And all of the sudden there was Light 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 And all of the sudden there was Light

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
And all of the sudden there was Light  DPKsfdL
21
Actief

CAT'S PROFILE
Age: { 0.5 moons }
Gender:
Rank:
Rushingkit
BerichtOnderwerp: And all of the sudden there was Light    And all of the sudden there was Light  Icon_minitimeza 28 jun 2014 - 12:13

Dag in dag uit was het weer hetzelfde. Ik sliep tegen de warme  buik van mijn moeder aan, luisterde naar alles wat er om me heen gebeurde en eten deed ik vaak. Ze had het vast al gemerkt, hoe groot mijn eetlust was, al maakte het mij niet zo heel veel uit wat ze van me zou denken. Ik wilde gewoon eten, want eten was overheerlijk en ik zou nooit zonder kunnen. Het was iets wat een deel was van mijn leven en wat was er erg aan? Ze had toch genoeg voedsel in haar zitten, anders zou ze het vast al van me afgepakt hebben en het was een goed teken dat dat nog niet gebeurd was. Ik kon er fijn van profiteren, al dat eten, en het was dan ook overduidelijk dat ik heel snel groeide, maar ook alweer een vetlaagje aan het aanmaken was. Het was niet juist tegenover mijn zusje en broertje, maar wat zou het mij wat uitmaken? In mijn hoofd was ik belangrijker dan hun, al zou ik ze dat nog niet kunnen zeggen. Misschien op een later tijdstip. Iets was de me de afgelopen dagen opgevallen, ooit, toen ik nog een pasgeboren kitten was, was alles zo donker. En nu? Nu wordt de wereld om me heen steeds lichter, alsof ik eindelijk de kans krijg om wat meer te zien. Het enige wat me tegenhield waren mijn oogjes, die nog zo dicht zaten dat hoe hard ik het ook probeerde, ze toch niet open gingen. Maar vandaag was anders, vandaag was de dag dat ik eindelijk licht zou zien. Ik voelde het deze morgen al aankomen en nu, in de middag, open ik mijn oogjes en zien ik een troebele wereld om me heen. Even moet ik wennen aan het immense licht dat me aanvalt en sluit ik mijn ogen weer, knipper een paar keer en zie de wereld wat duidelijker. Verbaasd miauw ik en met grote oogjes kijk ik even om me heen. Dus dit is waar ik de afgelopen maan heb gelegen? Mijn ogen glijden over mijn siblings heen, naar mijn moeder en dan naar mijn eigen pootjes. Ik weet niet wat ik ervan moet vinden hoe we eruit zien, is het een mooie kleur die wij dragen? Mijn nog helderblauwe oogjes glijden over de plek om me heen en ik begin met kruipen. Misschien was die plek buiten het nest toch niet zo heel gevaarlijk.. Met een plof val ik weer uit het nest en een verontwaardig gepiep verlaat mijn bekje, voordat ik verder ga met kruipen. Wat zou ik doen?


And all of the sudden there was Light  Jt5bn4
I believe that sleeping and eating is the most important part of life.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
And all of the sudden there was Light
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: