Mind your own bizz {Lionbeat} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Mind your own bizz {Lionbeat}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Flashback
Member
Mind your own bizz {Lionbeat} Tenor
NIET emma lol
304
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flashback
BerichtOnderwerp: Mind your own bizz {Lionbeat}   Mind your own bizz {Lionbeat} Icon_minitimeza 12 jul 2014 - 21:45

Hij porde het blaadje eens. Het deed niks. Man, saaiheid. Hij keek op en keek even rond. Waarom was er niemand? Ah, het was even stil, dat was goed. Hij stond recht en rekte zich even kort uit. Zijn nageltjes probeerde even de grond te bewerken. Maar dat lukte niet echt. Hij opende zijn bek en gaapte even luid. Hij had een nachtje doorgetrokken buiten het kamp... En de dag daarvoor had hij maar even geslapen om dan weer snel honing te gaan stelen en nog wat gek te doen. Hij vond het heerlijk om zoveel vrijheid te hebben en niemand keek ernaar om. Hij grijnsde even kort. Blij dat niemand hem kon zeggen wat hij moest doen, want die Timberlake keek niet eens naar hem! Flash vond het niet erg, meer tijd voor zichzelf. Lionbeat en Firework zag hij ook bijna niet meer, dus yay voor vrijheid!


Mind your own bizz {Lionbeat} 8iTcPRcf_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionbeat
StarClan
Mind your own bizz {Lionbeat} Giphy
Bo ~
766
Actief
And I don't want the world to see me, because I don't think they'll understand.

CAT'S PROFILE
Age: { E N D L E S S
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lionbeat
BerichtOnderwerp: Re: Mind your own bizz {Lionbeat}   Mind your own bizz {Lionbeat} Icon_minitimezo 13 jul 2014 - 16:41


Met kalme stappen liep de poes door het territorium van WindClan, wat meer vrijheid dan in die nursery, het is héérlijk! Eigenlijk vond ze de kittens nu veel leuker, wat groter en zelfstandiger, maar toch kleine fluffyballen! Een bekende geur ging langs haar neus, en ze volgde het automatisch. En ja hoor, daar was één van de kleine bad boys. Zonder dat hij haar zag sloop ze naar hem toe. Toen ze eenmaal achter hem stond schoof ze hem tegen haar aan en legde ze haar fluffy staart voor hem. "Hey Flash," murmelde ze met haar -HONING!- zoete stem, waarna ze hem een lik over zijn kopje gaf.

OOC: Ik kon dat honing niet laten xD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flashback
Member
Mind your own bizz {Lionbeat} Tenor
NIET emma lol
304
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flashback
BerichtOnderwerp: Re: Mind your own bizz {Lionbeat}   Mind your own bizz {Lionbeat} Icon_minitimeza 19 jul 2014 - 21:28

Hij snuffelde even de geur van het gras op en porde even tegen een wiegend grassprietje. Als het kon, sliep hij iedere dag buiten. Hij was nooit echt de kat geweest die graag met veel zit. Hij was meer het afzijdige persoontje die erg hyper was en zichzelf gewoon groot maakte. Maar diep vanbinnen was hij gewoon bang van de wereld en wilde hij gewoon rennen en blijven doorgaan tot hij uiteindelijk alles had gezien. Als hij bleef rennen wist hij zeker dat niks hem kon grijpen en dan was hij veilig... want kleine Flash, was best een bangerik. Maar dat liet hij niet vaak zien. Hij verschoot gewoon rap, was niet één van de dapperste... Maar ging wel terug als het op het vlak van zijn familie afging. Nee, hij was niet bang! Hij maakte zichzelf groot, maar schoot opeens de lucht in toen hij iets tegen zich aan voelde. Hij schoot weg, draaide zich een paar meter verderop om en staarde met grote ogen en opgezette vacht... recht inde ogen van zijn moeder. "Hey Flash," Zei ze. Flash keek haar even aan, maar keek toen even weg. Hij toverde een lachje op zijn gezicht en keek haar terug aan. Hij had lichte haat voor haar want ze had geprobeerd hem van zijn honing te scheiden en dat was in zijn wereld ondenkbaar. "Mommy~" zei hij op een blije, stille toon en met grote, schattige ogen keek hij op naar zijn moeder, Lionbeat.


Mind your own bizz {Lionbeat} 8iTcPRcf_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Mind your own bizz {Lionbeat}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: