Frustration level 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Frustration level

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bravesoul
StarClan
Frustration level DPKsfdL
Daan
1331
Actief

CAT'S PROFILE
Age: immortal
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bravesoul
BerichtOnderwerp: Frustration level   Frustration level Icon_minitimezo 20 jul 2014 - 21:30

De twinkelende blik in zijn amberkleurige ogen was niet van vrolijkheid, niet van de spontaniteit die hij altijd toonde. Nee, het was van pijn, van diep verdriet wat zijn hart in stukken leek te breken. De twee meest geliefde katten waren uit zijn leven verdwenen: Smoketear en Stormwise. Zo vlak na elkaar, zo dat hij nog niet eens de tijd had gekregen om het verlies van zijn vader te verwerken. De meeste katten waar hij close mee was geweest hadden hem na de daden van zijn vader de rug toegekeerd en hem enkel met vuile blikken nagekeken. Zijn familie had hij amper meer gesproken en hij sukkelde maar wat rond in de schaduw van de clan. Zo glorieus als hij vroeger elke dag opstond, met een blije lach op zijn snoet. Zo afgebroken stond hij nu elke dag op, gezicht op diep triest. Zijn hele wereld leek om hem heen in elkaar te storten, de belangrijkste stenen van zijn leven leken in een klap verpletterd te worden. Het enige waar hij nog een beetje op leunde was de steun van Riversong, de enige die zich opstelde als vriendin in deze tijd voor hem. De kater slikte moeizaam en keek met een treurige blik in zijn ogen naar de snelstromende rivier onder zijn poten. Hij had de kracht niet om zijn poot uit te steken en om een van de vissen aan zijn klauwen te haken. Vroeger had hij al lang een hele stapel naast zich liggen, nu was zijn poot nog droog en had hij de moeite niet eens genomen.

{Foxsong eerst, daarna open}


Frustration level 124h6js
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Foxsong
Member
Frustration level DPKsfdL
Babs
339

CAT'S PROFILE
Age: 140 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Foxsong
BerichtOnderwerp: Re: Frustration level   Frustration level Icon_minitimema 21 jul 2014 - 14:12

Surprise, surprise
It's called being alive
The answers to my questions
Repeating; Have I mentioned
I lied? Don't like the way I'm being tried

A lonely heart is what I'm slowly aiming for
Forget what you see; leave it to me
I'll lead you there


Dikke druppels helder en glanzend water gleden langs zijn snorharen naar beneden, om vervolgens op de grond neer te druppen en gretig opgezogen te worden door de aarde in kwestie. Foxsong schudde zijn natte pels nog een keer uit, die toch licht onaangenaam tegen zijn lichaam aanplakte. Zijn vacht begon lichtjes overeind te staan toen hij wat lucht ertussen kreeg door er wat meer mee te schudden en hij zuchtte tevreden. Niks gevangen, maar dat was zijn doel ook niet. Eventjes ontspannen zwemmen vond hij leuker. De kater rekte zich eventjes uit en begon toen te lopen. Zijn poten maakten kleine natte afdrukken in de aarde. Hem opsporen zou nu niet meer moeilijk zijn, bedacht de kater zich geamuseerd. En net toen hij zich dat bedacht, viel hem een ander figuur op. Een kater. Normaal zou Foxsong de kat in kwestie niet storen in zijn jacht, maar de jongeman liet gewoon alle vissen langs zijn klauwen glippen zonder er ook maar enige aandacht aan te schenken. Hierop fronste Foxsong dan ook licht. "Oi!" riep hij, om de aandacht de krijgen van de kat, heette hij niet Bravesoul? "Gaat ie wel?" Rustig zette Foxsong een paar passen in de richting van de kater, zijn kop met een vriendelijke glimlach vragend scheef houdend.A calm and cooling motion
It's shaking off my tension
Surprise, surprise
It's called being alive

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bravesoul
StarClan
Frustration level DPKsfdL
Daan
1331
Actief

CAT'S PROFILE
Age: immortal
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bravesoul
BerichtOnderwerp: Re: Frustration level   Frustration level Icon_minitimedi 22 jul 2014 - 9:25

De kater staarde nog altijd wat doelloos naar het water, geen poot uitstekend om een van de vissen eruit te Wipwap en mee terug te nemen als prooi voor de clan. Wat had het eigenlijk nog voor zin? Iedereen waar hij van hield leek langzaam maar zeker om hem heen weg te sterven, misschien was hij zelfs wel de volgende die eraan onderdoor ging. Zijn moeder liet haar kop niet meer zien, niet eens één keer had ze zijn vader opgezocht. Niet één keer was ze naar hem of een van zijn siblings toegekomen om hen te troosten na dat verlies. Niet één keer had ze ook maar haar kop laten zien. Hij liet weer triest zijn kop vol met gemengde gevoelens hangen tot hij werd opgewekt door een stem. "Oi!" klonk het plots uit het niks. Toen de kater opkeek zag hij een rode kater die een paar stappen zijn kant op deed. "Gaat ie wel?" De kater wendde zijn blik af naar zijn poten, de andere kater niet onder ogen willen komend. "Ja.." mauwde hij, stem echter zonder enige emotie en misschien een beetje schor. Dat was de echte Bravesoul niet, nee, hij zat zo diep in zijn schulp op dit moment dat hij gewoon niet meer wist wat hij met zichzelf aanmoest.


Frustration level 124h6js
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Frustration level   Frustration level Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Frustration level
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: