Bright shining moon 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Bright shining moon

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bright shining moon DPKsfdL
Nathalie
219

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons ღ
Gender:
Rank:
Silverstream
BerichtOnderwerp: Bright shining moon   Bright shining moon Icon_minitimedi 8 jul 2014 - 21:00

Een trotse blik werd op de drie rustige lichaampjes gericht. Rushingkit, Cedarkit en Dancingkit. Misschien werd het maar eens tijd dat hun grote vraag beantwoord werden. Wie was hun vader? Waarom was hij er nooit? Elke keer als ze die vraag gekregen had, was ze van onderwerp veranderd. Ze had gevonden dat ze nog te jong waren geweest. Nu waren ze een moon oud, konden ze lopen, waren hun oogjes open... "Rushingkit, Cedarkit, Dancingkit, wakker worden," fluisterde ze, terwijl ze alle drie de kittens een lik over hun kopjes gaf. "Ik wil jullie iets vertellen, maar dan moeten jullie beloven jullie mondjes dicht te houden. Dit is dan ons geheimpje," murmelde ze zachtjes, onhoorbaar voor de eventuele andere katten in de vervangende, tijdelijke nursery. "Kom maar mee, zal ik jullie meteen ook wat meer van het territorium laten zien," fluisterde ze, terwijl ze opstond en haar kittens mee wenkte.

OOC: Enkel en alleen Cedarkit, Rushingkit en Dancingkit!


I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
Even if saving you sends me to heaven

Bright shining moon 2mevc3k
ღSтαмρƨღ:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bright shining moon DPKsfdL
s o o f
280
Actief

CAT'S PROFILE
Age: -- 15 moons
Gender:
Rank:
Cedarfrost
BerichtOnderwerp: Re: Bright shining moon   Bright shining moon Icon_minitimewo 9 jul 2014 - 0:05

Met een rustige ademhaling lag hij daar, warm op het zachte mostnest, tussen de lange warme vacht van zijn moeder. "Rushingkit, Cedarkit, Dancingkit, wakker worden," Bij het horen van zijn naam kwamen zijn oortjes omhoog en bij de lik keek hij zacht snorrend naar boven. "Ik wil jullie iets vertellen, maar dan moeten jullie beloven jullie mondjes dicht te houden. Dit is dan ons geheimpje," Wat nerveus begon zij maagje samen te knijpen. Geheimen? Maar.. dat mocht toch helemaal niet? Niet begrijpend keek hij zijn moeder aan. "Kom maar mee, zal ik jullie meteen ook wat meer van het territorium laten zien," Geschokt viel zijn mondje open en kwamen er angstige jammerpiepjes uit zijn mondje. "Mama, dat mag niet.." Mompelde hij zachtjes en kwam wat bevend overeind, dicht tegen zijn siblings aanklevend. Dit was eng.. dit vond hij helemaal niet leuk.


Bright shining moon 23hu2o1
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bright shining moon DPKsfdL
21
Actief

CAT'S PROFILE
Age: { 0.5 moons }
Gender:
Rank:
Rushingkit
BerichtOnderwerp: Re: Bright shining moon   Bright shining moon Icon_minitimevr 11 jul 2014 - 9:37


Zijn dromen waren een tikkeltje anders dan die dromen die normale kittens en katten wel eens krijgen. Hij droomde niet over de beste warrior worden of het worden van een clanleider of deputy. Hij droomde niet van hoge rangen, gevechten en jagen. Nee, hij droomde van vele andere dingen. In zijn dromen had hij al het eten van de wereld en de lekkerste slaapplekken die je je maar kon bedenken. Katten die hem voedsel kwamen brengen, die hem aanbaden zoals het nodig was en hij? Hij hoefde niks uit te voeren, lopen was niet eens meer nodig. Het was de fijnste droom die hij zich kon bedenken, maar soms had de kitten ook nachtmerries. Nachtmerries die alleen vreetzakken zoals hij konden hebben, dat het voedsel weg was. Dat katten omkwamen van de honger maakte hem niet zoveel uit - maar het feit dat het voedsel er niet meer was, dat vond hij maar een naar idee. De stem van zijn moeder wekte hem echter uit een van deze nachtmerries en geschrokken werd hij wakker toen hij zijn naam hoorde. Rushingkit. Zijn broertje naast hem was ook al wakker - Cedarkit was zijn naam. Hij mocht zijn broertje en zusje niet zo, ze zaten hem zo vaak in de weg naar voedsel. Waarom moest hij het met hen delen? Hij was toch de betere uit het nestje? Zijn helderblauwe ogen, die later amber van kleur zouden worden, gleden over de twee andere kittens heen naar zijn moeder, hij draaide zich weer op zijn buikje en staarde haar droogjes aan. Wat wilde ze van hen? Ze vertelde hen dat ze hen een geheimpje ging vertellen en in tegenstelling tot normale kittens leek hij er niet zo heel erg in geïnteresseerd. Werd hij daarom wakker gemaakt - om een klein geheimpje? Dat hij niet eens mocht gebruiken? Lekker. Haar laatste zin beviel hem al helemaal niet, dat betekende namelijk dat hij moest lopen en met een puf duwde hij zichzelf voorzichtig omhoog. "Waarom dat moeten?" Miauwde hij, terwijl hij een beetje wankelend zich naar zijn moeder toe draaide en met een plofje weer ging zitten.


Bright shining moon Jt5bn4
I believe that sleeping and eating is the most important part of life.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Bright shining moon
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: