I miss that bro. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 I miss that bro.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Vanillapaw
Member
I miss that bro. DPKsfdL
~
410
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender:
Rank:
Vanillapaw
BerichtOnderwerp: I miss that bro.    I miss that bro. Icon_minitimevr 11 jul 2014 - 23:00

Met rustige passen verliet de poes het kamp, haar borst ging heftig op en neer van woede. "Vanillapaw, doe nou eens iets," had een elder haar toe geschreeuw. De poes was misschien net een paar minuten wakker, wilde net gaan jagen en zag ineens een of andere elder op haar afstrompelen. Ze dacht op zijn minst dat hij dood ging, ze was alleen ook dom genoeg om te vragen of hij dood ging. "Eh meneer, gaat het wel? Moet u naar de Medicine cat? Het lijkt net alsof u sterft!" had ze gezegd. Ja, domme keuze. Toen kwamen de boze woorden. "Je doet nooit eens iets, altijd maar smoesjes bedenken en doen alsof je pijn in dat pootje van je hebt, je bent een schande voor de clan!" had hij woedend gezegd. De gestreepte poes was razend, ze trilde nu nog steeds van woede en haar pels stond overeind. Het was misschien ook wel zo, misschien deed ze ook niets. Maar hij, die verdomde elder, had niet het recht om zo tegen haar te praten. Een diepe zucht verliet haar bek, haar nekharen stonden nog steeds omhoog van de woede. Echt, slecht nieuws zou ze vandaag niet verdragen. Ze had amper vrienden, haar broertje sprak ze niet meer, Timberlake sprak ze ook niet meer, die voelde zich blijkbaar te goed voor een apprentice. Haar vurige blik keek vooruit. Toen ze geluiden achter zich hoorde draaide ze zich razendsnel om, haar nagels schoten uit hun hulsels. "Wie is daar!" siste ze, kijkend naar beweging.
+ Lakepaw


I miss that bro. E03drp
Stamps:

Terug naar boven Ga naar beneden
Lakeside
StarClan
I miss that bro. DPKsfdL
A friend in the dark ♥
252
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lakeside
BerichtOnderwerp: Re: I miss that bro.    I miss that bro. Icon_minitimevr 11 jul 2014 - 23:19

Hij beet even op zijn onderlip. Oh Starclan toch, wat moest hij zeggen tegen de katten thuis? Hij was een hele nacht bij Crimsoncry gebleven... Daar had hij geen spijt van want zij was leuk... Zij was... Zij was... Hij kon het niet echt plaatsen wat ze was. Ze was gewoon speciaal, niet zoals andere katten, niet zoals Windclanners, niet zoals Shadowclanners... ze was een kattin die zijn hart liet dansen, de vonk in zijn oranje ogen liet ontspringen. Zij was ... Zo speciaal. Hij zuchtte even, verlangend naar nog een nacht met haar, maar dat zou er waarschijnlijk niet inzitten voor hem. Hij mocht dan wel goed liegen en goed smoesjes verzinnen, maar het zou verdacht zijn als hij nog een nacht zou wegblijven... Hij zuchtte even en onwillekeurige kraakte hij zachtjes een tak. Wel meteen spitste hij zijn oren toen hij dit deed, zijn gedachten verdwenen even, zijn problemen werden opgeborgen en wel meteen werd hij terug luchtig in het hoofd. "Wie is daar!" Hij knipperde een paar keer en stapte toen uit de struiken, zijn oranje ogen vriendelijk op haar gericht. "Ik ben het maar," zei hij op een lachende toon en hij liep op haar af, vergetend dat de geur van Shadowclan nog steeds aan zijn pels ging.


untill we meet again,
my love ♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Vanillapaw
Member
I miss that bro. DPKsfdL
~
410
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender:
Rank:
Vanillapaw
BerichtOnderwerp: Re: I miss that bro.    I miss that bro. Icon_minitimevr 11 jul 2014 - 23:25

Algauw herkende ze de vacht van de kat, haar broertje waarmee ze de laatste tijd nooit meer sprak. Ze bleef hem wantrouwend aankijken. Vanaf haar kant was die vriendschap die ze eerder hadden weg aan het gaan, voor iedereen eigenlijk. Kwam dat doordat ze hem te weinig zag, omdat ze amper wist wie haar broer tegenwoordig was of omdat ze gewoon zwaar opgefokt was? Ze wist het niet. "Lakepaw," sprak ze neutraal, neigend naar de kille kant, al wist ze niet of dat ze dit wel kon. Ze kon niet boos zijn op haar broertje omdat zij een mislukkeling was. Even keek ze hem nog kil aan, maar algauw veranderde deze blik in een enigszins verdrietige blik, kijkend naar de grond. "Het is te lang geleden dat wij elkaar hebben gesproken," sprak ze zachtjes, op afstand blijvend. Hij liep wel op haar af, maar zij bleef aan de grond genageld staan. "Je ziet er blij uit," sprak ze met een waterige glimlach, al verdween die zo snel als die gekomen was. De geur van ShadowClan hing in zijn vacht, maar als je een gevecht had met iemand van de ShadowClan was je niet zo blij en zag je er niet zo fris uit. "Lakepaw," siste ze nu, haar nekharen stonden weer overeind. Nee, dit meende hij niet, niet serieus en niet op dit moment toch? "Waarom ruik jij naar ShadowClan?"


I miss that bro. E03drp
Stamps:

Terug naar boven Ga naar beneden
Lakeside
StarClan
I miss that bro. DPKsfdL
A friend in the dark ♥
252
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lakeside
BerichtOnderwerp: Re: I miss that bro.    I miss that bro. Icon_minitimevr 11 jul 2014 - 23:33

"Lakepaw," Het klonk neutraal, iets wat hij niet verwachtte, maar hij negeerde het en bleef vrolijk doorwandelden. "Het is te lang geleden dat wij elkaar hebben gesproken," Hij knikte en lachte zacht naar haar. "Te lang," echode hij zachtjes. Hij vond het best raar dat ze daar zo bleef staan en dat haar houding... Anders was. Niet zoals hij had verwacht van zijn zus. "Je ziet er blij uit," Hij knikte even naar haar. "Dat komt omdat ik ook erg blij ben," zei hij met een brede glimlach langs zijn lippen. Was hij blij om haar te zien? Of omdat hij net een nacht met Crimson had doorgebracht? Of beide? Vast beide. Hij lachte nog breder toen hij een lachje wist te vangen van haar lippen, maar stopte toen hij zag dat ze het lachen staakte. Wel meteen schoot het hem te binnen waarom ze zo deed... De geur... "Lakepaw," De haren kwamen overeind en hij keek haar vragend aan, hij mocht het niet laten merken. "Waarom ruik jij naar ShadowClan?" Hij bleef even in haar ogen kijken voordat hij zijn bek opende. "Er waren wat Shadowclanners prooi aan het stelen..." zei hij op een sterke toon. "2 jonge apprentices, ik heb ze samen met Birchtorn van het terretorium gejaagd, toen zijn we nog onze prooi gaan ophalen," vervolgde hij. "Het was best leuk hoor, je moest hun gezichten zien!" lachte hij. Goed, goed, dit ging werken...


untill we meet again,
my love ♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Vanillapaw
Member
I miss that bro. DPKsfdL
~
410
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender:
Rank:
Vanillapaw
BerichtOnderwerp: Re: I miss that bro.    I miss that bro. Icon_minitimevr 11 jul 2014 - 23:40

"Te lang," echode hij haar woorden. Ze knikte hem toe, wetend dat ze meer tijd moesten besteden samen. Zoals vroeger. Misschien kwam het omdat ze apprentices waren, allebei hun eigen weg gingen. Hij was echter een beter pad in gegaan dan haar. "Dat komt omdat ik ook erg blij ben," sprak hij nu, nadat ze had gezegd dat hij er blij uit zag. Een kleine glimlach lag op haar gelaat, al was haar houding nog onzeker en zeker woedend van wat er in het kamp gebeurt is. "Mooi zo!" sprak ze op een ietwat opgewekte toon, kijkend naar de kater. Hij zag er goed uit, geen wonden of littekens. Echter verdween de glimlach van de poes algauw weer toen ze de geur van de ShadowClan in zijn vacht rook. Ze vroeg hem waarom die geur in zijn vacht kwam en hij kwam met een aardig logische verklaring. "Er waren wat Shadowclanners prooi aan het stelen..." begon de kater, Vanilla luisterde fronsend "2 jonge apprentices, ik heb ze samen met Birchtorn van het territorium gejaagd, toen zijn we nog onze prooi gaan ophalen," vervolgde Lakepaw en Vanilla knikte langzaam. "Het was best leuk hoor, je moest hun gezichten zien!" sprak hij nu lachend en de nekharen van de grijze tabby gingen weer liggen, al keek ze hem nog fronsend aan. Ja dit klonk logisch. "Oh, eh het spijt me dan.." sprak ze op een nadenkende toon. "Ik moest niet zo uit mijn slof schieten," ging ze rustig verder. Ze zuchtte. "Hoe gaat het verder?" vroeg ze zachtjes, kijkend naar de grond. Wauw, ze was eigenlijk wel heel diep gezakt zeg...


I miss that bro. E03drp
Stamps:

Terug naar boven Ga naar beneden
Lakeside
StarClan
I miss that bro. DPKsfdL
A friend in the dark ♥
252
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lakeside
BerichtOnderwerp: Re: I miss that bro.    I miss that bro. Icon_minitimevr 11 jul 2014 - 23:48

Vanbinnen haalde hij opgelucht adem dat ze erin trapte en dat ze enkel een beetje vragend naar hem keek. Dat was dus niet zo erg. Zolang ze zijn verhaal geloofde, dan was het goed. "Oh, eh het spijt me dan.." Lake knikte en lachte open naar haar, zijn ogen vonkte vrolijk. "Is niet erg hoor," zei hij op een vriendelijke toon. "Ik moest niet zo uit mijn slof schieten," Lake kwam dichter en ging rustig naast haar staan. Hij drukte zachtjes zijn flank tegen de hare aan en lachte zachtjes. "Geeft niks, hoor," zei hij opnieuw op dezelfde toon. "Hoe gaat het verder?" Lake knikte even en keek even op. "Goed, rustig en met jouw?" zei hij wel meteen achter zijn woorden. Ze zag er niet al te best uit, niet de Vanilla die hij kende... Waarom veranderde men zoveel door de tijd heen?


untill we meet again,
my love ♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Vanillapaw
Member
I miss that bro. DPKsfdL
~
410
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender:
Rank:
Vanillapaw
BerichtOnderwerp: Re: I miss that bro.    I miss that bro. Icon_minitimevr 11 jul 2014 - 23:54

"Is niet erg hoor," sprak hij op een vriendelijke toon. Ze zag dat ze kater richting haar flanken liep, wat haar wat nerveus maakte. Waarom eigenlijk? Haar ademhaling werd sneller, ze keek kil voor zich uit. Hij drukte zijn flank tegen die van de poes. Ze haalde even diep adem, haar flank ging heftig heen en weer. "Maar nu ruik ik ook naar ShadowClan.." mompelde ze zachtjes, kijkend om zich heen. "En nu moet ik een smoes bedenken," sprak ze zachtjes, met een kleine glimlach. "En ik ben slecht in liegen.." ging ze nog zachter verder, al werd de glimlach iets groter. Deze momenten had ze dus gemist, van die momenten dat je familie aan je zijde stond - al was het nu wel erg letterlijk. "Goed, rustig en met jouw?" vroeg hij. Ze haalde haar schouders op en plakte een zwaar fake glimlach op haar gelaat. "Helemaal prima," sprak ze ongemeend, al klonk haar stem piepend. "Nope, ik kan echt niet liegen," sprak ze zachtjes, kijkend naar de grond. Ze ging rustig zitten, nog niet echt ontspannen. Huilen mocht ze niet, dan was ze zwak.


I miss that bro. E03drp
Stamps:

Terug naar boven Ga naar beneden
Lakeside
StarClan
I miss that bro. DPKsfdL
A friend in the dark ♥
252
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lakeside
BerichtOnderwerp: Re: I miss that bro.    I miss that bro. Icon_minitimevr 11 jul 2014 - 23:59

"Maar nu ruik ik ook naar ShadowClan.." Lake grinnikte zachtjes "En nu moet ik een smoes bedenken," Ze lachte en dat deed hem goed. "En ik ben slecht in liegen.." Hij lachte zachtjes. "Zeg dat je lompe broertje weer eens onhandig was," lachte hij. Ergens vond hij het niet fijn om te liegen tegen haar, maar het moest, voor zijn eigen bestwil en dat van Crimson. "Helemaal prima," Antwoorde ze op zijn volgende vraag, haar lach was geforceerd en wel meteen wist Lake dat ze liegde. Hij zuchtte zachtjes en keek haar aan. "Nope, ik kan echt niet liegen," De gevlekte kater zag dat ze ging zitten en hoe emoties haar vastgrepen. Hij ging ook zitten en duwde zijn kop tegen de hare. "Je weet toch dat je altijd alles bij me kwijt kan, hé?" zei hij op een zachte toon. Zijn zusje was iets waar hij zoveel om gaf. Daarom hield hij ook niet van liegen tegen haar.


untill we meet again,
my love ♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Vanillapaw
Member
I miss that bro. DPKsfdL
~
410
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender:
Rank:
Vanillapaw
BerichtOnderwerp: Re: I miss that bro.    I miss that bro. Icon_minitimeza 12 jul 2014 - 0:07

"Zeg dat je lompe broertje weer eens onhandig was," sprak hij lachend. Vanilla keek hem met grote ogen aan, serieus als ze soms kon zijn. "Maar Lake..?" sprak ze serieus. "Wist je niet dat altijd mijn smoes is dan?" sprak ze nu voorzichtig grijnzend, ze duwde voorzichtig haar schouder tegen die van hem. De kater had haar gevraagd of alles oké was en ze beantwoordde het met een ja, al was het totaal ongemeend. Ze ging zitten, vechtend tegen de tranen die kwamen. Ze was niet zwak, ze wilde ook niet zwak zijn. Lakepaw duwde zijn kop tegen haar kop als troost, al wist de grijze poes niet of ze het wel moest vertellen. "Je weet toch dat je altijd alles bij me kwijt kan, hé?" sprak hij nu en ze knikte langzaam. Ja, daar kwamen die eerste tranen al. Vooral doordat ze een moment had gehad dat ze dacht dat haar broertje niks meer om haar gaf en zij geen vertrouwen meer in hem voelde. Ze duwde haar snuit in zijn vacht en schudde haar hoofd zachtjes. "Ik snap het allemaal niet meer," verklaarde ze zachtjes, kijkend naar de vacht die eigenlijk alles donker maakte voor haar ogen. "Ik doe volgens die elders nooit wat goed, ik ben een mislukkeling zeiden ze," ging ze zachtjes verder. "En ik had een vriend, maar ik zie hem nu nooit meer en ik mis hem heel erg," sprak ze zachtjes. "Want hij is warrior geworden en en.." even slikte ze de woorden in, niet goed wetend wat ze nou wilde zeggen. "En ik miste jou ook en ik snap het allemaal niet meer, ik keek zo uit naar deze periode, maar het lijkt alsof niemand eigenlijk wel mijn vriend wilt zijn.." sprak ze nog zachter, de laatste woorden verloren hun kracht helemaal en klonken piepend.


I miss that bro. E03drp
Stamps:

Terug naar boven Ga naar beneden
Lakeside
StarClan
I miss that bro. DPKsfdL
A friend in the dark ♥
252
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lakeside
BerichtOnderwerp: Re: I miss that bro.    I miss that bro. Icon_minitimeza 12 jul 2014 - 10:59

"Maar Lake..?" Zei Vani op zijn eerste woorden. "Wist je niet dat altijd mijn smoes is dan?" Het grijnzen dat ze erbij deed, liet Lake lachen. Maar hij deed het kort want de woorden die hij daarachter zei waren serieus... En daar paste een serieuze lach bij. De kattin knikte, maar hij kon het echt niet verdragen dat haar ogen vochtig werden. Tranen parelde in haar ooghoeken en schitterden zachtjes in het zwakke licht dat door de struiken viel. Haar kop werd in zijn pels gedrukt en Lake was even aan de grond genageld. Maar al snel herstelde hij zijn houding en drukte hij zijn kop tegen haar voorhoofd. Hij likte teder haar kopje. Zijn laatste familie en daar gaf hij ook alles voor. "Ik snap het allemaal niet meer," Lake staakte het likken en tilde zijn kopje wat op en staarde wat voor zich uit. Hij ook... Hij snapte er ook niks meer van... "Ik doe volgens die elders nooit wat goed, ik ben een mislukkeling zeiden ze," Even voelde Lake hoe zijn nagels de zandachtige grond bewerkten. Hoe durfden ze dat te zeggen tegen haar? Ze was een goede apprentice! "En ik had een vriend, maar ik zie hem nu nooit meer en ik mis hem heel erg," Lake fronste even, dacht diep na, maar kon geen kat voor ogen zien. "Want hij is warrior geworden en en.." Toen brak haar zin af en Lake sloot even zijn ogen. "En ik miste jou ook en ik snap het allemaal niet meer, ik keek zo uit naar deze periode, maar het lijkt alsof niemand eigenlijk wel mijn vriend wilt zijn.." Een schok trok door hem heen toen ze dat zei. Hij had haar ook gemist... Maar waarom kwam ze dan gewoon niet? Waarom kwam hij gewoon niet... Stomme Lake! Hij kon zelfs zijn zusje niet gelukkig houden... En hier stond hij nu... Helemaal alleen met haar en met zijn mond vol tanden terwijl zij dieper en dieper aan het wegzinken was. Waarom was hij zo dom geweest? Hij kon dit niet aan, hij kon zijn eigen problemen al niet aan... Hij verborg ze enkel onder een lach... Hij lachte even kort en grinnikte even zachtjes. "Gewoon niet naar luisteren, ok?" zei hij. "En... Je ziet het verkeerd," vervolgde hij zachtjes. "Niemand is het waard om..." Hij hapte opeens naar adem. Wat? Zijn ogen werden groot en wankel wandelde hij naar achter. Hij hapte geschokt naar adem alsof zijn longen gevuld waren met water. Toen werd alles zwart voor zijn ogen en voelde hij niks meer... Alsof opeens alles voorbij was... Maar dat was het... Wat gebeurde er?
Zijn schokkende lichaam viel op de grond neer. Zijn bek wagenwijd open. De poten schoten heen en weer en hij leek als een gek over de grond te kronkelen. Na enkele tellen viel hij stil en staarde hij levenloos voor zich uit. Zijn poot schokte nog zachtjes, zijn ademhaling gejaagd en schokkerig...


untill we meet again,
my love ♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Vanillapaw
Member
I miss that bro. DPKsfdL
~
410
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender:
Rank:
Vanillapaw
BerichtOnderwerp: Re: I miss that bro.    I miss that bro. Icon_minitimeza 12 jul 2014 - 12:37

"Gewoon niet naar luisteren, ok?" vertelde Lakepaw. Vanillapaw voelde nog enkele tranen in de vacht van de kater vallen. "En... Je ziet het verkeerd," ging hij zachtjes verder. "Niemand is het waard om..." ineens stopte de kater met praten. Vanillapaw keek op toen ze voelde dat de kater lastig begon te ademen en haar ogen werden groot van schrik na wat er nu gebeurde. Hij begon te schokken en haalde zwaar adem. De poes schoot geschrokken naar achteren en keek met een blik gevuld met angst naar de kater. "Lakepaw!" gilde ze, waarna hij op de grond viel en heftig begon te sidderen. Na enkele tellen stopte het heftige getril en keek hij met een lege blik voor zich uit. De poes stortte zich meteen op het lichaam van de kater en duwde met haar neus tegen zijn hoofd. "Lakepaw!" sprak ze zwaar in shock, opnieuw biggelde de tranen over haar wangen. Ze pakte zijn nekvel en probeerde hem over de grond naar het kamp te slepen. "Lake.." murmelde ze zachtjes, maar echt snel ging het niet vooruit. "Medicine cats den.." sprak ze zachtjes. Ze trok opnieuw, maar het ging nog steeds niet erg snel. "Help iemand!" riep ze hard, maar het klonk vervormd door de verdriet en angst in haar stem. Ze wist echt niet wat ze moest doen. Hulpeloos staarde ze om zich heen, ze duwde haar neus in de vacht van de kater. "Hou vol!"


I miss that bro. E03drp
Stamps:

Terug naar boven Ga naar beneden
Lakeside
StarClan
I miss that bro. DPKsfdL
A friend in the dark ♥
252
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lakeside
BerichtOnderwerp: Re: I miss that bro.    I miss that bro. Icon_minitimeza 12 jul 2014 - 21:58

Hij hoorde niks meer, of toch... Vaagjes. Toch wist hij niet wat er gebeurde. Alsof hij aan het slapen was en alles zo ver weg leek... Slapen was zo vredig... Maar hij wist wel dat dit niet vredig was. Het was niet slapen, dat wist hij gewoon...
Zijn lichaam bleef daar even liggen. Hij werd weggesleept. Opeens krulde zijn staart naar boven en bleef deze even zo. Hij bewoog lichtjes tot hij op zijn rug kwam. Daarna begonnen de stuiptrekken opnieuw. Met wilde schokken begon de kater over de grond te kronkelen. Al snel kwam hij terug tot stilstand. Zijn benen trilden wild heen en weer en schokten lichtjes.


untill we meet again,
my love ♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Vanillapaw
Member
I miss that bro. DPKsfdL
~
410
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender:
Rank:
Vanillapaw
BerichtOnderwerp: Re: I miss that bro.    I miss that bro. Icon_minitimezo 13 jul 2014 - 12:12

Even helemaal in shock keek de poes naar de kater. Ze had geen idee, wat moest ze doen? Wat was er aan de hand? Zou hij het overleven? Veel vragen schoten door het hoofd van de grijze poes. Ze keek hem verdoofd aan, aan de grond genageld. Wat moest ze doen? Ze kon hem niet helemaal nar het kamp slepen toch? Opnieuw pakte ze zijn nekvel en begon ze hem richting het kamp te trekken. "Help!" murmelde ze hard, kijkend naar de kater. Hij trilde nog steeds. Uiteindelijk begonnen de stuiktrekkingen opnieuw. Vanillapaws nekharen vlogen geschrokken overeind. "Lakepaw.." murmelde ze zachtjes, kijkend naar de kater. Gebeurde dit als iemand stierf? "Wordt wakker.." sprak ze verslagen. Ze keek naar de grond, een kleine traan gleed over haar wang. Hij moest naar het kamp. Ze pakte opnieuw zijn nekvel en begon hem over de grond te slepen.


I miss that bro. E03drp
Stamps:

Terug naar boven Ga naar beneden
Mintpool
Member
I miss that bro. DPKsfdL
- EVELYNN IS TO TERRIFY YOUR TOPICS -
50

CAT'S PROFILE
Age: I am only 23 moons old
Gender:
Rank:
Mintpool
BerichtOnderwerp: Re: I miss that bro.    I miss that bro. Icon_minitimezo 13 jul 2014 - 23:08


Een grijze staart verdween in een dikke pluk heide. Mintpool jaagde al een tijdje een konijn na en stond nu in de goed positie om het pluizige dier te vangen. Haar staart zwiepte zachtjes en laag over de grassige grond. Ze grijnsde achter de rug van het stomme beest, welke gewoon wat in het rond trippelde en hier en daar wat snuffelde. Net toen de grijze tabby de sprong wilde nemen klonk er een paniekerige stem. "Lakepaw..." klonk het zacht. Het konijn keek op en merkte de she-cat nu op. Mousedung, schold ze tegen zichzelf. Ze wilde door de heidebosjes stappen en de eigenares - ze had gemerkt aan de klank dat het een she-cat was - van de stem even flink vertellen dat deze haar prooi had opgejaagd, maar toen voegde de stem eraan toe: "Word wakker..." Het klonk verslagen. Mint voelde dat het niet goed was. Nu was haar spurt de bosjes in meer vol bezorgdheid dan vol woede. Wat ze zag aan de andere kant schokte haar. Een kleine zwart-witte kater bevond zich op de grond, zijn ogen gesloten. Een grijze kattin, duidelijk degene aan wie de paniekerige stem had toebehoord, stond er, al huilende, naast. Ze had hem duidelijk al een stukje verder gesleept, en ging daar nu mee door. "Wacht," zei de grijze kattin. "Ik help je." Ze knikte naar de eveneens grijze tabby poes, en nam ook een stuk van het zwart-witte nekvel beet tussen haar scherpe tanden, heel voorzichtig. Toen zette ze kracht en samen met de grijze apprentice sleepte ze de zwart-witte kater verder richtiing camp.
(Tags: Lakepaw, Vanillapaw | Words: 264)
Terug naar boven Ga naar beneden
Lakeside
StarClan
I miss that bro. DPKsfdL
A friend in the dark ♥
252
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lakeside
BerichtOnderwerp: Re: I miss that bro.    I miss that bro. Icon_minitimeza 19 jul 2014 - 22:11

Zijn ademhaling gejaagd en schokkerig, zijn trillende lichaam die met schokken bewoog... het leek het beeld van een stervend iemand, vechtend om voort te blijven bestaan. Maar de werkelijkheid was wreed. Het was een kat.... met een ziekte die hem steeds hetzelfde zou geven, wanneer hij het niet verwachtte. En het ergste van al... Hij besefte het niet, wist niet wat hij deed en wat er gebeurde. Hij leek gewoon weg te zijn, volkomen, om even later dan terug te keren en gewoon weer verder te leven. Maar zou dat wel lukken. Zijn trillende lichaam en opengesperde ogen waren een tafereel die je niet vaak zag.. Of juist wel... Als je goed keek, om je heen en naar de anderen... Zag je het dan? het kon iedereen overkomen...


untill we meet again,
my love ♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: I miss that bro.    I miss that bro. Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
I miss that bro.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: