Forever 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 8 °C - 20°C
Het ijs en de sneeuw begint te smelten en er waait een zwoel briesje over het woud. Vogels beginnen verwoed nestjes te maken en eieren te leggen. Newleaf is dan toch eindelijk daar.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Forever

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
.Echopaw
Member
Forever DPKsfdL
» Quinty «
271

CAT'S PROFILE
Age: » 7 Moons «
Gender:
Rank:
.Echopaw
BerichtOnderwerp: Forever   Forever Icon_minitimewo 2 jul 2014 - 16:18

Zijn helder blauwe ogen keken intensief naar het trillende stuk gras. Een konijn, of een mus. De apprentice was er nog niet helemaal uit doordat de wind niet optimaal stond om goed te kunnen jagen vanuit deze hoek. Hij sloop dan ook laag bij de grond, langzaam, om het beest heen en wachtte af. De geur bereikte hem vanaf deze positie erg snel, de wind woei fors in zijn gezicht, dat had zo zijn nadelen, maar die werden teniet gedaan door het feit dat de prooi hem nu niet zou ruiken. Zijn roze tong stak een klein beetje naar buiten door de concentratie die de kater nu had, en uiteindelijk sprong hij op het beest, wat toch een mus had gebleken, af. Zoals verwacht vloog de vogel op, maar dat was voorzien. Echo zette zich sterk af, en ving het beest tussen zijn twee sterke voorpoten. Met een grijns haalde hij het neer, dankte starclan, en wilde toen een klein gat graven om het dode beest in te bewaren. De grond was nog niet zo zacht als zou moeten in deze tijd, maar helemaal perfect was het nog niet. Net zoals de prooi, alles leek nog in de ban te zijn van de lastige winter die iedereen achter de rug had. Jammer dat de andere clans het overleefd hadden, het was mooier geweest als Windclan ook op hun territory kon jagen, maar nu was dat niet mogelijk. Haast smachtend keek de kater over de grens, zouden ze het merken? Het zou in ieder geval een avontuur zijn, en alles wat de andere clans verzwakte was goed, in zijn ogen.

- Open


Forever Echopaw1sig_zps39816bcb
» Brotime :
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Forever DPKsfdL
Ezz
41
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 Moons
Gender:
Rank:
Brokensummer
BerichtOnderwerp: Re: Forever   Forever Icon_minitimewo 2 jul 2014 - 20:54

In jagen had Broken niet erg veel zin, maar wat kon ze anders doen, in een Camp waar ze de helft van niet mocht. Ze zag een grijze Apprentice jagen, en die keek haar iets te fel naar de grenzen. Ze sloop zachtjes rond, om daarna voorzichtig voor de kater uit te komen. Een zielig konijn hing in haar mond, en haar zwart-witte vacht werd langzaam door elkaar geschud door de wind. De wind, één van de enige natuurvrienden die e had. Broken besefte -dit niet ego bedoelend- dat ze goed was met de wind. Bijna nooit had ze problemen met haar geur uit de wind te houden, en prooien besluipen met de wind aan haar zijde gebeurde bijna altijd. De blauwe ogen van de paar jaar oude poes keken naar Echopaw, en een vragende blik stond in haar ogen. "Goededag, Echo," ze zei, en gemaakt vriendelijke toon in haar ijzige stem.


Forever 2112p8y
{~Ƭнємє }
Made to be Broken:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
.Echopaw
Member
Forever DPKsfdL
» Quinty «
271

CAT'S PROFILE
Age: » 7 Moons «
Gender:
Rank:
.Echopaw
BerichtOnderwerp: Re: Forever   Forever Icon_minitimewo 2 jul 2014 - 22:49

Zijn hoofd draaide langzaam naar de kant vanaf waar de kat naderde, hij had gewoon zo'n gevoel dat ze daarvandaan zou komen, een van de weinige dingen die hij echt vertrouwde. Ja hoor, Echo rolde met zijn ogen, bezoek, heerlijk zeg. Een neppe grijns verscheen, maar zijn ogen stonden verveeld en onuitnodigend. Het was een warrior, hij moest luisteren, hij kon niet weglopen. De kater zuchtte eens, sloeg met zijn staart op de grond en keek toen weer naar de poes. "Hoi," Klonk het toen uiteindelijk, door zijn hoge stem was de botte toon niet geweldig hoorbaar. Hij kromp elke keer als hij het weer eens zo hoorde haast in elkaar van irritatie en schaamte. Zijn blik zei hopelijk genoeg want van de klank van zijn stem moest de jonge kater het inderdaad niet hebben, als je hem zou horen praten zou je zo kunnen zeggen dat het een poes was. Niet optimaal, maar gelukkig voor hem sprak zijn blik en gelaatsuitdrukking inderdaad boekdelen. Ga weg.


Forever Echopaw1sig_zps39816bcb
» Brotime :
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Forever
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: