On adventure (Owlcall) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 On adventure (Owlcall)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lightningpaw'
Member
On adventure (Owlcall) DPKsfdL
Cynthia ^^
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender:
Rank:
Lightningpaw'
BerichtOnderwerp: On adventure (Owlcall)   On adventure (Owlcall) Icon_minitimedi 12 aug 2014 - 14:22

Lightningpaw was rustig naar het Windclan territory gelopen. Hij verveelde zich en zijn mentor had hij nog niet gezien... Dus het zou nog wel even duren voordat hij een training kreeg. Hij rook even. Hij rook geen Windclan kat. Hij ging rustig zitten en gaf zichzelf een wasbeurtje. Hij lette wel op of hij iets rook of iets hoorde. Opeens hoorde hij pootstappen. Hij bleef rustig zitten. Hij was niet bang voor een Windclan rat.


*Owlcall*


On adventure (Owlcall) 2hfmo0o
Terug naar boven Ga naar beneden
Owlcall
Member
On adventure (Owlcall) DPKsfdL
11
Actief
Owlcall
BerichtOnderwerp: Re: On adventure (Owlcall)   On adventure (Owlcall) Icon_minitimedi 12 aug 2014 - 15:14

OWLCALL
De langharige kater liep door zijn territorium met een rustige tred. Zijn staart zwiepte kalmpjes heen en weer, en hij had een grote haas tussen zijn kaken. Het was een goede, rustige dag geweest. Ondanks het gevecht tussen WindClan en ThunderClan wat niet al te lang geleden had plaatsgevonden was WindClan nog steeds een sterke Clan, en moesten dus goed gevoed blijven. De zon stond laag aan de horizon; het zou een kwestie van minuten zijn totdat hij helemaal achter de horizon was verdwenen en alles diepzwart werd. Hij liep naar een klein heuveltje en begroef zijn prooi. Later zou hij het wel ophalen.
De oren van de kater gingen plotseling recht in omhoog staan. Had hij iemand gehoord? Het duurde niet lang totdat de vieze geur van ShadowClan in zijn neusgaten kwam. Hij gromde walgend. Die vieze katten moesten hun pelsen uit zíjn Clangebied laten! De kater liep geruisloos in de richting van de geur en zag een jonge kater zitten, waarschijnlijk een apprentice. Hij kneep zijn ogen tot spleetjes en sloop tot achter de andere kat. Een klein lachje verscheen op zijn gezicht en hij zette zijn poot tegen de hals van de kater aan. 'En wat doet een wezen zoals jij hier op mijn gebied?' hij grijnsde en sloeg zijn nagels uit tegen de huid van de ShadowClanner. 'Een goede avond overigens.'

"What's good and evil is determined by those of who are in power"
Owlcall <> Stein, Soul Eater
Terug naar boven Ga naar beneden
Lightningpaw'
Member
On adventure (Owlcall) DPKsfdL
Cynthia ^^
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender:
Rank:
Lightningpaw'
BerichtOnderwerp: Re: On adventure (Owlcall)   On adventure (Owlcall) Icon_minitimedi 12 aug 2014 - 15:50

Opeens werd hij tegen de grond aangedrukt door een Windclan mormel. Het was een kater. 'En wat doet een wezen zoals jij hier op mijn gebied?' zei de kater met een grijns en hij klapte zijn nagels uit. 'Een goede avond overigens.' zei de kater. "Ook een goede avond, ik ben hier omdat ik me dood verveel en ik wil u vriendelijk verzoeken uw poot van mijn hals af te halen. Of wil je een onschuldige apprentice aanvallen?" vroeg Lightningpaw met onschuldige oogjes. Hij wachtte rustig op een antwoord van de kater maar het duurde hem te lang dus gaf hij de kater een harde trap in zijn maag met zijn achterpoot. De kater zijn greep verslapte even en Lightningpaw wurmde zich los. "Sorry het duurde me telang." zei Lightningpaw met een gemene grijns.

Gemene Lightning xD


On adventure (Owlcall) 2hfmo0o
Terug naar boven Ga naar beneden
Owlcall
Member
On adventure (Owlcall) DPKsfdL
11
Actief
Owlcall
BerichtOnderwerp: Re: On adventure (Owlcall)   On adventure (Owlcall) Icon_minitimedi 12 aug 2014 - 15:59

OWLCALL
"Ook een goede avond, ik ben hier omdat ik me dood verveel en ik wil u vriendelijk verzoeken uw poot van mijn hals af te halen. Of wil je een onschuldige apprentice aanvallen?" de apprentice zette onschuldige oogjes op. 'Ja, dat wil ik. Goed geraden' zei hij droogjes. De leerling gaf hem een trap in zijn buik, en hij sprong opzij. De ShadowClanner wurmde zich los. "Sorry het duurde me telang." Owlcall glimlachte vriendelijk. 'Dat kan ik volledig begrijpen. Goede dag verder.' Hij draaide zich om, en stopte met een apart lachje op zijn gezicht. 'Of nee. Het is avond.' Hij sprong op, naar Lightningpaw toe en dook plotseling onder de kater. Hij zette zijn kaken om de poot van de leerling en sleurde de kater mee in zijn val. Hij krabbelde omhoog en sprong op de apprentice, zijn nagels diep in de vacht van het katertje. Hij voelde de spieren van de leerling op zijn schouders en zette de nagels van zijn achterpoot precies op de spieren. Hij duwde ze diep in de vacht van de apprentice en grijnsde. 'Dus daar zitten de schouderspieren bij jou. Altijd handig om te weten.' Hij beet opnieuw de poot van de kater hard vast.


"What's good and evil is determined by those of who are in power"
Owlcall <> Stein, Soul Eater
Terug naar boven Ga naar beneden
Lightningpaw'
Member
On adventure (Owlcall) DPKsfdL
Cynthia ^^
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender:
Rank:
Lightningpaw'
BerichtOnderwerp: Re: On adventure (Owlcall)   On adventure (Owlcall) Icon_minitimedi 12 aug 2014 - 16:11

'Ja, dat wil ik. Goed geraden' zei de kater. 'Dat kan ik volledig begrijpen. Goede dag verder.' zei de kater. Lightningpaw keek verbaast naar de kater. 'Of nee. Het is avond.' zei de kater en hij gleed onder lightningpaw door. Lightningpaw schreeuwde het uit van pijn toen de kater in zijn achterpoot beet. Lightningpaw werd mee gesleurd. De kater sprong op zijn rug en zette zijn nagels in de vacht van Lightningpaw. Precies op de plek waar zijn schouderspieren zaten zette de kater zijn nagels. 'Dus daar zitten de schouderspieren bij jou. Altijd handig om te weten.' zei de kater. De Windclanner beet opnieuw in Lightningpaw zijn achterpoot. Lightningpaw vergat de pijn en hij trapt in het gezicht van de kater met zijn andere achterpoot. Toen de Windclanner los liet sprong Lightningpaw op de rug van de kater. Hij zette de scherpe nagels van zijn voor poten in de huid van de kater. Hij bewerkte met zijn achterpoten de rug van de kater. "Ik ben niet bang voor je hoor." siste Lightningpaw woedend. De kater had zijn achterpoot goed te pakken gehad maar Lightningpaw vergat de pijn. Hij ging niet weg zonder de kater een paar flinke littekens te bezorgen. Hij sprong van de kater zijn rug af en beet in de kater zijn achterpoot. Maar hij lette goed op de kater zijn andere achterpoot zodat ze kater hem niet kon trappen.


On adventure (Owlcall) 2hfmo0o
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: On adventure (Owlcall)   On adventure (Owlcall) Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
On adventure (Owlcall)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: