Where did you go? {Open} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Where did you go? {Open}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bravesoul
StarClan
Where did you go? {Open} DPKsfdL
Daan
1331
Actief

CAT'S PROFILE
Age: immortal
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bravesoul
BerichtOnderwerp: Where did you go? {Open}   Where did you go? {Open} Icon_minitimema 7 jul 2014 - 11:54

Met een plof liet de kater zijn achterwerk zakken in het zachte mos wat vlak bij de wilg waar hij onder zat groeide. Hij knipperde even met zijn ogen en liet deze toen omhoog glijden. Daarboven waar de sterren schitterden en zijn glimmende vacht wat op lieten lichten. "Oh pap.." murmelde hij zachtjes en sloeg zijn ogen toen neer op zijn poten. De tranen voelde hij opwellen en hij kneep verwoed zijn ogen dicht, maar een zachte snik ontsnapte alsnog uit zijn mond. Waar was die goede oude tijd? De tijd dat hij vrienden had, dat hij veel met zijn familie omging? De tijd dat hij geliefd was in de Clan. Nu Stormstar afgetreden was voelde het niet meer alsof hij nog van enige waarde was in de Clan, was het dan allemaal vanwege zijn afkomst geweest dat poezen interesse in hem hadden getoond, en niet om wie hij van binnen was? De tranen drupten over zijn wang heen en vielen neer op het mos onder hem. Waarom had hij van zijn leven een grote troep gemaakt? Hij had vrienden verloren, al zijn vrienden eigenlijk wel zo'n beetje. Het contact met zijn familie was na de dood van hun vader totaal weggevaagd, alleen zijn apprentice was er nog, Smokepaw. Hij hield zielsveel van zijn jongere halfbroertje en wist dat hij hem moest beschermen met zijn leven, beschermen tegen alles wat deze vrede wereld met zich droeg. Hij kon het niet aanzien hoe sommige katten naar hen keken, naar de katten die op Smoketear leken en zijn bloed door hun aderen hadden stromen..


Where did you go? {Open} 124h6js
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Where did you go? {Open} DPKsfdL
Lucaaaa
150
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender:
Rank:
Riverspring
BerichtOnderwerp: Re: Where did you go? {Open}   Where did you go? {Open} Icon_minitimezo 20 jul 2014 - 0:08

Riverspring kroop onder een struik, om een wat besjes te halen. Misschien zouden deze kunnen dienen als medicijn. Ze plukte een trosje met haar klauwen en stopte het stevig in haar bek, daar zou de nursey misschien wel blij mee zijn. Behendig kwam ze vanuit het struikje vandaan. "zo" zei de poes trots, ze wilde net verder lopen tot ze een kat zag zitten, tranen rolde over zijn vacht. Met een nieuwsgierige blik liep ze naar de kat toe "behoefte aan gezelschap, aangezien je daar in je eentje zit te huilen?" ze grinnikte en wierp de kater een van de besjes toe,"Ik kan ook mee huilen als je dat fijner vind? Dan delen we het verdriet" zei ze met een grijns. Riverspring liet zichzelf zakken op het zachte mos en gaapte, wachtend op een reactie van de kater


Where did you go? {Open} 15i15kh
Riverspring - Sid - Blackgaze -Beetlepaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bravesoul
StarClan
Where did you go? {Open} DPKsfdL
Daan
1331
Actief

CAT'S PROFILE
Age: immortal
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bravesoul
BerichtOnderwerp: Re: Where did you go? {Open}   Where did you go? {Open} Icon_minitimedi 22 jul 2014 - 9:38

"Behoefte aan gezelschap, aangezien je daar in je eentje zit te huilen?" Hij keek geschrokken op toen er een besje tegen zijn poot aan rolde en er een poes naast hem plaatsnam, een van wie hij de naam niet zo snel kon bedenken. Er waren dan ook flink wat katten in de clan en hij wist zeker niet van iedereen de naam. "Ik kan ook mee huilen als je dat fijner vind? Dan delen we het verdriet," zei de poes met een grijns. Wat ongemakkelijk speelde de kater met de bes tussen zijn poten en liet deze van de ene poot in de andere rollen. "D-dat hoeft niet." Ergens schrok hij een beetje van zijn krakende stem, weer een teken dat de emotie hem weer eens te zwaar was geworden. Vroeger was hij zo macho, nu was hij een wrak. Vroeger was hij vrolijk, nu zat hij in een diep dal waar hij niet zomaar uit zou gaan komen.


Where did you go? {Open} 124h6js
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Where did you go? {Open} DPKsfdL
Lucaaaa
150
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender:
Rank:
Riverspring
BerichtOnderwerp: Re: Where did you go? {Open}   Where did you go? {Open} Icon_minitimedi 22 jul 2014 - 12:00

''D-dat hoeft niet.'' Stamelde de kat, hij was duidelijk over zijn grens heen. ''Hm dat klinkt niet goed.'' Zei de poes met nog steeds een kleine glimlach op haar snoet. Ze wist niet wat er was gebeurt wat deze kat zou beroerd maakte, maar iets serieus was het wel. Aangezien de vrouwelijke warrior zich net bij de clan had toegevoegd, wist ze ook niet wie het was ze had hem gewoon nooit eerder gezien. ''Je mag het besje best wel opeten hoor.'' Glimlachte ze toen ze zag dat de kater het besje tussen zijn poten liet rollen. ''Ik heb er heus niet aan gelikt ofzo hoor.'' grinnikte de poes en gooide een besje in haar mond, eigenlijk had ze deze voor de clan gehaald, maar dit was nou eenmaal een speciaal geval. ''Oh ik ben Riverspring, maar je mag me ook gewoon River noemen.'' Ze dacht even na en vervolgde toen haar zin ''Of Spring, of poes, of schoonheid.'' Zei ze meer tegen zichzelf dan tegen de kater


Where did you go? {Open} 15i15kh
Riverspring - Sid - Blackgaze -Beetlepaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Where did you go? {Open}   Where did you go? {Open} Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Where did you go? {Open}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: