Sorry, i'm just in love with troubles. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Sorry, i'm just in love with troubles.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sid
Member
Sorry, i'm just in love with troubles. DPKsfdL
Luca
263
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sid
BerichtOnderwerp: Sorry, i'm just in love with troubles.   Sorry, i'm just in love with troubles. Icon_minitimema 21 jul 2014 - 22:57

Sid liep met grote passen door het onbekende terrein. Als hij het goed herinnerde, moest windclan territorium er ongeveer zo uit zien, daar zou hij dan nu wel zijn. Mooi dit was precies wat de cyperse kat wilde, een beetje gevaar. Niet het letterlijke gevaar, al zou hij daar ook nog wel plezier aan kunnen beleven. Nee hij mikte op het gevaar dat elk moment toe kon slaan, die dreiging gaf Sid een enorme kik, precies wat hij wilde!
Nu hij wat dieper het territorium in was gedrongen, liep hij minder hard. Alleen de hak van zijn pootjes raakte het gras nog, zo zou hij minder snel gezien worden door de windclanners, maar zo kon hij hún nog wel zien. Hij grijnsde van oor tot oor en besloot even te rusten. Zijn pootjes waren wat moe van de lange afstand die hij afgelegd had. In de verte dacht hij heel een een takje horen kraken. Die dreiging die naderde, de adrenaline die naar boven kwam. De rogue was er gek op!

[open]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowdance
Member
Sorry, i'm just in love with troubles. DPKsfdL
Izzaaaah!
340
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender:
Rank:
Crowdance
BerichtOnderwerp: Re: Sorry, i'm just in love with troubles.   Sorry, i'm just in love with troubles. Icon_minitimedo 24 jul 2014 - 14:58

-Pas op, Crow is echt een charmeur in de vrouwelijke versie xP-

Wait... Wat was dat? Crowpaw rook even, wat was dat? Het rook een beetje naar Rogue, maar
naar wie? Ach ja, ze kende natuurlijk ook geen enkele Rogue, maar alsnog! Als het een indringer was, moest die onmiddelijk verjaagd worden! De rossige poes sloop langzaam naar de geur, die erg vers was, maar faalde. Een klein takje kraakte. Shit! Crow gaf het maar op, en liep gewoon naar de kat toe. Het was een bruine kater met groene ogen. Hij leek niet erg uit, nauwelijks ouder dan zij. De kater had meer spierbundel dan zij. Hij leek moe. Met haar snelheid zou ze bij een gevecht met de kater zo min mogelijk schade oplopen. Ze besloot te wachten totdat de kater aanviel. Ze zette haar nekharen op, maakte zich groot, gromde intimiderend, en versmalde de pupillen van haar felle, groene ogen, in de hoop dat de kater weg zou rennen. Ze had nu even geen zin in een gevecht.

(159 woorden)


So won't you
Save us, what we are,
don't look clear,
it's all uphill from here

Sorry, i'm just in love with troubles. Crowos
It's who we are
Doesn't matter if we've gone too far
Doesn't matter if it's all okay
Doesn't matter if it's not our day
Song:
 
Crowpaw:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sid
Member
Sorry, i'm just in love with troubles. DPKsfdL
Luca
263
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sid
BerichtOnderwerp: Re: Sorry, i'm just in love with troubles.   Sorry, i'm just in love with troubles. Icon_minitimedo 24 jul 2014 - 22:20

En bam opeens stond er een grommende poes tegenover hem. Haar rode vacht werd verlicht door de zon, hij kneep zijn ogen een beetje dicht en probeerde haar recht aan te kijken. "Jemig, je hoeft er niet bij te staan alsof ik je ieder moment een klap kan geven, dan moet ik eerst een reden hebben hè?" De rogue grinnikte, de poes had alle redenen om hém een klap te geven, hij was immers degene die zich op haar territorium bevond. "Rogues kunnen ook beschaafd zijn hoor, ik sla niet zomaar iedere kat die ik tegenkom, alleen als jij mij krabt of bijt of weet ik veel wat?" Hij zette een grijns op zijn snoet en begon zijn pootjes schoon te likken "Dus, Wat is je naam Mevrouw de poes?" Hij glimlachte nochalant naar de vrouwelijke apprentice.


I am trying to
Sorry, i'm just in love with troubles. Amcm07
Be great at something.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sorry, i'm just in love with troubles.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: