Nananananana{Shadepaw} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Nananananana{Shadepaw}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Nananananana{Shadepaw} DPKsfdL
81
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22 Moons
Gender:
Rank:
Brokentime
BerichtOnderwerp: Nananananana{Shadepaw}   Nananananana{Shadepaw} Icon_minitimedi 24 jun 2014 - 12:16

Geen fantasie

Hij had twee muizen gevangen op zijn vertrouwde manier en een konijn laten lopen. Maar dat gaf niet, hij was nog niet klaar met zijn jacht. Al was hij dan al eventjes bezig, maar dat was meestal zo. Hij was nooit meteen klaar met een jacht en dat maakte hem niet uit. Brokentime kwam dan wel vaak met hoop prooi terug, wat dan voor gefluister zorgt bij de anderen. Ze vroegen zich af hoe hij het altijd weer voor elkaar kreeg, aangezien hij zo 'lui' was. Brokentime was nooit beledigt daardoor, ze begrepen het gewoon niet. De rode kat liep traag over de vlakte heen en keek loom voor zich uit, ah, hij naderde de Outlook Rock. Misschien was een pauze wel een goed idee, dat was het altijd. Brokentime versnelde zijn pas maar een klein beetje en liep naar de rots toe. Zijn prooi legde hij neer, het zal wel niet gestolen worden als hij hier ook was, en hij sprong op de rots. Na een paar rondjes te hebben gelopen om de goede houding te kunnen vinden, ging hij liggen. Zijn blik lag gericht naar het Windclan Territorium, maar al vlug slot hij zijn ogen. Net toen hij bijna was ingedommeld, klonk er wat geritsel in de verte. Loom opende Brokentime zijn ogen en zag een kat naderen. Fijn, daar ging zijn rust. Als een kleine kitten die stout wou zijn, bleef hij stijf liggen en maakte geen aanstalten om de kat te gaan begroeten ofzo.   


Nananananana{Shadepaw} 10er8fr
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shademind
Member
Nananananana{Shadepaw} DPKsfdL
HANANAAAAASS!!! (Also known as 'Hanna ZONDER 'H' OP HET EINDE!')
443
Actief

CAT'S PROFILE
Age: •12•moons•
Gender:
Rank: Young Warrior
Shademind
BerichtOnderwerp: Re: Nananananana{Shadepaw}   Nananananana{Shadepaw} Icon_minitimevr 27 jun 2014 - 13:39

De grijze tabby stak zijn neus zoekend in de lucht. De geur van konijn trok zijn aandacht. Vrijvel direct zakte hij in een slordige jachthouding en sloop stukje voor stukje dichter bij de steeds sterker wordende prooigeur. Na een korte achtervolging beet hij in de nek van het bruine beestje. Tevreden schraapte Shadepaw een hoopje aarde over zijn verse prooi. De grijze tabby ademde diep in, op zoek naar nieuwe prooigeuren, maar in de plaats trok de geur van een andere windclanner zijn aandacht. Hij rook dichtbij. Verstopte hij zich? Waarom? Was het zo erg om gewoon even dag te zeggen? Shadepaw volgde zijn neus, tot hij bijna op een rood-witte kater die hij als Brokentime herkende, stapte. "D-d-dag, B-b-b-brokent-t-time, t-toch?",


Nananananana{Shadepaw} Shademind_os
»tнє tнιηgs tнαt mαkє mє ∂ιffєƦєηt, αƦє tнє tнιηgs tнαt mαkє mє...

huidige os by Bunny
Spul:
 

Nananananana{Shadepaw} LcrIgCQ Nananananana{Shadepaw} R8xnpLj
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Nananananana{Shadepaw}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: