{Mazelock} Weeping Willow's 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 {Mazelock} Weeping Willow's

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Skymask
Dark forest
{Mazelock} Weeping Willow's DPKsfdL
Babs
184
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender:
Rank:
Skymask
BerichtOnderwerp: {Mazelock} Weeping Willow's   {Mazelock} Weeping Willow's Icon_minitimewo 25 jun 2014 - 20:25

Zijn slanke Windclanbouw maakte dat Skymask gemakkelijk zich door de schaarse begroeiing kon voortbewegen. Zijn blauwe ogen gloeiden lichtjes op in het halfduister. Hij wist exact waarnaar hij zocht. Een gewillig slachtoffer om mee te kunnen trainen. Een lichte glimlach speelde op zijn lippen en eventjes liet hij zijn tong glijden over het begin van zijn snorharen. Het slachtoffer zou vanzelf wel komen. En ja hoor, door de struiken heen kon hij het figuur van een warrior al zien, een Riverclan kat zo te ruiken. Hij zette een kalme grijns op en stapte door het struikgewas heen. "Goedenavond, met wie heb ik het genoegen?" Miauwde de kater.


{Mazelock} Weeping Willow's WApVdmx
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mazelock
Member
{Mazelock} Weeping Willow's FiB5aEE
Bo II
332
Actief
You don't know now who you are, you don't know now what love is for. The mirror face you see is strange; there's no one here to share your pain.

CAT'S PROFILE
Age: 72 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Mazelock
BerichtOnderwerp: Re: {Mazelock} Weeping Willow's   {Mazelock} Weeping Willow's Icon_minitimeza 5 jul 2014 - 18:50

Duisternis... Dat was het eerste wat ze zag toen ze haar ogen opende. Even moesten haar ijsblauwe ogen wennen aan het gedempte licht. Al snel werd alles duidelijk, een soort bos. De kattin keek even van links naar rechts, haar ogen gloeiden verraderlijk. Hier in haar dromen moest ze zich niet voordoen als miss goedzak. Het scheelde haar echt niks dat Rain dood was. Het was dat mormels schuld dat haar moeder dood was.... Ah ja, ze ging toch uiteindelijk dood eindigen. Niemand, maar dan ook niemand zou haar nog pijn doen. De riverclanner snoof even en keek even naar rechts, waar gloeiende ogen door het struikgewas heen te zien waren. Al snel kwam een kat tevoorschijn. Slank, een Windclanner. "Goedenavond, met wie heb ik het genoegen?" De kattin kneep haar ogen tot fijne spleetjes en schatte even de kater in. "Mazelock," zei ze op een ijzige toon. "En wie mag jij wezen?" Zei ze op een ijzige toon weer. Ze wist wel degelijk dat ze sliep, ze luisterde enkel nog naar haar eigen geweten sinds... Die dag. Haar blik strak en ijzig, klaar om alles op te vangen.


" MAMA'S ALWAYS WATCHING "


{Mazelock} Weeping Willow's JqCt8El
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{Mazelock} Weeping Willow's
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: StarClan territory :: StarClan :: Dark Forest-
Ga naar: