Snails are scary, but so interesting. {Ganzenopdracht}-{OPEN} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 8 °C - 20°C
Het ijs en de sneeuw begint te smelten en er waait een zwoel briesje over het woud. Vogels beginnen verwoed nestjes te maken en eieren te leggen. Newleaf is dan toch eindelijk daar.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Snails are scary, but so interesting. {Ganzenopdracht}-{OPEN}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Barksound
Member
Snails are scary, but so interesting. {Ganzenopdracht}-{OPEN} JSBCQyy
Yanthe
695
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 62 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Barksound
BerichtOnderwerp: Snails are scary, but so interesting. {Ganzenopdracht}-{OPEN}   Snails are scary, but so interesting. {Ganzenopdracht}-{OPEN} Icon_minitimema 18 aug 2014 - 19:52

Snails are scary, but so interesting. {Ganzenopdracht}-{OPEN} So1g7d
Laat Barkpaw een slak zien, dan schrikken, en dan proberen dezelfde vorm aan te nemen als de slak met het slakkenhuis.

Barkpaw sprintte het kamp uit. Al die uren dat hij niets te doen had, begonnen hem te vervelen. Zijn mentor leek verdwenen te zijn en er was geen kat die hem eens iets wilde leren. Als het zo zat, kon hij beter zelf eens op onderzoek uitgaan, het territorium eens gaan onderzoeken. Hij was nog steeds niet bekend met de omgeving, dus dit was altijd wel nuttig. De jonge kater sprong bijna een meter in de lucht, toen een vreemd beest zijn in zijn blikveld verscheen. Bark's vacht stond recht van de schrik, maar hij verpakte zich al snel. Hij liet zijn kopje even rond gaan, om te zien of niemand hem zo had zien verschieten. Zijn oortjes gingen nieuwsgierig omhoog toen hij weer naar het beestje keek. Het was amper zo groot als zijn pootje en toch maakte hij een grote indruk op de kater. 'Ik kan nog meer leren van jouw dan van een andere kat, slakje.' Mompelde Bark en liet zit zakken tot op zijn buik en bestudeerde het diertje. Langzaam, maar stil. De jonge kat sprong op en kroop in een holle boomstam en sloop tot aan het ander eind, waar hij zijn kopje uitstak. Zijn oren schoten direct verrast omhoog toen hij de slak niet meer zag. Slakken waren toch traag? Barkpaw sprong uit de boomstam en trippelde terug naar het plekje waar hij eerder de slak had gezien. Een grijns verscheen op zijn gezicht toen hij het beestje iets verder vond. Hij had zich tussen de steentjes gewerkt en was bijna niet te zien. Nadat hij hem gevonden had, legde de kat zich terug neer op de boomstam en bekeek vanaf daar het beestje, elke stap volgend.

Note: //
Tag: Open


:..:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Snails are scary, but so interesting. {Ganzenopdracht}-{OPEN}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: