitdrukking op zijn snoet stapte hij er op af. Vanaf het moment dat Glacierfall zich binnen de gevlochten wanden van het nest waagde werd hij ontvangen door een peleton scherpe geuren. Zijn ijsblauwe ogen flitsen vol ontzag over de voorraad aan kruiden , bloemen en bessen. Wat kan een kat daar nu mee aanvangen? De krijger gluurde voorzichtig naar de achterkant van de den, op zoek naar het silhouet van een kat. "Nightstream", mauwde Glacier timide:"ben je daar?". Hij gaf een nerveus zwiepje met zijn staart, echt op zijn gemak voelde de kater zich niet.


New scars ;; Medicine cat's den ;; Nightstream Ea5mbd
Swanpaw ;; Glacierfall

Catstamps!:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
New scars ;; Medicine cat's den ;; Nightstream
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: