Hide and seek{Clanevent voor Warriors en Apprentices} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Hide and seek{Clanevent voor Warriors en Apprentices}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lynxfang
StarClan
Hide and seek{Clanevent voor Warriors en Apprentices} 29frujn
Doelinstellingen(Aims)
1886
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 92 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lynxfang
BerichtOnderwerp: Hide and seek{Clanevent voor Warriors en Apprentices}   Hide and seek{Clanevent voor Warriors en Apprentices} Icon_minitimezo 10 aug 2014 - 17:57

Hide and seek{Clanevent voor Warriors en Apprentices} O7vay9
Het was nog vroeg in de ochtend en de zon was nog maar net op, toch was Lynxfang kwiek zijn nest uitgegaan, met het plan om weer veel te gaan voor zijn geliefde clan. Toen hij zijn Dengenoten zag, was er echter een ander idee opgekomen in hem.Zou het niet fijn zijn voor de katten die zo overtroffen waren door de overstroming, iets te organiseren wat ze weer op de been zou helpen. Lynxfang was weer gaan liggen en had nagedacht en toen wist hij het. Na wat ruw wakker maken van de andere Warriors, had hij gezegd dat hij een leuke verrassing in petto had en wie mee wou doen, mocht zich verzamelen bij de grote boomstronk in Little Forest. Met ditzelfde nieuws had hij ook de Apprnetice's lastig gevallen. Daarna was hij als eerste weggegaan en de stronk opgezocht.

Lynxfang tuurde in de verte en zag tot zijn geluk een paar katten aankomen. Mooi, ze hadden er toch wel zin in. Nadat er genoeg katten waren, begon Lynxfang te spreken en dat mocht ook wel,de katten begonnen ongeduldig te worden. "Welkom en fijn dat jullie er zijn. Om de boel op te fleuren heb ik wat bedacht, ja, ik ja, die altijd zo serieuze Lynxfang"-om hem heen hoorde hij enkele katten gniffelen-,"Het werkt simpel, je maakt een team met een andere, Apprentice of Warrior, maakt niet uit. Daarna heeft iedereen even de tijd om samen met zijn of haar Teamgenoot een plek uit te zoeken. Daar mag je een den maken of gewoon onder een struik zitten of wat dan ook. Je taak is om ongezien te blijven en intussen andere te vinden. Jullie wisselen af en om de beurt blijft er een achter en gaat er een op zoek. Zorg er voor dat je niet achtervolgd wordt als je terug gaat naar je plek"hij hield even pauze, "Als je gevonden bent, waarschuw dan je teamgenoot als die nog aan het zoeken is en keer terug naar de boomstronk. Daarna mag je natuurlijk gewoon jagen enzo. Als ik een keer hard mauw is de wedstrijd afgelopen, het team dat als laatste gevonden is of niet gevonden is, heeft gewonnen. In geval van meerdere teams, hebben dus meerdere teams gewonnen"dat was waarschijnlijk wel duidelijk. Hij liet de katten even fluisteren en met elkaar praten en vervolgde toen de regels. "De regels zijn dat elk team zodadelijk een eigen kant opgaat, je mag overal naar toe gaan, behalve het overstroomde Camp. Bij Highlands mag je ook komen, maar niet te dicht bij het tijdelijke Camp. Ik ga zelf nog een keer terugkeren naar de stronk en dan een sein geven, als je dus een keiharde mauw hoort, mag je gaan beginnen. Vind andere en schud achtervolgers af, maar val niet aan"meer regels waren er niet, "Natuurlijk zal ik wachten tot iedereen bezig is". "Als je team hebt gemakat mag je gaan, ik ga zelf ook in een team"Dat waren voorlopig de laatste woorden, hij sprong van de stronk af en zocht naar een kat die bij hem in het team kon.

-Sorry als dit niet mag-
-Open voor Warriors,Apprentices en natuurlijk alle hoge rangen.

De werking is dat je kat samen met een andere kat een team vormt,dit mag in dit topic worden afgesproken of in pb. Als je team vast staat mag je verdwijnen. Tag met wie je bent en zeg in welk gebied je bevind. Wees wel realistisch,vind niet het ene team na het andere, gun iedereen zijn of haar plezier. Als ik zie dat er gedoe komt, zal ik vragen of het topic gesloten kan worden.


Hide and seek{Clanevent voor Warriors en Apprentices} Scherm17
Euh, een beetje help hier?:
Hide and seek{Clanevent voor Warriors en Apprentices} I_need10


Laatst aangepast door Lynxfang op zo 10 aug 2014 - 19:31; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hide and seek{Clanevent voor Warriors en Apprentices} DPKsfdL
Sara
131
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 20 manen
Gender:
Rank:
Dappledrop
BerichtOnderwerp: Re: Hide and seek{Clanevent voor Warriors en Apprentices}   Hide and seek{Clanevent voor Warriors en Apprentices} Icon_minitimezo 10 aug 2014 - 18:35

Enkele zonnestralen schenen op Dappledrop's vacht en vermoeid opende ze haar ogen. Ze ging recht zitten en geeuwde. Om haar heen lagen alle katten nog te slapen want het was nog erg vroeg. Maar Dappledrop zag dat er nog iemand al wakker was. Het was Lynxfang. De kater maakte de andere katten in de den wakker en zei dat hij een verassing voor hen had. Verbaasd keek Dappledrop op. Ze was best nieuwsgierig naar wat het was. Dappledrop ging naar de grote boomstronk in little forest zoals Lynxfang had gezegd. Lynxfang ging op de boomstronk zitten en Dappledrop ging als eerst voor hem zitten. Andere katten begonnen ook te komen en gingen erbij zitten. "Welkom en fijn dat jullie er zijn. Om de boel op te fleuren heb ik wat bedacht, ja, ik ja, die altijd zo serieuze Lynxfang" zei Lynxfang en Dappledrop grinnikte."Het werkt simpel, je maakt een team met een andere, Apprentice of Warrior, maakt niet uit. Daarna heeft iedereen even de tijd om samen met zijn of haar Teamgenoot een plek uit te zoeken. Daar mag je een den maken of gewoon onder een struik zitten of wat dan ook. Je taak is om ongezien te blijven en intussen andere te vinden. Jullie wisselen af en om de beurt blijft er een achter en gaat er een op zoek. Zorg er voor dat je niet achtervolgd wordt als je terug gaat naar je plek" legde de kater uit. Dappledrop vond dat het al best leuk klonk en had er al zin in. "Als je gevonden bent, waarschuw dan je teamgenoot als die nog aan het zoeken is en keer terug naar de boomstronk. Daarna mag je natuurlijk gewoon jagen enzo. Als ik een keer hard mauw is de wedstrijd afgelopen, het team dat als laatste gevonden is of niet gevonden is, heeft gewonnen. In geval van meerdere teams, hebben dus meerdere teams gewonnen. De regels zijn dat elk team zo dadelijk een eigen kant opgaat, je mag overal naar toe gaan, behalve het overstroomde Camp. Bij Highlands mag je ook komen, maar niet te dicht bij het tijdelijke Camp. Ik ga zelf nog een keer terugkeren naar de stronk en dan een sein geven, als je dus een keiharde mauw hoort, mag je gaan beginnen. Vind andere en schud achtervolgers af, maar val niet aan. Natuurlijk zal ik wachten tot iedereen bezig is. Als je team hebt gemaakt mag je gaan, ik ga zelf ook in een team" miauwde Lynxfang waarna hij van de boomstronk sprong op zoek naar een kat voor in zijn team. Dappledrop trippelde naar hem toe. "Hoi Lynxfang. Dat is echt een super leuk idee." begon de schildpadpoes. "Wil je soms samen met mij een team vormen?" vroeg Dappledrop.


Hide and seek{Clanevent voor Warriors en Apprentices} 28jgyom
Droppaw x Dappledrop x Moosepaw x Peach x Grimalkin x Fadingpaw x Burningflight x Iceshard x Quietspell
Stamps:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dewflower
StarClan
Hide and seek{Clanevent voor Warriors en Apprentices} Tumblr_oaxi7x3g201vb9c0no4_250
Nynke
359
Actief
be a pineapple
stand tall
wear a crown
and be sweet on
the inside

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Dewflower
BerichtOnderwerp: Re: Hide and seek{Clanevent voor Warriors en Apprentices}   Hide and seek{Clanevent voor Warriors en Apprentices} Icon_minitimevr 5 sep 2014 - 21:11

Half slapend strompelde de jonge Apprentice richting the Small Forest. Ze had via via gehoord dat er deze ochtend een leuk iets was voor Warriors en apprentices en ging opweg naar de beschreven plek. Toen ze al best dichtbij de Small Forest was, rook ze al een paar katten van haar clan. Ze versnelde haar pas en liep er rechtstreeks opaf. Toen ze bij een struik kwam, hoorde ze een paar vossenlengtes voor haar uit een van de warriors de anderen toespreken. Snel trippelde de jonge Dewpaw naar het gebeuren en ging verlegen zitten. Ze kon net de kater die sprak zien, en luisterde aandachtig.
"Welkom en fijn dat jullie er zijn. Om de boel op te fleuren heb ik wat bedacht, ja, ik ja, die altijd zo serieuze Lynxfang. Het werkt simpel, je maakt een team met een andere, Apprentice of Warrior, maakt niet uit. Daarna heeft iedereen even de tijd om samen met zijn of haar Teamgenoot een plek uit te zoeken. Daar mag je een den maken of gewoon onder een struik zitten of wat dan ook. Je taak is om ongezien te blijven en intussen andere te vinden. Jullie wisselen af en om de beurt blijft er een achter en gaat er een op zoek. Zorg er voor dat je niet achtervolgd wordt als je terug gaat naar je plek. Als je gevonden bent, waarschuw dan je teamgenoot als die nog aan het zoeken is en keer terug naar de boomstronk. Daarna mag je natuurlijk gewoon jagen enzo. Als ik een keer hard mauw is de wedstrijd afgelopen, het team dat als laatste gevonden is of niet gevonden is, heeft gewonnen. In geval van meerdere teams, hebben dus meerdere teams gewonnen." Dewpaw keek verlegen om zich heen, opzoek naar haar teamgenootje. "De regels zijn dat elk team zodadelijk een eigen kant opgaat, je mag overal naar toe gaan, behalve het overstroomde Camp. Bij Highlands mag je ook komen, maar niet te dicht bij het tijdelijke Camp. Ik ga zelf nog een keer terugkeren naar de stronk en dan een sein geven, als je dus een keiharde mauw hoort, mag je gaan beginnen. Vind andere en schud achtervolgers af, maar val niet aan. Natuurlijk zal ik wachten tot iedereen bezig is. Als je team hebt gemaakt mag je gaan, ik ga zelf ook in een team" vertelde Lynxfang. Dewpaw had nog steeds geen geschikt teamgenootje gevonden, dus ze stond verlegen op en liep door de katten massa heen. Wie zou met haar willen? En waar gingen ze dan hun verstopplek maken? Vragen doemden in de massa van haar hersenen, bij nog meer vragen, die niet beantwoord waren.

~Ik maak weer leven in dit event.^-^Hide and seek{Clanevent voor Warriors en Apprentices} Flower11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Hide and seek{Clanevent voor Warriors en Apprentices}   Hide and seek{Clanevent voor Warriors en Apprentices} Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hide and seek{Clanevent voor Warriors en Apprentices}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: