Hunting! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Hunting!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hunting! DPKsfdL
102

CAT'S PROFILE
Age: 30 manen
Gender: She-cat ♀
Rank:
Silverlight
BerichtOnderwerp: Hunting!   Hunting! Icon_minitimewo 23 maa 2011 - 0:05

Met trage passen slenterde een eenzame kat die de geur van de windclan droeg over de hooglanden in het rivierclangebied. Ze was nog steeds kwaad over dat ze zo ruw was weg gestuurt door een van de Bloodclankatten. Haar woede was nog lang niet bekoelt door haar gevecht met een grote hond en zijn tweebener. Honger knaagde aan haar maag en ze dook meteen in de sluiphouding toen ze een prooigeur rook! Langzame passen zetten ze de ene poot voor de andere poot en ze sloop op een grote waterrat die iets te ver van zijn holletje was. Silverlight was nog geen muis lengte van hem af voor ze op sprong en ze rat met haar klauwen tegen de grond drukte en hem op slag doden met doornscherpe nagels die zich diep in de longen van de waterrat boorden en het diertje meteen doden door het bloed dat ze longen in liep. Silverlight snoof de lucht op van de vers gedoden prooi, maar er was nog een geur die ze herkenden van de rivierclan. Een van hun groep verkenners waren de grensen langs aan het gaan om te kijken of er indringers waren die hun prooi kwamen stelen zoals Silverlight. De geur was nog ver weg en Silverlight raapte haar pas gedoden prooi op en liep naar de grenslijn om de waterrat buiten het gebied van de rivierclan op te eten. De geurmarkeringen liep ze net door heen toen een pijnlijke steek haar een paar passen ahteruit deed maken. Haar ribben deden nog steeds pijn van die trap van de tweebener en ze zetten door en was de grens net vijf stappen over toen een volgende pijnscheut volgden en ze liet haar prooi vallen en schreeuwden het uit van de pijn. Die sprong om op haar prooi te landen was te snel en te wild gegaan, maar ze voelde zich zo misselijk dat ze neer plofte in het lange gras en bleef liggen met haar ogen stijf dicht tot de pijn was afgenomen. Daarna hoorde ze het geritsel van vacht langs het gras af strijken, maar ze wist dat ze over de grens was dus konden die clankatten eigenlijk niks doen?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Honeyfeather
StarClan
Hunting! DPKsfdL
1472

CAT'S PROFILE
Age: Ageless...
Gender:
Rank:
Honeyfeather
BerichtOnderwerp: Re: Hunting!   Hunting! Icon_minitimewo 23 maa 2011 - 10:44

-kuch-, toestemming gevraagt Silverlight? Zo ja, zet dat dan eventjes in je begin post.


Hunting! UypcHQo
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hunting!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: