Boiling in my blood. {SPEEDFIRE}



 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT




Deel
 

 Boiling in my blood. {SPEEDFIRE}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Boiling in my blood. {SPEEDFIRE} DPKsfdL
50
Actief

CAT'S PROFILE
Age: >16 мσσηѕ
Gender:
Rank:
Maplesyrup
BerichtOnderwerp: Boiling in my blood. {SPEEDFIRE}   Boiling in my blood. {SPEEDFIRE} Icon_minitimevr 22 aug 2014 - 20:30



De gouden poes liep tussen de bomen door, haar sterke spieren rimpelend onder haar vacht bij elke stap. Haar blauwe ogen waren gericht op een kleine haas die zich achter een boomwortel had verstopt. Ze glimlachte kort. Gelukkig, verse prooi voor de Clan! Met haar staart rustig naar beneden liep ze naar de boomwortel toe. De haas draaide zich om en zijn ogen ontdekte de gouden warrior. Hij sprong zo snel mogelijk weg, en Maplesyrup gromde. Ze nam een sprong en racete zo snel mogelijk achter het beestje aan. Ze merkte op dat haar spieren een klein beetje pijn deden. Damn, vast van die val van gisteren. Ze achtervolgde het beestje, maar merkte dat ze al snel vermoeid werd. Ze sprong omhoog en landde voor het diertje. Hij glipte vlak langs haar poten en ze mauwde gefrustreerd. Maplesyrup keek rond, maar er was geen spoor meer te bekennen van het diertje. Verdorie, met het jagen kwam spierkracht kennelijk niet van pas. Ze moest echt aan het rennen werken. Ze liep rustig terug naar de plek waar ze vandaan was gekomen, proberend zichzelf zo kalm mogelijk te houden.

{Speedfire}
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Boiling in my blood. {SPEEDFIRE}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: