Explain it 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Explain it

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Innerstar
StarClan
Explain it R0nBhw9
Nathalie
4726
Afwezig
"True leader don't create followers, they create more leaders"

"My silience could mean that you're not worth the argument"

CAT'S PROFILE
Age: I've lived for 51 moons, and live further for eternity in Starclan
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Innerstar
BerichtOnderwerp: Explain it   Explain it Icon_minitimedo 31 jul 2014 - 20:16

Met Raspberryheart achter haar aan, en Innerkit bij zijn nek vel liep de zwarte deputy terug naar het kamp. Ze kon gewoon niet geloven dat één van haar warriors echt zo dom was geweest om een kitten naar het Twolegplace te brengen.
Terug in het kamp liep de deputy direct door naar de leaders den. Ze zette Innerkit even neer en wende zich tot Raspberryheart, de rest die hun nieuwsgierig aan keek negerend. "We gaan nu naar Shrewstar waar je mag uitleggen wat er gebeurt is," sprak ze, waarna ze zich direct tot Innerkit wende. "Ook jij gaat mee, want jij komt er waarschijnlijk ook niet ongestraft mee weg, als je daadwerkelijk al in eerste instantie alleen het kamp uit was gegaan," miauwde ze met vernauwde ogen op de kitten gericht. Wat ging hier uit komen als hij nu al de regels brak. Kwam het door dat hij een halfbloed kitten was..? Nee, waarschijnlijk niet. Slatekit en Roughkit waren beide ook al het kamp uit geslopen. Vervolgens pakte ze Innerkit weer op, minder ruig dit keer en ging naar de leaders den, voor de ingang zette ze Innerkit neer en maakte een 'kuch' geluidje. "Shrewstar, ik heb twee katten die de regels vergeten zijn voor je," kondigde ze aan, wachtend op een teken dat ze binnen komen mocht.

OOC: Eerst Raspberryheart & Innerkit


Explain it Env9oX7
.:
 
Thanks Waz <3:
 
:'STAMPS':
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Innersoul
Member
Explain it DPKsfdL
527
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Innersoul
BerichtOnderwerp: Re: Explain it   Explain it Icon_minitimedi 12 aug 2014 - 13:45

Hij besloot maar stil te blijven hangen, als hij nu nog meer zou gaan bewegen zou zijn tante al helemaal pissig op hem worden. Hij slikte even toen hij het kamp in kwam. Hij raakte licht de grond toen de zwarte deputy zich door de ingang wrong. Even keek hij om zich heen naar de katten die ze vragend aan keek. Tot een van zijn broertjes in zijn blik kwam. Even sloeg hij zijn oogjes neer, hij hoorde en voorbeeld te zijn voor ze. Toen hij de grond onder zich voelde keek hij op naar Innerghost. Hij mocht niet denken dat hij weg mocht, ze zouden waarschijnlijk eerst naar Shrewstar gaan. Even kort keek hij rond of hij zijn moeder zag maar keek toe op naar Berry, waar Innerghost tegen aan het praten was. "Ook jij gaat mee, want jij komt er waarschijnlijk ook niet ongestraft mee weg, als je daadwerkelijk al in eerste instantie alleen het kamp uit was gegaan," draaide de Deputy vervolgens naar hem. "Ja Innerghost" zei hij zacht. Ietwat ongemakkelijk pikte zijn vacht voor ze hem weer oppakte. Voor de leaders den werdt hij weer neer gezet. Deze keer keek hij niet meer om naar de rest van de katten. Hij keek enkel naar de den van hun leidster. Wachtend op het signaal dat ze naar binnen mochten. Wat voor straf zou ze hem geven? Hij zat de ergste dingen in zijn kop op te noemen. Geen contact met andere kittens. Geen contact meer met Berry. Langer kitten blijven. Verbannen worden.Hij slikte even, hij hoopte dat dat het niet zou zijn.


Explain it Sbkosx


::Stamps::Stuff::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Explain it DPKsfdL
Ezz
907
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Raspberryheart
BerichtOnderwerp: Re: Explain it   Explain it Icon_minitimevr 15 aug 2014 - 19:52

De poes voelde ogen op haar vacht branden terwijl ze samen met de Deputy en Innerkit het Camp inwandele, regelrecht naar Shrewstar's Den. Ze bleef stil, niet in staat iets te zeggen, daarom negeerde ze het gemompeld en de blikken. Hij zag dat Innerkit zijn broertjes zag, en de poes beet op haar lip. Het was zo zijn fout, Innerkit was zo'n idioot! Maar zij, zij was nog erger als hem. Ze zuchtte, al hoopte ze dat Innerghost het niet gehoord had, Berry dacht dat zij zelfs daarover lastig kon worden, op dit moment. "We gaan nu naar Shrewstar waar je mag uitleggen wat er gebeurt is," Raspberryheart zag dat de zwarte poes het tegen haar had, en ze knikte kort. "Ja, Innerghost .." De Deputy keerde zich naar Inner, die ze inmiddels al op de grond gezet had. "Ook jij gaat mee, want jij komt er waarschijnlijk ook niet ongestraft mee weg, als je daadwerkelijk al in eerste instantie alleen het kamp uit was gegaan," De kitten zei wat zij ook gezegd had, "Ja Innerghost" Inner werd opgepakt, en ze gingen verder naar de Den. "Shrewstar, ik heb twee katten die de regels vergeten zijn voor je,"
Berry schraapte nerveus haar keel, ze was bang. Bang voor at er ging komen. Wie weet werd ze weggestuurd van het Camp, of moest ze met Apprentices omgaan, de Warrior Code opnieuw leren, ohh ..


"We don't have any kings in Neverland. Just me."
Explain it 11ahoao
-  R  o  b  b  i  e     K  a  y  -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shrewstar
StarClan
Explain it DPKsfdL
Miss de V <3
5400
Actief

CAT'S PROFILE
Age: No need to count anymore.
Gender:
Rank: Leader
Shrewstar
BerichtOnderwerp: Re: Explain it   Explain it Icon_minitimedi 19 aug 2014 - 13:01

Ze had al even niets meer gehoord over problemen die ze moest afhandelen. Geen gespotte WindClan katten, geen vreemde Twoleg tekens op ShadowClan gebied, eindelijk eens een rustig dagje. Daarom had ze ook een jacht voor zichzelf uitgestippeld, maar net toen ze wilde vertrekken, hoorde ze een zacht geluidje buiten haar Den. "Shrewstar, ik heb twee katten die de regels vergeten zijn voor je," Een teleurgestelde zucht rolde over haar lippen en ze trippelde weer terug naar haar nest, waar ze ging zitten. "Kom maar binnen." Sprak ze met lichte tegenzin, toch weer problemen. Maar wie hadden ze dit keer veroorzaakt?


Tumblr - Meet Shrew - Dropping
Explain it 71EXQJW
Me > You:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Innerstar
StarClan
Explain it R0nBhw9
Nathalie
4726
Afwezig
"True leader don't create followers, they create more leaders"

"My silience could mean that you're not worth the argument"

CAT'S PROFILE
Age: I've lived for 51 moons, and live further for eternity in Starclan
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Innerstar
BerichtOnderwerp: Re: Explain it   Explain it Icon_minitimedi 19 aug 2014 - 15:20

Innerghost snoof enkel toen Raspberryheart aangaf haar gehoord te hebben door 'ja Innerghost' te zeggen. Als of ze kittens of hun donder gaf, die indruk kreeg ze nu langzaam. Of eigenlijk had ze die indruk al. Ja, zo'n antwoord verwachtte ze van Innerkit, en die kreeg ze ook. Raspberryheart daar in tegen was al een warrior, enkel gedroeg ze zich daar niet naar. Maar ja, karakters verschillen, toch? Ook binnen een clan zoals Shadowclan.
"Kom maar binnen." Innerghost zwaaide met haar staart als teken dat ze haar volgen moest, toen Shrewstar het teken gegeven had dat ze binnen mochten komen. Ze gaf Innerkit een duwtje naar binnen en stapte zelf toen ook naar binnen. "Ik trof deze twee aan op Twoleg gebied," sprak ze met vernauwde ogen op de twee katten gericht, waarna ze ging zitten en een afwachtende blik op Raspberryheart neer zette, zij was hierin de volwassen kat, en mocht ook de eerste verklaring afleggen, wat haar betrof.


Explain it Env9oX7
.:
 
Thanks Waz <3:
 
:'STAMPS':
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Explain it DPKsfdL
Ezz
907
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Raspberryheart
BerichtOnderwerp: Re: Explain it   Explain it Icon_minitimedi 19 aug 2014 - 19:11

"Kom maar binnen." De witte poes hoorde de tegenzin in de stem van haar Leader, en legde haar oren plat omdat ze wist dat ze nu haar straf tegenmoet lopen ging. De zwarte staart van de Deputy zwaaide als teken dat ze lopen mochten, en Berry wachtte tot zij en Innerkit binnen liepen. Inner had een duwtje gekregen van zijn tante als teken dat hij lopen mocht/moest. Raspberryheart liep achter de twee zwarte katten aan, voor ze de Den binnen ging. Ze keek even rond, want dit was haar eerste keer in deze Den, al keek ze snel voor zich omdat ze besefte dat ze hier niet voor de lol was. "Ik trof deze twee aan op Twoleg gebied," De blik van de Deputy vestigde zich op haar en de kitten naast haar. Innerghost ging zitten, en haar blik was nu op Raspberryheart gevestigd. Ze schraapte haar keel even, voor ze ging spreken, want ze dacht dat ze dat nu wel kon doen. De Warrior wist niet of ze wachten zou op Shrewstar die zei dat ze spreken mocht, dus begon ze gewoon. "Eerst en vooral weet ik dat het mis was wat ik deed," begon ze, met een korte blik op Innerghost. De witte poes nam zich voor bij het begin te beginnen. "Ik verliet het Camp om te gaan jagen, toen ik de geur van Innerkit rook," zei ze met haar staart wijzend op de kitten. "Hij stelde zich dus ook voor als Innerkit, en zei dat hij de zon wou achtervolgen, om te zien waar die ging slapen. Ik probeerde hem te vertellen dat dat dom was en dat hij terug naar het Camp moest, maar hij wou persé zien waar de zon slapen gaat. Toen ik besefte dat hij zowieso niet ging luisteren en, of terug zou gaan naar het Camp voor hij dat gezien had, dacht ik dat ik wel een stukje met hem door het Territory lopen kon, in de hoop dat de zon al niet meer zichtbaar was tegen dat we bij het einde van het woud kwamen," Haar blik dwaalde van Innerkit naar Shrewstar, en vestigde ze daarna weer op haar poten. "En omdat de kitten zo graag de zon wou zien slapen, liepen we door," Ze likte even over haar lippen, en voordat iemand haar onderbreken kon ging ze verder, ging ze verde. "Wél had ik hem meteen gezegd dat hij meteen moest luisteren als ik wat zei, en dat hij niks ongepland mocht doen. En ja, daarna zijn we op een Monster gekropen, maar het was dood, daar was ik zeker van, een van zijn poten was stuk, er zat een gat in, en het had deuken en krassen. Daar heb ik hem uitgelegd over de zon, maar hij was moe, en ik kreeg een heel slecht gevoel omdat ik wist dat dit niet via de Warrior Code was, en dat het niet klopte. Ik wou net met hem terug gaan, toen Innerghost voor ons stond en ons hierheen bracht," Met een blik op Shrewstar eindigde ze haar verhaal. Meer kon ze niet zeggen, meer zou trouwens alles erger kunnen maken. Nu was het afwachten op Innerkit's verhaal, misschien Innerghost's versie van het verhaal? En natuurlijk, wachten op de straf die Shrewstar haar waarschijnlijk geven zou.


"We don't have any kings in Neverland. Just me."
Explain it 11ahoao
-  R  o  b  b  i  e     K  a  y  -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Innersoul
Member
Explain it DPKsfdL
527
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Innersoul
BerichtOnderwerp: Re: Explain it   Explain it Icon_minitimevr 22 aug 2014 - 20:53


Innerkit wachtte tot Shrewstar het signaal gaf dat ze naar binnen mochten, het duurde niet lang voor ze die ook kregen. Hij wou vooruit gaan toen hij een duwtje kreeg van Innerghost. Waarom deed ze dat, hij liep al. Maar hij ging er geen reactie op geven om verdere problemen te voorkomen. Snel liep hij naar binnen met de witte warrior en de zwarte deputy achter zich. Hij ging zitten tussen de ingang en Shrewstar in zitten en keek naar de leider. Maar Berry begon de uitleg. Hij luisterde aandachtig naar de dingen die ze zei. Bij het meeste had ze wel gelijk. Al had ze hem nooit echt gezegd dat hij terug moest naar het kamp, enkel dat zijn moeder zich zorgen ging maken. Hij keek even naar de grond maar richtte zijn blik toen weer op Shrewstar, met een kleine omweg via Innerghost. Ze leken beide echt niet blij. Dit ging watworden. Hij hoorde dat Berry klaar was met haar verhaal, was het nu zijn beurt, hoorde hij te wachten op Shrewstar. Hij had geen idee. Hij besloot maar te wachten op wat Innerghost of Shrewstar te zeggen zou hebben. Misschien boeide hun zijn verhaal niet eens, hij was maar een kit right. En anders, kon hij zijn verhaal ook nog vertellen als de leidster ernaar vroeg. Niet dat de straf voor ook maar een van hun lichter zou kunnen maken, het was fout wat ze hadden geaan. Maar hij had de zon toch echt een heel stuk gevolgd, misschien dat als hij groot was dat hij hem echt kon volgen. Maar nu, moest hij zich hier op richten.


Explain it Sbkosx


::Stamps::Stuff::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Explain it
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Leaders den-
Ga naar: