You will be the first. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 You will be the first.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
You will be the first. DPKsfdL
Aiméeeeeeee
1335
Actief
I was born to die
Like everyone on earth
But I want to be the reason
You fulfilled your purpose
CAT'S PROFILE
Age: 64 moons have gone
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Silhouette
BerichtOnderwerp: You will be the first.   You will be the first. Icon_minitimezo 3 aug 2014 - 13:35
ThE DeViL InSiDe YoUr HeAdHet water golfde lichtjes in de koele bries die bijna altijd wel over het terrein waaide en weerspiegelde Silhouettepaw's spiegelbeeld, terwijl hij van het koele water zat te drinken. Zijn roze tongetje haalde het water vlug naar binnen en het leek in alle opzichten een vredige tafereel. Dat was het natuurlijk ook,maar de kat zelf was niet zo vredig. Nadat Silhouettepaw zijn dorst had gelest, likte hij zijn druipende bekje af en ging liggen in de zon. Straks zal hij wel wat voor die clan van hem jagen, maar ze konden wachten. Tenslotte deed hij dat ook, veel te lang. De zwart-witte kat legde zijn kop op zijn voorpoten en hield de omgeving goed in de gaten. Hij moest zijn toneelspel nog even volhouden, nog even maar. Het was wachten totdat hij zijn Warrior naam kreeg, dan kon hij naar een volgende level gaan.Words:-  ||Tag:Vaporpaw  || Note: Eerst Vaporpaw  You will be the first. Scherm10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vaporpaw.
Member
You will be the first. DPKsfdL
44
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender:
Rank: Elder
Vaporpaw.
BerichtOnderwerp: Re: You will be the first.   You will be the first. Icon_minitimewo 6 aug 2014 - 16:07

Onnodig geluid producerend rekte Vaporpaw zich uit. De grote kater baande zijn weg de apprentices den uit. Zoals gewoonlijk werd hij van alle kanten door kattinnen nagekeken, ook een paar katers keken hem na. Echter keken deze meer met een blik vol afschuw. Zijn hele leven werd hij al op de tweede manier bekeken, ondertussen was hij er aan gaan wennen. Het maakte hem niets meer uit wat die katten van hem dachten. Kon hij er veel aan doen dat hij een half-clan kat was. Elke dag weer liep hij onhandig de uitgang van het kamp door. Die was niet gebouwd op katten van zijn formaat. Snel rende hij door het territorium op zoek naar water. Het maakte hem niet uit of het een riviertje zou zijn of een gewone plas op de grond. Het duurde niet lang voor hij water had gevonden, echter was hij niet de enige. Een oudere zwart witte apprentice dronk al van het water. "Hallo," begroette Vaporpaw de andere apprentice. Een stukje van deze af begon hij ook van het water te drinken.


You will be the first. 98u8mt
:.::.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
You will be the first.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Small Lake-
Ga naar: