Show me what you got {TRAINING} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Show me what you got {TRAINING}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Show me what you got {TRAINING} DPKsfdL
Tess
264
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender:
Rank:
Secretvoice
BerichtOnderwerp: Show me what you got {TRAINING}   Show me what you got {TRAINING} Icon_minitimezo 3 aug 2014 - 12:51


De wind streek door de vacht van de langharige kater. Zijn poten stapte rustig door terwijl zijn blik af en toe naar achter keek naar zijn leerling, Riverpaw, om te zien of die hem bij kon houden. Eenmaal op een goede plek draaide hij zich om en liet zich door zijn achterpoten zakken om een zithouding aan te nemen. "Riverpaw, jij hebt al eens een mentor gehad, wat heeft die jou geleerd?" vroeg hij terwijl hij de jonge kater aan keek. Hij zou rond de 8 of 9 moons zijn nu, dus hij had al 2 moons training, teminste als zijn vorige mentor teminste iets gedaan had. Ruustig wachtte Secretvoice op zijn antwoord terwijl hij zijn staart even om zijn poten sloeg.


{Riverpaw}


Show me what you got {TRAINING} 2vihyx4
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riverpaw.
Member
Show me what you got {TRAINING} DPKsfdL
~L
498
Actief

CAT'S PROFILE
Age: » 12 moons
Gender:
Rank:
Riverpaw.
BerichtOnderwerp: Re: Show me what you got {TRAINING}   Show me what you got {TRAINING} Icon_minitimezo 3 aug 2014 - 20:59Nerveus volgde de tabby kater zijn mentor. Zijn oren trokken lichtjes naar achteren als hij zich bedacht wat hij moest antwoorden op de vraag die zijn mentor hem hoogstwaarschijnlijk ging stellen. Hij kon eigenlijk niet veel zeggen over de training met Highfive. Hij had één training meegemaakt met Highfive en Choppedpaw en voor de rest was hij op zijn eentje geweest zonder dat Highfive dat wist. Zo vond hij meestal dat hij wel wat mocht jagen voor de Clan en zo nu en dan had dat ook iets opgeleverd, maar vaak had hij de prooi weggejaagd terwijl dat absoluut niet zijn bedoeling was geweest. Zijn oogjes keken onschuldig naar Secretvoice toen deze hem de vraag stelde waar hij zo bang voor was geweest. Riverpaw ging op zijn kont zitten en keek een beetje om zich heen. Dit was om tijd te rekken, maar hij besefte dat hij de vraag toch maar zou moeten beantwoorden, want anders zou Secretvoice lang niet zo'n geduld hebben met hem als dat nu het geval was. 'Nou eh...' begon hij een beetje onhandig. 'Ik heb eigenlijk niet veel trainingen meegemaakt.' Zijn klauwen gingen nerveus in en uit de grond. 'Ik had een mede-Apprentice, Choppedpaw. En ik vond het nooit echt leuk om samen met hem getraind te worden, dus ging ik meestal op mijn eentje uit het territorium. Maar ik ken nog niet de goede tactieken die me echt tot een goede jager maken en laat nogal veel prooi schieten.' Hij keek beschaamd naar beneden en likte over zijn borst om de meeste schaamte te verbergen. Hij wachtte af op wat Secretvoice hem ging vertellen.
Show me what you got {TRAINING} 2j35htw

Rivernight:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Show me what you got {TRAINING} DPKsfdL
Tess
264
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender:
Rank:
Secretvoice
BerichtOnderwerp: Re: Show me what you got {TRAINING}   Show me what you got {TRAINING} Icon_minitimedi 2 sep 2014 - 14:32


Kalm had de grote grijze kater zich om gedraaid naar zijn leerling, wachtend op een antwoord. Hij had een mede-apprentice waardoor hij niet vaak getraind had met zijn mentor. Zijn lemon groene ogen richtte zich even op de grond. 'Dat is niet slim, had met je mentor overlegt, of op zijn minst meegedaan' zuchtte hij. Dat was dus beginnen vanaf het begin, en dan zouden ze de training binnen 3 a 4 moons af moeten hebben. Ze mochten hun best wel gaan doen dan. 'Dan beginnen we bij het begin, we gaan langs de grenzen' sprak hij waarna hij zich weer om draaide en een teken gaf met zijn staart dat de apprentice hem moest volgen. 'Onderweg, wil ik dat je goed oplet voor geuren, geluiden of sporen. Van katten of van prooi, oud of nieuw, begrepen Riverpaw?' vroeg hij. Zijn stem vriendelijk maar wel discreet. Ze hadden niet lang om alles te leren, maar het ging ze wel lukken. Hoopte hij.


{ Sorry laat }


Show me what you got {TRAINING} 2vihyx4
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riverpaw.
Member
Show me what you got {TRAINING} DPKsfdL
~L
498
Actief

CAT'S PROFILE
Age: » 12 moons
Gender:
Rank:
Riverpaw.
BerichtOnderwerp: Re: Show me what you got {TRAINING}   Show me what you got {TRAINING} Icon_minitimedi 2 sep 2014 - 19:38

Riverpaw bewoog onbehaaglijk met zijn oortjes. Niet alleen voor wat Secretvoice zei op dat hij zijn mentor had moeten informeren, maar ook over de opdracht die hij kreeg toegewezen. Hij kon moeilijk tegen zijn mentor zeggen dat hij de geuren al kende, right? Dat hij vaker naar Fourtrees was getrokken en andere katten had ontmoet? Nee, daar kon hij beter over zwijgen. 'Ja, Secretvoice,' antwoordde hij dus beleefd op de opdracht, waarna hij achter zijn mentor rende. Hij opende zijn bek. Hij rook verschillende geuren. 'Ik ruik een geur van muis, maar die is al oud,' wist hij zijn mentor te informeren. Hij stond stil, meldde zo nu en dan nieuws over oud prooi. 'Ik ruik... hé, kijk daar.' Zijn staart zwiepte enthousiast, maar hij wist dat hij zich in bedwang moest houden omdat hij anders het muisje weg zou jagen. Hij liet zich in jachthouding zakken zoals hij dat Apprentice's had zien doen die stoer demonstreerden in de Den wat ze konden en bewoog zich naar voren. Zijn gewicht verdelen om geruisloos over de bebladerde grond te bewegen kon hij nog niet zo goed en dat merkte de muis ook. De muis keek op, zag hem op nog geen voslengte van hem vandaan en koos het hazenpad. Riverpaw kwam uit zijn jachthouding en sprong naar voren.. knots met zijn neus tegen de boom! Vloekend op zichzelf kwam hij overeind en keek over zijn schouder naar Secretvoice. Hij voelde de huid onder zijn vacht al warm worden en staarde daarna beduusd neer op zijn poten, wetend dat hij een kans om prooi te vangen had verpest.

OOC: Np. Riverpaw is zielig xD
Show me what you got {TRAINING} 2j35htw

Rivernight:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Show me what you got {TRAINING}   Show me what you got {TRAINING} Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Show me what you got {TRAINING}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: