just...digging {OPEN} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 just...digging {OPEN}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shademind
Member
just...digging {OPEN} DPKsfdL
HANANAAAAASS!!! (Also known as 'Hanna ZONDER 'H' OP HET EINDE!')
443
Actief

CAT'S PROFILE
Age: •12•moons•
Gender:
Rank: Young Warrior
Shademind
BerichtOnderwerp: just...digging {OPEN}   just...digging {OPEN} Icon_minitimedo 26 jun 2014 - 2:35

De grijze kater haalde diep adem vooralleer hij begon met graven. Hij was van plan om één nacht buiten het kamp in een put door te brengen. Het was een vrij gestoord plan, maar Shadepaw wilde weten of iemand hem zou missen, al leek dat niet erg waarschijnlijk. De gestreepte apprentice stond niet graag in het middelpunt van de aandacht. Hij was niet erg goed in vrienden maken, en zijn gestotter hielp hem ook niet echt vooruit. Shadepaw stopte met graven en wierp een trotse blik op het gat dat hij zojuist gecreëerd had. Het was redelijk diep, maar hij zou er met gemak weer uit kunnen klimmen. Het was zo goed als nacht. Shadepaw zette zich af en sprong in het gat, waar hij zich opkrulde en langzaam in slaap viel bij het geluid van zijn eigen ademhaling en de geur van omgewoelde aarde.

- just...digging {OPEN} Vt3hPed just...digging {OPEN} V9y2R1j


just...digging {OPEN} Shademind_os
»tнє tнιηgs tнαt mαkє mє ∂ιffєƦєηt, αƦє tнє tнιηgs tнαt mαkє mє...

huidige os by Bunny
Spul:
 

just...digging {OPEN} LcrIgCQ just...digging {OPEN} R8xnpLj
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
just...digging {OPEN} DPKsfdL
they say the fear but you can say: Nini
39

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender:
Rank:
midnightfear
BerichtOnderwerp: Re: just...digging {OPEN}   just...digging {OPEN} Icon_minitimedo 26 jun 2014 - 5:55

Het was al donker en de sterren bezaaiden de hemel. De sterrenclan keek nu op hem neer terwijl hij terug keerde naar de clan met twee muizen. Het was niet de beste jacht ooit en aan de muizen zat niet veel vlees. Maar het was beter dan niets. Als een schaduw sloop hij door het hoge gras naar het kamp toe. Hij had niet verwacht dat er nog katten in het kamp zouden zijn. Maar door de geur van de twee muizen kon hij gemakkelijk de geur van een krijger ruiken. Toen hij het kamp binnen liep keek hij recht in de ogen van een andere krijger die lichtjes gromde. Hij liet zijn muizen vallen. “Wat is er gebeurd?” vroeg hij aan de krijger die hem verontschuldigend aan keek. “Het spijt me Midnightfear. Ik dacht alleen dat je Shadepaw was.” Shadepaw? Wat was er met zijn apprentice. Hij keek de krijger vragend aan en de kat beantwoorde zijn vragende blik. “Shadepaw is nog niet terug gekeerd naar het kamp. Hij is niet in zijn den.” Midnightfear gromde lichtjes. Maar het was niet bedoeld naar de kat voor hem. Hij maakte zich lichtjes zorgen over zijn Apprentice. Er was toch niets gebeurd met Shadepaw? Als er iets zou gebeurd zijn zou hij zich zelf nooit meer vergeven! “Ik ga hem zoeken!” Zei hij kort af en maakte rechtsomkeer terug het kamp uit. Eenmaal weer helemaal uit het kamp snoof hij de lucht op. Eerst alleen maar om zijn neus vrij te krijgen van de prooi geur. Maar daarna om de geur van Shadepaw op te nemen. Het duurde niet lang voor hij de bekende geur van de Apprentice rook. Het was vaag maar goed genoeg voor hem om te volgen. Stelletjes begon hij te rennen. Hij volgde het spoor in de nacht.
Midden in de nacht en hij bad tot de starclan dat zijn apprentice veilig was. Wat als er iets met de kleine kater gebeurd was? Wat als een andere clan kat de grens was overgestoken? Midnightfear schudde zijn kop. Neen hij zou rustig blijven tot dat hij het zeker wist! De geur werd sterker en langzaam vertraagde hij zijn pas. Shadepaw zijn geur was sterk hier. Midnightfear keek rond zich. De maan hoog in de lucht en de sterren boden hem genoeg licht om te kunnen zien. Zijn groene blik viel op een hol in de grond en langzaam en stilletjes liep hij er op af. E geur van Shadepaw was sterk daarbinnen en toen hij zijn kop wat boog kon hij de jonge apprentice zien liggen. Vredig slapend. ‘Dank de sterrenclan!’ dacht hij toen hij zijn apprentice veilig en wel zag liggen.
Zachtjes boog hij zich en met zijn neus gaf hij Shadepaw een zachte duw. ”Shadepaw?” vroeg hij zachtjes met zijn zware stem. Hij gaf zijn apprentice weer een kleine duw voor dat hij zijn kop terug trok en voor het holletje ging zitten. ”Shadepaw?” Vroeg hij weer. Zijn groene ogen glansden in het licht van de sterren. Er zat een zekere bezorgdheid in hen. Maar ook een zekere strengheid. ”Shadepaw waarom lig je hier?” vroeg hij aan de jonge kater. Zijn stem was kalm en neutraal. Hij vroeg zich af waarom de jonge kater hier lag te slapen. Nu hij wat beter keek leek het er op dat de kater dit hol zelf had gegraven. Maar waarom? Waarom sliep hij niet in het kamp? Lekker warm en bij de anderen? Waarom lag hij hier koud en alleen? Hij hoopte dat de jonge kat hem de antwoorden zou schenken. Voor nu was hij blij dat Shadepaw leefde.


just...digging {OPEN} 6gzcqr
just...digging {OPEN} MKN7vHEjust...digging {OPEN} LcrIgCQjust...digging {OPEN} PS18GM0just...digging {OPEN} W0qAlxR
this is what I meen:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
just...digging {OPEN}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: