Pain. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Pain.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lostdream
Member
Pain. DPKsfdL
Ez
994
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Lostdream
BerichtOnderwerp: Pain.   Pain. Icon_minitimedi 12 aug 2014 - 22:46

Lui, en gepijnigd deed hij zijn ogen open. Gewekt door het pikken van zijn wonden. Zijn hoofd leek te barsten van de hoofdpijn, en een diepe zucht verliet zijn mond, terwijl hij zijn wenkbrauwen samentrok om de hoofdpijn probeerde weg te krijgen. Hij hief zijn kop, maar een helse pijn doorboorde zijn hersenen. Met een kreet van verschrikking liet hij zijn kop terug vallen, en hij krulde zichzelf op, als een bange, zielige kitten. Hij haatte alles, en hij huilde zacht in zijn eigen vacht, zijn ogen bedekt door zijn staart. Zijn schouders schokte licht, maar na een paar minuten stopte hij al met snikken. De haren van zijn staartpunt waren doorweekt, maar het maakte hem niet uit. De stem, die hem sinds de dood van de WindClan Apprentice al pestte, sprak in zijn hoofd. "Loser. Je kan toch ook niets." De rosse Warrior noemde haar Stem. Stem, de stem die zijn leven wou verpesten. Lostdream bleef als dood in zijn nest liggen, liet zijn ogen in de verte staren, zonder zin om iets te doen. Hij luisterde niet eens meer naar de geluiden rondom zich. Hier zou hij de hele dag blijven liggen, niets doen, uithongeren, nam hij zichzelf voor. Dan stopte alles wel.

-First post Snowdrop


Never thought I'd let a rumor
ruin my moonlight

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowdrop
StarClan
Pain. Tumblr_odaoy3Ko7X1u49zhho1_400
The A Doc
2731
Actief
Je t'aime, je t'aime toujour... I am forever yours.

CAT'S PROFILE
Age: Ageless ♥
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Snowdrop
BerichtOnderwerp: Re: Pain.   Pain. Icon_minitimedi 12 aug 2014 - 22:54

Met een mistroostige blik opende de grijswitte kattin haar ogen. Opnieuw had ze een slapeloze nacht achter de rug gehad... En een nieuwe, saaie dag in het kamp wachtte op haar. Zoals beloofd bleef ze in het kamp zodat haar poot kon genezen. Maar soms had ze de neiging om weg te lopen en voor eeuwig weg te blijven. Ze haalde diep adem en keek naar de silhouetten die de den uitslopen. Een waterig zonnetje verlichtte de den zacht toen de laatste, gezonde warrior besloot om op te staan en dat was ook een teken voor haar om overeind te komen. Toen ze een gil hoorde, keek ze verrast op, haar oortjes stonden verrast recht terwijl ze met een neurale blik keek naar het schokkende lijf van een kater. Ze knipperde even met haar goudgele ogen, maar stond toen rustig recht. De grijswitte kattin hinkte rustig op de kater af en neeg haar kop toen ze ietwat naast hem stond, zijn schokkende rug was naar haar toe gekeerd. Langzaam tikte ze met het puntje van haar staart tegen zijn flank terwijl ze met kalme ogen zocht naar de zijne. Maar zwijgen bleef ze, vaak konden blikken meer doen dan woorden.


Pain. RlyUriu3_o
Sleep Tight Snowdrop ♥
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Pain.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Warriors den-
Ga naar: