Like we did 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Like we did

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Innerstar
StarClan
Like we did R0nBhw9
Nathalie
4726
Afwezig
"True leader don't create followers, they create more leaders"

"My silience could mean that you're not worth the argument"

CAT'S PROFILE
Age: I've lived for 51 moons, and live further for eternity in Starclan
Gender: She-cat ♀
Rank:
Innerstar
BerichtOnderwerp: Like we did   Like we did Icon_minitimevr 20 jun 2014 - 14:05

De drie patrouilles hadden het kamp verlaten. Innerghost staarde kort naar de nursery met een bedenkelijke frons op haar snuit. Daar sliep Fallentear nu, met kittens van een hazenvreter in haar buik. Elke keer wanneer ze er aan dacht voelde ze woede in haar buik borrelen. En dan was er nog Flamepath, ze sprak hem nauwelijks nog tot niet, al probeerde ze het wel. Ze wou nog steeds weten wat er was, wat maakte dat hij zo deed? Maar het was haar nog niet gelukt het antwoord daar op te krijgen. Ze moest en zal het kamp weer uit, maar niet alleen. Haar ogen vielen op twee warriors waar ze het goed mee vinden kon. Twee katers, hoe kon het ook anders. Als kitten en als apprentice waren het altijd de katers geweest waar mee ze optrok, en niet omdat zij ze aantrekkelijk vond, maar omdat ze gewoon beter met katers op had kunnen schieten. Ze liep naar de twee toe met een grijns op haar snoet. "Hey, willen jullie mee jagen?" Vroeg ze met een kleine grijns rond haar snuit.

OOC: Frostlake & Sparkrain
Like we did V9y2R1j


Like we did Env9oX7
.:
 
Thanks Waz <3:
 
:'STAMPS':
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sparkrain
Member
Like we did DPKsfdL
Razzleberry aka Lore
23
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender:
Rank:
Sparkrain
BerichtOnderwerp: Re: Like we did   Like we did Icon_minitimevr 20 jun 2014 - 15:48

Sparkrain had genoeg van stil zitten. De hele dag had hij nog niks gedaan, niet dat hij lui was, maar hij durfde zich niet goed aan te melden voor een patrouille. Sociaal was nooit zijn sterkste punt. De tabby kater zuchtte onhoorbaar, tot een zwarte gestalte zijn aandacht trok. "Hey, willen jullie mee jagen?" Vroeg de zwarte poes. "Inner!" Spark klonk vrolijk, en snorde zacht bij het zien van zijn vriendin. "Tuurlijk! Lijkt me leuk!" Beantwoordde hij haar vraag. Eindelijk iets te doen! Hij sprong bijna op, en ging naast Innerghost staan. "Dus, hoe is het met jou?" De kater wist dat ze niet graag dingen vertelde, maar over een ding was hij toch best nieuwsgierig.


Like we did 11lkccx
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Like we did
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: