Fire red {Tinder} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Fire red {Tinder}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Fire red {Tinder} Tumblr_5fbd687efe8c5e8da1951b36fa28e292_8c7d28ad_640
Bo2
608
Actief
I've got no strings, to hold me down, to make me fret, or make me frown. I had strings, but now I'm free! There are no strings on me~

CAT'S PROFILE
Age: 60 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brokentune
BerichtOnderwerp: Fire red {Tinder}   Fire red {Tinder} Icon_minitimedi 17 jun 2014 - 20:46

Hij sleepte zijn staart achter zich mee, alsof het zoveel woog. Ja, voor hem nu wel, alles leek op zijn schouders te drukken en met die stomme beet van die achterlijke rattenwreter kon hij het wel schudden met het houden van dat gewicht. Hij had Tinder niet meer gezien, wat een verassing, ze was hem waarschijnlijk ook weer gesmeerd. Je weet wel, wanneer je iets doet voor een ander en als het er uiteindelijk op neer komt, ze niks anders kan doen dan jouw on je voordeel te gebruiken om terug gelukkig te zijn. Hij vond het stom, niet hatelijk, want hij wilde haar alleen gelukkig zien... Stomme gevoelens. Woest sloeg hij opnieuw zijn kop in zijn nek, zo opeens, waardoor hij opnieuw achteruit viel. Woest hapte hij naar zijn gewonde schouders terwijl hij daar al bevend op de grond lag te kronkelen. Het beven had iets bereikt en hij schuurde over de ruwe grond, dus al snel sprong de korst terug open. Opeens in een vlaag van woede boorde hij zijn tanden in de wonde. Bloed spoot vantussen zijn kaken en al snel opende hij ze weer, om een gil uit te brengen. Maar al snel legde hij al hijgend zijn kop neer, zijn lichaam nog natrillend van het gevecht met zichzelf. Een straaltje bloed gleed van zijn schouder af en bevuilde de zandkleurige grond. De apprentice sloot zijn ogen en hoopte dat hij ze nooit meer moest open doen.


Fire red {Tinder} N3DJlqEZ_o
Extra:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Fire red {Tinder}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: