(Ganzenopdracht) Mirror, mirror -OPEN 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 (Ganzenopdracht) Mirror, mirror -OPEN

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sorrelpaw
Member
(Ganzenopdracht) Mirror, mirror -OPEN DPKsfdL
Floortje
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Seven moons
Gender:
Rank: Apprentice
Sorrelpaw
BerichtOnderwerp: (Ganzenopdracht) Mirror, mirror -OPEN   (Ganzenopdracht) Mirror, mirror -OPEN Icon_minitimevr 29 aug 2014 - 17:01

Opdracht: Laat sorrelpaw zichzelf in de reflectie van het water op tutten, zeg maar het water als spiegel gebruiken.

'Mrraaaaaaaauuuwuw' riep Sorrelpaw boos toen ze over een takje struikelde en wegrolde, van een heuvel af. 'Argh, nee , niet weer, mijn vacht' mauwde ze geërgerd terwijl ze naar beneden rolde en aan alles bleef haken. Na een paar meter kon ze zich eindelijk tegenhouden. 'Dat werd tijd' gromde ze en plukte wat blaadjes uit haar vacht. Plots merkte ze waar ze was. De apprentice was helemaal tot aan het meertje gerold! Sorrelpaw krabbelde overeind en wandelde tot aan de oever. Ze tuurde naar haar spiegelbeeld. 'Tjee, een struik is er niets bij' mompelde ze terwijl ze een takje weg beet. Opeens kreeg ze een idee. Ze kon het meertje als spiegel gebruiken! Ze stapte nog een beetje naar voren en liet haar blik dwalen over het water. Daar zat een takje, daar een blaadje, daar wat gras. Blij met haar idee begon ze haar vacht proper te maken, en al haar haar terug goed te leggen. Ze keek nog eens in het meer. Al veel beter! Nauwkeurig ging ze met haar poot over haar hoofd en staart. Wauw! Zo goed had ze er nog nooit uitgezien! Zeer tevreden met zichzelf deed ze nog een stapje naar voren, om zichzelf beter te bekijken. Nog een klein beetje meer naar voor en dan kon... 'Hallo!' Een andere kat stond vlak naast haar. 'Mraaaaaaaaaauww' gilde Sorrel terwijl ze in het meertje plonsde. Ze ging kopje onder en kwam dan weer proestend boven. Ze spartelde met haar poten, want haar vacht zoog zich vol water. 'Euuhm, kan je me eruit helpen alsjeblief, ik ben namelijk geen Riverclanner' lachte ze terwijl ze naar de oever probeerde te zwemmen.


(Ganzenopdracht) Mirror, mirror -OPEN N3me7o
A majestic ball of fluff
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
(Ganzenopdracht) Mirror, mirror -OPEN DPKsfdL
een mens XD
31
Actief
Autumnstorm was als kitten de kleinste van een nestje in de RivierClan. Ze werd geplaagd, en besloot dus respect te verdienen door prooi te vangen. Ze dwaalde enkel af tot het WindClan territory en kwam Frostfaith tegen. Zij vertelde dat in de WindClan de katten niet beledigd worden, en allemaal gelijk zijn. Autumnstorm vond dit prachtig, en knikte meteen enthousiast "ja" toen Frostfaith vroeg of ze zich bij de WindClan wilde voegen. In overleg met Everstar mocht ze dus blijven, en ze had nooit meer wat van de RivierClan gehoord.

Daarom kan ze nu nog steeds geweldig zwemmen, en is groter dan de meeste WindClan katten.

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Autumnstorm
BerichtOnderwerp: Re: (Ganzenopdracht) Mirror, mirror -OPEN   (Ganzenopdracht) Mirror, mirror -OPEN Icon_minitimedo 2 jun 2016 - 20:11

Autumnstorm kon haar lachen bijna niet inhouden toen ze de poes in het water zag spartelen. 'Euuhm, kan je me eruit helpen alsjeblief, ik ben namelijk geen Riverclanner' Autumnstorm inspecteerde de blik van de apprentice: Gelukkig, ze lachte. Autumnstorm liet zich in het water glijden en hielp de poes het water uit. Ze schudde het water uit haar lange oranje vacht en keek de poes vragend aan. 'Wie ben jij?' 'Ik? Ik ben Sorrelpaw, en jij?' Autumnstorm glimlachte bij het enthousiasme van de apprentice. 'Ik ben Autumnstorm, kom jij uit de WindClan?'


Love is the message, and the message is Love love
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
(Ganzenopdracht) Mirror, mirror -OPEN
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Small Lake-
Ga naar: