A, B, C, oh don't look at me! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 A, B, C, oh don't look at me!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Jeff
Member
A, B, C, oh don't look at me! DPKsfdL
Ez
916
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons of bad luck
Gender:
Rank:
Jeff
BerichtOnderwerp: A, B, C, oh don't look at me!   A, B, C, oh don't look at me! Icon_minitimevr 25 jul 2014 - 19:17

Zijn pootstappen waren stevig, de kater baande zich een weg door het Territory van deze Clan heen. Hij had een geur herkend, van een poes, en een grijns was op zijn al eeuwig grijnzende gezicht verschenen. Sacred!  Jeff dook even tussen de struiken door, proberend de poes' geurspoor niet kwijt te raken, en kwam aan bij de poel waar hij haar voor het eerst zag. Al snel hing een bebloede kikker uit zijn mond, en hij snelde terug weg van het water. De Rogue dropte de kikker, die langzaam leegbloedde, en rolde hem rond in zijn eigen bloed. De vieze huid zag nu viesrood. Jeff rende geluidsloos achter de poes aan, die blijkbaar alleen was. Met een sprong belandde hij op de paar moons jongere WindClanner, zorgde dat ze hem niet zag. De bebloede kikker duwde hij op haar snuit, en hij verandere zijn stel in iets spooky. "Mucus has returned!" Hij verminderde de druk op haar rug doordat hij van haar afsprong, zich half over haar hoofd heen bewoog, om zich plat op zijn buik te laten vallen, en zijn hoofd op voetjes legde die een beetje onder zijn borst uitstaken. Zijn donkere ogen staarde in haar ijsblauwe ogen, en hij kon een grijns niet onderdrukken. "Hello, pretty lade with the swollen eyes, would you show them to me?" Die tekst had hij ooit gehoord, liedje dat alternatieve Twolegs luisterde. Schreeuwende stemmen, luide geluiden, en dat was he, muziek. "Sacred," Hij knikte haar herkennend toe, ogen afdwalend naar de kikker op haar neus.

~Sacredpaw, Jamie, beslis maar of het na je open is of privé ;3A, B, C, oh don't look at me! 15ecq3q

::

Terug naar boven Ga naar beneden
Sacredwish
Member
A, B, C, oh don't look at me! YSprui8
120
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☆ 62 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: ☆ Senior Warrior - Moorrunner
Sacredwish
BerichtOnderwerp: Re: A, B, C, oh don't look at me!   A, B, C, oh don't look at me! Icon_minitimevr 25 jul 2014 - 20:56

Sacred liep wat verveelt rond door het territorium, ze had niks te doen. Beter gezegd; ze had genoeg te doen maar deed het niet. Ze had geen zin om fatsoenlijk te gaan jagen en ze voelde zich er niet voor om langs de grenzen te lopen. Dus dwaalde ze maar wat rond. Als er toch iets op haar pad zou komen zou ze het wel doden, had ze ook weer haar clan zaken gedaan. Het was zonshoog en ze werd nog lang niet terug verwacht. Ze had geen mentor die haar commandeerde en geen zwaar clangevoel die haar tot klusjes dwong. Echter had ze wel een zwaar eigen belang, en die won, zoals altijd. Vanuit haar ooghoek zag ze iets wegrennen, een of ander beest. Afvragend verminderde ze haar tred om vrijwel meteen daarna besprongen te worden. Geschrokken spande ze haar spieren en schoot haar pels omhoog. "Mucus has returned!" werd gesproken nadat een verschrikkelijke kikker op haar snuit werd geduwd. Wait, Jeffke? Maar voordat ze iets kon vragen sprong meneer al van haar af. "Hello, pretty lade with the swollen eyes, would you show them to me?" Bij die woorden gaf ze hem haar dodelijkste blik, al ging die wat verloren met een opkomende lach. Ze sloeg Mucus the second van haar snuit en schudde haar pels uit. ‘Bedankt, ik waardeer je geschenk met heel mijn hart’ uitte ze met een vies gezicht op de kikker gericht waarna ze hem richting Jeff sloeg ‘Mucus revenge’ greens ze. ‘Maar goed, Jeffke’ knikte ze hem even formeel terug. Blijkbaar kende hij de weg nog.

{Doe maar open, ik hou van drama >3


there's no justice here. Only Starclan.
A, B, C, oh don't look at me! Jua1rYR
Terug naar boven Ga naar beneden
Jeff
Member
A, B, C, oh don't look at me! DPKsfdL
Ez
916
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons of bad luck
Gender:
Rank:
Jeff
BerichtOnderwerp: Re: A, B, C, oh don't look at me!   A, B, C, oh don't look at me! Icon_minitimeza 26 jul 2014 - 15:18


De dodelijke blik van de poes ging verloren aan haar gelach. Meneer Mucus werd van haar neus geduwde. ‘Bedankt, ik waardeer je geschenk met heel mijn hart’ Haar vieze blik zei wat anders, maar Jeff negeerde dat. "You're very welcome." De kikker werd plots zijn richting uit geduwd, maar Jeff keek h'm enkel nadenkend aan. Bang was hij niet van kikkers. Zelfs was hij er niet vies van. 'Mucus revenge’ Jeff keek haar even aan, en nam daarna een grote hap uit het kikkervlees. ‘Maar goed, Jeffke’ Even formeel als hem. Goed. "And how are you today, lady?" Nop, hij moest echt ens stoppen met nep-formele benamingen voor andere katten. Maar hey, hij vond het leuk om te doen, dus waarom ook niet? Een zwiep van zijn staart en de kater ging zitten, krulde netjes zijn staart om zijn poten heen en ging wachtend of antwoord naar de lucht kijken.
A, B, C, oh don't look at me! 15ecq3q

::

Terug naar boven Ga naar beneden
Sacredwish
Member
A, B, C, oh don't look at me! YSprui8
120
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☆ 62 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: ☆ Senior Warrior - Moorrunner
Sacredwish
BerichtOnderwerp: Re: A, B, C, oh don't look at me!   A, B, C, oh don't look at me! Icon_minitimema 28 jul 2014 - 21:49

Nou, kreeg ze eens een iets begon de ander er gewoon in te happen. ‘Ehem, mijn Mucus’ wannaar ze Jeff een duw tegen zijn kop gaf. Ze keek wat schuin op de kikker neer. Nu er een hap uit was kon ze hem ook niet op de prooistapel gooien. Nou, daar ging haar plan. "And how are you today, lady?" De kattin keek op naar de ander. ‘Gaat wel, and you fine sir?’ Iets in haar stem was wat nukkig, misschien omdat ze al heel de dag niks had gedaan en nu ook nog moest gaan jagen. Maar het was niet helemaal gemeend. Ze vond het fijn om met Jeff te praten, of ja, ze was niet gewent dat andere haar zo behandelen. Als dochter van een moordenaar en oorlogsbrenger sta je niet hoog in de ranglijsten. Maar ook zij had wat aandacht nodig, en tot nu toe voldeed Jeffke prima. Dus ook zij volgde zijn voorbeeld en ging zitten, wannaar haar blik even op Mucus werd gericht. Oké, dat ging ze dus niet eten. Slijmerig was een ding, bedekt met waarmee hij ook bedekt was was weer iets heel anders.


there's no justice here. Only Starclan.
A, B, C, oh don't look at me! Jua1rYR
Terug naar boven Ga naar beneden
Jeff
Member
A, B, C, oh don't look at me! DPKsfdL
Ez
916
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons of bad luck
Gender:
Rank:
Jeff
BerichtOnderwerp: Re: A, B, C, oh don't look at me!   A, B, C, oh don't look at me! Icon_minitimedo 31 jul 2014 - 18:44Jeff

Go to sleep for now kid. When you see a bit more of the world, I'll be back
to save you from it


~ Jeff The Killer ~
‘Ehem, mijn Mucus’ Hij kreeg een duw tegen zijn hoofd, en zag de poes scheef op de kikker neerkijken. Hij rolde met zijn ogen, zette een fake glimlach op en schoof de kikker naar haar toe. ‘Gaat wel, and you fine sir?’  Ze klonk nukkig, en toch niet, Jeff kon er de vinger niet op leggen. Ook zij ging zitten, en keek naar Mucus Jr., al leek het niet of ze hem opeten zou. "I've said it once, I've said it twice, I've said it a thousand f-- times, that I'm okay, that I'm fine, that it's all just in my mind," gaf hij als antwoord, al dempte hij het scheldwoord een beetje, omdat hij nu eenmaal niet .. Weet hij veel, hij dempte het. "Dont you like Mucus Jr.? He's a nice guy, he was quiet when I killed him." Zijn blik volgde de wolken in de lucht, die zacht voort gedreven werden, waarna hij vragend zijn ogen op de poes richtte. Ze mocht de kikker dan wel opeisen, eten moest ze h'm dan ook maar. Jeff had immers honger, en zou zelf die kikker wel achter z'n kiezen willen proppen.

+Sorry voor de laatheid ;3
A, B, C, oh don't look at me! 15ecq3q

::

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: A, B, C, oh don't look at me!   A, B, C, oh don't look at me! Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
A, B, C, oh don't look at me!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: