I hope you fall into the ocean 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I hope you fall into the ocean

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Smokegaze
StarClan
I hope you fall into the ocean 6GDhOSI
Nathalie
1266
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 55 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Smokegaze
BerichtOnderwerp: I hope you fall into the ocean   I hope you fall into the ocean Icon_minitimedi 8 jul 2014 - 21:57

"Got ya!" Tanden doorboorden het nekje van de vis. Hij glipte het water uit met de vis, bijna net zo groot als half zijn kop. Met de vis in zijn bek ging hij terug naar het kamp. Ergens vroeg hij zich nog af waarom hij zijn gevangen prooi nog opofferde voor de clan. Ergens wou hij toch nog een gerespecteerde warrior worden, het soort kat waar kittens tegen op zouden kijken en over zouden zeggen net zo als hem te willen worden. Maar bestond die kans nog wel? Queens vertelden horror verhalen over zíjn vader. Maar zo slecht was hij toch niet geweest..? Een duistere blik was van zijn gezicht af te lezen, en zo kwam hij het kamp binnen met zijn net gevangen vis. Hij gooide het diertje bruut op de prooi stapel en ging ergens afgezonderd van ze andere katten zitten, verdrinkend in zijn negatieve gedachten.

OOC: Eerste post voor Symphonypaw


I hope you fall into the ocean YeIsY95
I hope you fall into the ocean PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
I hope you fall into the ocean DPKsfdL
51
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender:
Rank:
Symphonypaw
BerichtOnderwerp: Re: I hope you fall into the ocean   I hope you fall into the ocean Icon_minitimema 14 jul 2014 - 16:48

Symphonypaw lag op een rustig plekje te doezelen, ze had vanuit hier een zicht op het kamp, en zelf was ze onzichtbaar, er kwam een andere apprentice binnen, Symphony wist niet waarom ze hem volgde, maar zijn gezicht stond op onweer en hij kwam haar kant op. Ergens kwam de kater haar bekend voor, maar de poes kon er niet op komen, waarschijnlijk had ze hem wel eens gezien of mee gesproken, zeker wist ze het niet, maar er was iets waardoor ze aan verhalen dacht. Ook al was Symphony niet echt een poes die vaak luisterde naar roddels, ze ving er wel eens een paar op. Ze werd uit haar gedachten gestoord toen hij dichterbij kwam, waarschijnlijk zag hij haar niet, maar dat zou niet meer lang duren.


Blacky ll Skykit ll Icepaw
I hope you fall into the ocean Jg372r
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokegaze
StarClan
I hope you fall into the ocean 6GDhOSI
Nathalie
1266
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 55 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Smokegaze
BerichtOnderwerp: Re: I hope you fall into the ocean   I hope you fall into the ocean Icon_minitimema 21 jul 2014 - 22:07

Katten die mee pesten waren niet meteen slecht, en gingen niet direct naar The Place of No Stars, want pesten was gewoon kinderachtig gedrag dat vergeven kon worden. Warriors die hem wantrouwden en verafschuwde waren ook niet meteen slechte katten, nee ze wouden gewoon het beste voor hun clan, en niet dat er verraders in waren. Érgens, heel diep in hem kon hij begrip voor ze oproepen, maar dat was maar een beetje, voornamelijk omdat hij er zelf onder leiden moest. Net toen hij wou gaan zitten zag hij een langharige tabby tortoiseshell poes zitten. "Ik ga wel ergens anders zitten," bromde hij terwijl hij zich alweer omdraaide. Niet voor haar, maar omdat hij zelf alleen wou zitten.


I hope you fall into the ocean YeIsY95
I hope you fall into the ocean PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I hope you fall into the ocean
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: