Our own adventure (+Nimblepaw) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Our own adventure (+Nimblepaw)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Our own adventure (+Nimblepaw) 33dcsag
Floriske
291
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22 manen
Gender: She-cat ♀
Rank:
Salmonleap
BerichtOnderwerp: Our own adventure (+Nimblepaw)   Our own adventure (+Nimblepaw) Icon_minitimezo 20 jul 2014 - 8:19

Ze kwamen bij de Vierboom, waar Salmonpaw opnieuw de vage geur van SkyClan en brand herkende. Ook herkende ze de geuren van ShadowClan, RiverClan en WindClan, al was ze hier nog maar één keer eerder geweest. Ze rook ook de geur van Firestar, Silverfang en alle andere katten die hier zojuist langs gekomen waren, op weg naar wraak. Of 'rechtvaardigheid', als je het liever zo wilde noemen. "Deze kant op", mompelde ze, terwijl ze de open plek overstar, de grote rots met de barst erin passerend. Nimblepaw wist het misschien ook wel, maar ze zei het toch. Zo was het toch tenminste duidelijk dat zij het wist.
En toen, één stap, over de grens. WindClan territorium. Ze kon de konijnen al ruiken. Ze kende hun geur, er was in het ThunderClan gebied ook wel een enkel konijnenhol. Met een brede glimlach keek ze om naar Nimblepaw. "Welkom in het WindClan territorium", miauwde ze grijnzend.


It's just I'd rather be causing the chaos
Than laying at the sharp end of this knife

Our own adventure (+Nimblepaw) 13z3guv
Spoiler:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nimblepaw
Member
Our own adventure (+Nimblepaw) DPKsfdL
Eef
1702
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 manen
Gender:
Rank:
Nimblepaw
BerichtOnderwerp: Re: Our own adventure (+Nimblepaw)   Our own adventure (+Nimblepaw) Icon_minitimedi 29 jul 2014 - 23:39

~ Dit topic is een vervolg op https://www.warriorcatsnl.com/t18801-and-while-the-others-are-going-to-have-fun#440955 en speelt zich dus af tijdens het gevecht tussen de Windclan en Thunderclan

Nimblepaw had een groot deel van de wandeling voorop gelopen. Ze had hier zó'n zin in; eindelijk weer een avontuur! Maar naarmate de Windclangeur sterker werd en ze duidelijk merkte dat ze dichter bij de grens kwamen, begon ze langzamer te lopen. Totdat ze uiteindelijk naar Salmonpaw liep en ze haar staart iets minder opgewekt liet zwiepen. Ze wist zeker dat ze dit wilde, maar toch was het spannend. Maar hee! Dat was part of the fun! Even doorbijten, en dan kwam ze terug met een stoer verhaal.
Salmonpaw leek niet bang, en dat deed Nimble goed. Ze sprong achter haar aan en bleef met omhoogstekende oortjes voor Salmon staan toen ze 'welkom in het Windclan territorium' zei. "Ben je hier wel eens eerder geweest?" vroeg ze benieuwd, terwijl ze naar het oosten begon te lopen. Ze had geen idee waar ze naartoe moesten, maar het leek haar slim om dicht bij de grens te blijven.Our own adventure (+Nimblepaw) Xoh5Z6o

Nimblekit / Nimblepaw - Thunderclan - 9 moons

Our own adventure (+Nimblepaw) FROc2GQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Our own adventure (+Nimblepaw) 33dcsag
Floriske
291
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22 manen
Gender: She-cat ♀
Rank:
Salmonleap
BerichtOnderwerp: Re: Our own adventure (+Nimblepaw)   Our own adventure (+Nimblepaw) Icon_minitimezo 3 aug 2014 - 18:57

"Ben je hier wel eens eerder geweest?" vroeg Nimblepaw haar. "Nope", antwoordde Salmonpaw met nog steeds dezelfde grijns op haar gezicht. Nimblepaw begon meteen te lopen, de grens volgend. Salmonpaw snoof geïrriteerd. Het was haar plan, zij wilde de weg leiden. En gewoon langs de grens lopen was toch hartstikke saai? "Nimble, laten we niet langs de grens lopen. Laten we gewoon hun territorium ingaan, dat is veel leuker! Of ben je soms bang dat we een WindClanner tegenkomen?" miauwde ze en zonder op een reactie te wachten, liep ze weg van de grens. Ze keek omhoog en zag de maan en duizenden sterren aan de hemel staan, niet verborgen door takken en bladeren. Overal groeide niets anders de gras en heide. Tenminste, dat dacht ze eerst, maar toen zag ze tussen het lange gras allerlei verschillende, onopvallende plantjes staan. Ze had nooit gedacht dat een grasveld interessant kon zijn! Opgewekit trippelde ze verder, steeds verder weg van de grens. Na een paar stappen bleef ze even staan om te zien of Nimblepaw haar volgde. Want in haar eentje lopen was natuurlijk saai.


It's just I'd rather be causing the chaos
Than laying at the sharp end of this knife

Our own adventure (+Nimblepaw) 13z3guv
Spoiler:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Our own adventure (+Nimblepaw)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: