S C O R P I O N S T I N G 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 S C O R P I O N S T I N G

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
S C O R P I O N S T I N G DPKsfdL
» Chi «
159
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 Moons
Gender:
Rank:
Scorpionsting
BerichtOnderwerp: S C O R P I O N S T I N G   S C O R P I O N S T I N G Icon_minitimevr 1 aug 2014 - 17:59


"Always Watch The Tail"
»Clan
Name: Scorpionsting
Former names: Scorpionkit, Scorpionpaw
Future names: (Scorpionstar?)
Clan: Riverclan
Rank: Warrior
Mentored by: Poisonbite
Apprentice: Stormypaw
Age: 24 moons
»High ranks
Leader: Dawnstar I know you're a great leader
Deputy: Wolfgaze You seem to do your job
Medicine cat: Nightstream You seem to do your job
Med. cat apprentice: Honeypaw Learn much, young one

»Familie
Mother: Carcalleap
Father: Ocelotfang
Brothers: Snaketail
Sisters: Spiderstep

»Love life
Crush: x
Partner: “Be yourself; everyone else is already taken.”
Kittens: x

»Innerlijk
Description: Scorpionsting is een redelijk gesloten kater. Hij zal niet snel een gesprek zelf beginnen, of hij moest je al eerder hebben gesproken. Dit komt niet omdat hij asociaal is of de moed er niet voor heeft, maar simpelweg omdat hij niet snel geïnteresseerd is in anderen. Hij loopt dan ook vaak rond met een niet zo vriendelijke blik in zijn ogen, niet omdat hij slecht gezind is, maar omdat dit een gewoonte is geworden. Hij en zijn siblings werden vroeger strenger opgevoed dan de rest van zijn dengenoten. Eerst zat hij hier mee in, maar na verloop van tijd was het zodanig tot hem door gedrongen dat niets of niemand de opvoeding van zijn ouders kon veranderen, dat hij het gewoon accepteerde. Hierdoor zal hij dan ook eerder een serieuze conversatie aangaan dan echt een vriendschappelijk gesprek. Echter is dit niet van toepassing als hij je als vriend beziet, omdat hij weet dat hij zich dan wat losser kan gedragen in het bijzijn van die des betreffende kat.
Likes: Jagen, vechten, vrienden, rust, vrede, overwinning, patrouilleren, water, ...
Dislikes: Oorlog, moord, aanstellers, leugenaars, bedriegers, drukte, teveel aandacht, ...

»Uiterlijk
Fur color: Donkerbruin
Fur pattern: Solid
Eye color: Felgeel
Pawpads and nose: Zwarte neus en donkerbruine pootkussens.
Scars: Enkelen verspreid over zijn lichaam, als gevolg van vroegere gevechten.
Description: Scorpionsting is een grote, gespierde donkerbruine kater met halflange vacht en felle gele ogen. Zijn pootkussens bevatten een donkerbruine kleur terwijl zijn neus zwart is. Hij staat redelijk hoog op zijn poten, maar dan op een andere manier dan de bouw van een Windclanner. Zijn poten zijn gewoon lang, maar gespierd. Wat aangeeft dat hij wel degelijk afkomstig is uit Riverclan. Zijn oren hebben de normale grootte van een alledaagse kat en zijn staart is redelijk lang en pluizig. Kort samengevat is hij een pezige kater met halflange bruine vacht en felle gele ogen.

»Verleden
De kater is geboren als kleine Scorpionkit in een nestje dat bestaat uit drie kittens. Hijzelf, Spiderkit en Snakekit. Allemaal waren ze stuk voor stuk apart, qua karakter en uiterlijk. Spiderkit was de donkerste, met een vacht zo zwart als de nacht. Scorpionsting volgde, terwijl Snaketkit het totale buitenbeentje was met zijn lichte grijze vacht en groene ogen.

Zodra het drietal hun ogen konden openen begonnen zijn ouders met de strenge opvoeding. Anders dan de rest van zijn dengenoten mochten zij niet spelen, en moesten ze iedere keer opnieuw de elders gaan helpen, met als gevolg dat ze daar vaak bleven hangen tot laat in de avond voor de verhalen. Hierdoor had hij een lichte asociale karaktereigenschap ontwikkeld, echter verdween deze lichtelijk na verloop van tijd. Hij ging niet zo veel om met zijn siblings, maar was vaak alleen te vinden bij de oudsten, gefascineerd door hun verhalen. Spiderkit en Snakekit hadden meer het terroristische gedrag gekregen, in staat zijnde om soms de bevelen van hun ouders te negeren.

Toen hij vijf manen oud was, en zo dus bijna apprentice klaar, hadden zijn siblings een plan bedacht om nog snel het territorium in te glippen. Hij stemde als enige tegen, met als gevolg dat hij alleen achter bleef in het kamp terwijl zijn broer en zus eropuit gingen. Veel zat hij hier niet mee in, omdat hij wist dat hij als enige geen straf zou krijgen zouden zijn ouders erachter komen. En dit deden ze ook. En net zoals Scorpionkit had verwacht, kreeg hij als enige geen straf, maar juist meer aandacht. Hierdoor ontwikkelden zijn siblings een kleine haat jegens hem, aangezien hij de laatste tijd meer liefde kreeg van hun moeder dan zij. Hij beweerde dat ze dit aan hun eigen hadden te danken, maar dit geloofden ze natuurlijk niet.

Zodra hij apprentice was en de naam Scorpionpaw had ontvangen, begon hij zich steeds meer af te sluiten van de rest. Hij was vaker in het territorium te vinden dan in het kamp, bewerende dat als hij harder trainde, hij sneller krijgen zou kunnen worden. Natuurlijk klopte dit niet, maar alsnog gaf het de kater een soort van geruststellend gevoel. Poisonbite, zijn mentor, trainde hem dan ook dagelijks. Scorpionpaw was een hardwerkende en snelle leerling, met als gevolg dat zijn mentor vaak alles maar één keer hoefde uit te leggen. Vaak begreep hij dingen al vanaf de eerste keer, wat ervoor zorgde dat hij voor de zoveelste keer jaloerse siblings op zijn dak kreeg. Snakepaw en Spiderpaw vonden het verdacht dat hij veel meer onder de knie had dan hen, en besloten hem te terroriseren zodat zij hem konden inhalen. Echter was Scorpionpaw slim, en wist hij maar al te goed wat hij moest doen. Hij vond zichzelf te oud om te gaan klagen bij zijn moeder, maar gaan klagen bij de mentoren van zijn siblings kon, volgens hem dan toch. En dit deed hij dus ook, wat ervoor zorgde dat zijn siblings gestraft werden. Sindsdien hoorde hij niet veel meer van hen, aannemende dat ze het hadden opgegeven om zijn leven te saboteren.

Op zijn twaalf manen ontving hij de naam Scorpionsting. Hij wist dat hij het voorvoegsel 'Scorpion' te danken had aan zijn donkerbruine vachtkleur. Sommigen namen dan ook aan dat 'sting' betekende dat hij een venijnig karakter had. En soms klopte dit dan ook, maar niet altijd. Ongeveer een maan nadat hij krijger was geworden leerde hij een poes genaamd Flarewish kennen. En vanaf dat hij haar zag, was hij opslag verliefd op haar. Maar aangezien hij niet zoveel afwist van dit gevoel, nam hij slechts aan dat het niets was. Hij hield haar dag na dag in de gaten, niet de moed hebbende om haar aan te spreken. Maar zodra hij dit wel deed, wist hij gewoon dat hij haar wou hebben. Als zijn partner. Hij deed alles wat hij kon, nodigde haar uit om soms mee te gaan jagen of te patrouilleren, maar nooit leek de poes dezelfde gevoelens terug te kaatsen. En het was hem dan ook duidelijk dat ze niets voor hem voelde zodra hij het nieuws te horen had gekregen dat ze samen was met iemand anders. Hij voelde zich verraden, maar boven dat zeker een volslagen idioot. Hoe kon hij het ooit in zijn kop halen dat een poes zoals haar, ooit op hem zou vallen? De kater had haar allang opgegeven, en ook toen het bleek dat ze opnieuw single was sprak hij haar niet meer aan. Hij wist eigenlijk niet meer goed waarom hij ooit op haar gevallen was, maar beloofde zichzelf dan ook dat hij zich niet meer zo wou voelen. Hij zou geen enkele kattin meer toelaten in zijn hart, de liefde volledig van hem afsluitende.

De manen die volgden waren eerder rustig. Hij was vaker buiten het kamp te vinden dan binnen, iets wat als zo was sinds dat hij een apprentice was. De kater zette zich helemaal in voor het welzijn van zijn Clan. Jaagde iedere dag tot hij niets meer kon vinden, en ging dan vervolgens verder met het patrouilleren van de grenzen. Hij was zeker een waardige krijger, echter eentje die niet snel vrienden maakte. Toen hij op een dag, tijdens leafbaren, bij de rivier was gearriveerd kwam hij daar een zekere Dawnflight tegen. Zij was een van de eerste waarmee hij sinds een lange tijd terug plezier had gemaakt. Ook nadien ontmoette hij meer vrienden, wat ervoor zorgde dat de kater zich al iets meer socialer begon te voelen.

»Relaties
Legenda
S C O R P I O N S T I N G Bulletblack ~ Uncertainty
S C O R P I O N S T I N G Bulletgreen ~ Acquaintance/To be respected
S C O R P I O N S T I N G Bulletblue ~ Friend
S C O R P I O N S T I N G BulletblueS C O R P I O N S T I N G Bulletblue ~ Good friend
S C O R P I O N S T I N G Bulletyellow~ Crush
S C O R P I O N S T I N G Bulletwhite ~ Family
S C O R P I O N S T I N G Bulletpink ~ Love
S C O R P I O N S T I N G Bulletorange~ Mate
S C O R P I O N S T I N G Bulletred~ Discomfort/Dislike/Fear
S C O R P I O N S T I N G BulletredS C O R P I O N S T I N G Bulletred~ Hate
S C O R P I O N S T I N G Bulletpurple ~ Student/Mentor
© by Babs


Riverclan:
S C O R P I O N S T I N G Bulletblack Smellbelly: I don't really know you, but in the end I just hope that the next time we meet, you'll be less irritating.
S C O R P I O N S T I N G Bulletblack Deserkit: Only met you once, so I don't really know what to think of you. By the way, you're just a kit, so you'll change anyway.
S C O R P I O N S T I N G Bulletgreen Hawkscream: You're a good warrior, don't you dare to give a damn sh*t of what others think of you.
S C O R P I O N S T I N G BulletblackS C O R P I O N S T I N G Bulletpurple Stormypaw: I haven't seen you for a while. Don't tell me that you gave up.
S C O R P I O N S T I N G BulletblueS C O R P I O N S T I N G Bulletblue Dawnstar: You better don't change, otherwise I won't have anyone anymore to mess with.
S C O R P I O N S T I N G BulletblueS C O R P I O N S T I N G Bulletblack Willowdawn: I don't quite know you yet, but still I think of you as a friend.
S C O R P I O N S T I N G BulletblueS C O R P I O N S T I N G Bulletblack Moonrose: I hope you won't have so many nightmares anymore, because you were quite friendly to be honest.


Thunderclan:
x
x
x


Windclan:
x
x
x


Shadowclan:
x
x
x


Other:
x
x
x
»Topic count
Topics: 17
Posts: 42
1 => [Scorpionsting] Falling memories [SPT]
2 => A little kit, great. [+Desertkit//SPT]
3 => Let time go faster! [Scorpionsting]
4 => And I've lost who I am
5 => Ceremonie November
6 => I won't make it easy
7 => More snow, more work
8 => Lightning flashes
9 => I'm here to apologize {Shrewstar & Scorpionsting}
10 => Ice head { Dawnflight }
11 => Squirrel hunting {Whalepaw}
12 => Rogue's don't belong here
13 => A painful knife
14 => The icy wind up hire {Open}
15 => What's that? {Ganzenopdracht}
16 => Finding the comfort of home {Scorpionsting}
17 => When you can't sleep anymore.. [Open]
made by cami of shine!
[/size]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
S C O R P I O N S T I N G
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Introduction :: Cat Register :: Riverclan-
Ga naar: