My last resort {OPEN} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 My last resort {OPEN}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
My last resort {OPEN} DPKsfdL
Juulepuul.
44
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender:
Rank: Apprentice
.Dragonpaw
BerichtOnderwerp: My last resort {OPEN}   My last resort {OPEN} Icon_minitimema 11 aug 2014 - 15:17Haar ijsblauwe ogen gleden de omgeving rond, en elk zintuig stond op scherp. Ze had geen mentor nodig, ze was prima af alleen, zonder training. Een paar staartlengtes verderop zat een kleine muis te genieten van een stukje voedsel. Nietsvermoedend knaagde het diertje aan iets waar de jonge leerling de naam nog niet van wist. Ze dook in de sluiphouding, één die ze zichzelf had aangeleerd na het lange bestuderen van de warriors. Geconcentreerd sloop ze op het diertje af. Bij de gedachten van terugkomen met haar eerst gevangen prooi voelde ze de trots al opkomen. Haar mede leerlingen zouden haar accepteren in plaats van buitensluiten. Haar ogen waren nogsteeds gericht op haar prooi, en langzaam begon ze zich voort te bewegen. Een plotselinge windvlaag die van achter haar opkwam deed het diertje schrikken en vluchten. Ugh, ze was vergeten te checken van welke kant de wind kwam. Ze schudde haar kop en deed een poging tot een achtervolging. Eentje die er in gedachten beter uit zo hebben gezien dan in werkelijkheid. Dragonpaw belandde op haar snufferd. Mokkend kwam de leerling overeind. Ze was het zak altijd maar de zwakste te zijn, puur omdat ze nog geen mentor had. In zichzelf mompelend droegen haar poten haar naar de grote rots in het midden van het veld. Met een sierlijke boog sprong ze op de rots, en klauterde naar boven. Ze liet zich neerploffen en zuchtte geïrriteerd. Weer een nutteloze jacht.

{Open ~}CUT MY LIFE INTO PIECES
My last resort {OPEN} WJUtBlH
THIS IS MY LAST RESORT

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
My last resort {OPEN} DPKsfdL
Aiméeeeeeee
1359
Actief
I was born to die
Like everyone on earth
But I want to be the reason
You fulfilled your purpose
CAT'S PROFILE
Age: 70 moons have gone
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Silhouette
BerichtOnderwerp: Re: My last resort {OPEN}   My last resort {OPEN} Icon_minitimedi 12 aug 2014 - 11:15
ONE DAY, I WILL BE YOUR DEATH

Silhouettepaw likte zijn lippen af bij het zien van de jonge konijntjes voor hem,als hij daar er een van te pakken kon krijgen,kon hij zijn clan voeden. Waarmee hij kon laten zien dat hij de braafste kat was van iedereen. De kleintjes waren goed doorvoed van hun moedermelk en Silhouettepaw moest de verleiding weerstaan om het niet gewoon zelf op te eten,als hij er een te pakken kreeg. De kater sloop dichterbij en keek intussen om zich heen of hij de moeder niet zag. Ze zat in het hol toe te kijken en leek hem niet in de gaten te hebben. Silhouettepaw zocht het jonkie uit wat wat van de rest zat en sloop richting hem. Hij voelde de aarde voor twee momenten onder hem dreunen en de konijntjes schoten alle kanten uit. Mousedung. Silhouettepaw ging over in de ren en achtervolgde het jonkie en dreef hem af van de rest. Het arme konijntje rende geschrokken voor hem uit,zoekend naar een schuilplaats. Silhouettepaw verhoogde zijn tempo en haalde hem bijna in, op het juiste moment sprong hij en drukte het diertje tegen de grond. Een krijs vervulde lucht en vlug beet Silhouettepaw het nekje door. Na wat stuiptrekking lag het wel gevoede diertje dood op de grond. Silhouettepaw begroef hem en keek om zich heen. Op de Outlook Rock lag een poes. Hij ging er naar toe en sprong naast haar op de rots. "Dragonpaw, is het niet?"vroeg hij.

Words: 240 ||Tag: Dragonpaw || Note:-  My last resort {OPEN} Silse14
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
My last resort {OPEN} DPKsfdL
Juulepuul.
44
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender:
Rank: Apprentice
.Dragonpaw
BerichtOnderwerp: Re: My last resort {OPEN}   My last resort {OPEN} Icon_minitimedi 12 aug 2014 - 16:41

In haar ooghoek verscheen een andere kat, een stuk groter en ouder dan zij was. Dragonpaw vermoedde dat deze kater hier ook gekomen was voor de jacht. Vanaf de rots kon ze zijn jacht mooi volgen. De kater had het duidelijk gemunt op een konijnen familie. De kleine leerling volgde elke stap die hij zette, en probeerde vooral te letten op de details zoals houding, snelheid en concentratie. Voor zover hij nu was deed zij alles wat deze kater ook deed, maar waarom lukte het haar dan niet? Het konijn merkte hem op, nu moest ze opletten. De kater nam een sprint en zette een achtervolging in. Al snel had hij het diertje tussen zijn kaken en begroef het vervolgens. Het zat hem dus in de snelheid, maar Dragonpaw was niet zo snel. Ze schrok toen haar Clangenoot naast haar verscheen op de rots. "Dragonpaw, is het niet?" Dragonpaw keek hem aan, haar ogen stonden iet wat kil. ''Ja,'''Antwoordde ze kortaf. Het kwam er onaardiger uit dan ze bedoelde, maar eigenlijk was ze gewoon jaloers dat deze kater wel succesvol kon jagen, en zij na honderden pogingen niet.CUT MY LIFE INTO PIECES
My last resort {OPEN} WJUtBlH
THIS IS MY LAST RESORT

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
My last resort {OPEN} DPKsfdL
Aiméeeeeeee
1359
Actief
I was born to die
Like everyone on earth
But I want to be the reason
You fulfilled your purpose
CAT'S PROFILE
Age: 70 moons have gone
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Silhouette
BerichtOnderwerp: Re: My last resort {OPEN}   My last resort {OPEN} Icon_minitimevr 15 aug 2014 - 22:15
ONE DAY, I WILL BE YOUR DEATH

Dragonpaw was kortaf met haar antwoord en haar ogen keken hem iet wat kil aan. Hij liet zich echter niet verjagen en ging naast haar liggen,terwijl hij rondkeek. In de verte zag hij de Gorge waar hij Silverpaw had ontmoet,ze was in zijn kop blijven steken en hij hoopte haar vlug weer te zien. "Al wat nuttigs gedaan of lig je hier al de hele tijd"zei hij om de stilte te doorbreken en keek met een oog schuin naar de poes naast hem. Of ze antwoordde gewoon of ze maakte een opmerking of ze negeerde hem of ze gaf een klap. Vaak de manier van handelen van poezen. Silhouettepaw merkte vaak dat hij beter met poezen kon opschieten dan met katers. Misschien omdat katers vaak zo opschepperig waren en zich graag wouden bewijzen. Silhouettepaw kon de idioten die in zijn clan zetten voor groot deel indelen bij het woord kater.

Words: ||Tag: Dragonpaw || Note:-  My last resort {OPEN} Silse14
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: My last resort {OPEN}   My last resort {OPEN} Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
My last resort {OPEN}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: