Drinks all around 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Drinks all around

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Daypaw
Member
Drinks all around DPKsfdL
Miss Cat
554
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ha! 6 fantastic moons!
Gender:
Rank: Apprentice
Daypaw
BerichtOnderwerp: Drinks all around   Drinks all around Icon_minitimedo 7 aug 2014 - 21:32


Ze was leerling. Eindelijk mocht ze met toestemming het Camp uit. Daypaw snoof de frisse lucht op. Er kwam regen aan. In de verte zag ze de donkere wolken samenpakken en zich in een zwarte muur opstellen. Correctie: er kwam onweer aan. Geweldig. Net nu de rivier weer begon te dalen, kregen ze een plensbui. Een plensbui met onweer. Nu ze erover nadacht ging bijna al het onweer gepaard met regen. Of nou ja... Eén keer niet. Dat was echt bijna eng. Het werd nog eens extra versterkt door de jammerende kittens die bij haar in de Nursey lagen. Ugh, die waren irritant geweest.

{Open voor iedereen!}Drinks all around 2due8o

Hey mensheid! Wegens inspiratietekort voor deze kattin gaat ze voor een tijdje in het ''inactiviteitshoekje''. Het spijt me als ik dus niet meer reageer op topics die ik had beloofd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Drinks all around DPKsfdL
Anouk
136
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Melodypaw.
BerichtOnderwerp: Re: Drinks all around   Drinks all around Icon_minitimevr 8 aug 2014 - 17:33

Met een plof viel Melodypaw op haar zij. Nee, aan haar evenwicht moest ze nog werken tijdens het sluipen. De kattin wiebelde aan alle kanten zodra ze door haar poten zakte. Buiten dat ging het sluipen haar wel goed af. Nog eens viel ze, deze keer echter voorover. De bruine tabby wist van geen opgeven. De beste manier om het te leren was blijven oefenen. Plotseling schrok de kattin van een dreun achter haar. Even stond ze stil en keek naar de lucht, een felle flits schoot naar beneden. Niet veel later hoorde ze het zelfde gedreun als daarnet weer. Er was onweer opkomst, precies het gene dat ze niet wilde. Hierdoor zou het langer kunnen duren voordat ze weer terug konen naar het echte kamp. In een drafje trippelde Melodypaw weer terug naar het kamp. Ze had geen zin om nat te worden, dan duurde het tergend lang voor ze weer droog was en verder kon trainen. Onderweg zag ze een rood stipje, hoe dichter ze bij kwam hoe meer dit een vorm van een kat aan nam. Nog maar een paar vossenlengtes van de kat verwijderd herkende ze deze. "Hey Daypaw, nog gefeliciteerd. Er komt onweer aan, ik ben op weg naar het kamp," zei Melodypaw opgewekt maar ook weer wat minder blij door het onweer. De bruine tabby had Daypaw tijdens de vorige ceremonie apprentice zien worden en haar naam onthouden. In die ceremonie had zij zelf een nieuwe mentor gekregen, deze beviel haar een heel stuk beter dan haar vorige. Ook al moest ze Lynxfang delen met Foxpaw.


Drinks all around Melody10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Drinks all around
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: