Dogs 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Dogs

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Oakclaw
Member
Dogs DPKsfdL
Lilith.
179
Actief

CAT'S PROFILE
Age: «21 moons
Gender:
Rank:
Oakclaw
BerichtOnderwerp: Dogs   Dogs Icon_minitimema 7 jul 2014 - 13:42


Oakclaw liet zich in jachthouding zakken. Een paar vossenlengtes voor haar hupte een konijn wat rond. Oak sloop nog een paar passen dichterbij. Haar achterpoten spande zich. Ze wachtte nog één tel en sprong dan. De wind suisde in haar oren. Ze strekte haar poten uit. Ze belandde op de prooi en haar klauwen zonken in het vlees. Haar groene ogen fonkelden zelfvoldaan en ze boog zich over de nek. Haar scherpe tanden maakte een eind aan het beestje. Wanneer ze af het konijn stapte en haar kop hief rook ze de geur van een kat.

{Eerste post voor Moonpaw}


Dogs T6cl7m
::Stuff::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
'Moonpaw
Member
Dogs DPKsfdL
Anni-Chan :3
34
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender:
Rank:
'Moonpaw
BerichtOnderwerp: Re: Dogs   Dogs Icon_minitimema 7 jul 2014 - 14:04

Een beetje loom sjokte Moonpaw voorwaarts, hopend om ook maar íéts wat op eten leek te vinden. Zijn vacht piekte alle kanten op, opgezet om zich warm te houden. Bah, waarom was hij nou niet langharig geboren? Nu konden die langharige katten gewoon lekker doorlopen zonder het koud te hebben. Het was ZO niet eerlijk. Na iets wat een eeuwigheid leek pikte hij de geur van konijn op, maar tot zijn teleurstelling ook die van Oakclaw. Die had die natuurlijk ook al geroken. Zijn oogjes schitterden even van verdriet. Ja, Moonpaw was een echte drama queen, of eigenlijk king. Alles was veel erger in zijn ogen dan in dat van anderen. Hij staarde even naar de she-cat vanaf een afstandje. Hij wist nog niet veel, hij kon beter maar even opletten. Binnen een fractie van een seconde was de poes op het konijn, en nog sneller was het dood. Moonpaw's bruine oogjes groeiden tot twee grote bollen. “Wooooooooow, dat is zooooo cool” complimenteerde hij, ook al had hij het meer tegen zichzelf.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oakclaw
Member
Dogs DPKsfdL
Lilith.
179
Actief

CAT'S PROFILE
Age: «21 moons
Gender:
Rank:
Oakclaw
BerichtOnderwerp: Re: Dogs   Dogs Icon_minitimema 7 jul 2014 - 21:43


“Wooooooooow, dat is zooooo cool” De stem was afkomstig van Moonpaw. Oakclaw glimlachte. Ze ontmoette de grote bruine ogen van het katje. "Dag Moonpaw.", miauwde ze ter begroeting. Ze boog wat verdorde grassprieten over het konijn heen zodat de geur werd gemaskeerd en honden of roofvogels ze niet konden vinden. Toen de laatste stengel op zijn plaats zat trippelde ze naar de kater toe. Ze ging zitten en sloeg haar zilveren staart rond haar pootjes. "Wil jij het ook niet eens proberen?"


Dogs T6cl7m
::Stuff::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Dogs   Dogs Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Dogs
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: