Trespassing 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Trespassing

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Vulture
Member
Trespassing SCm0YuuJ_o
Lianne
539
Actief
the only thing i can give you
is darkness and isolation

CAT'S PROFILE
Age: 55 ☾'s
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Vulture
BerichtOnderwerp: Trespassing   Trespassing Icon_minitimedi 2 sep 2014 - 16:52

Vulture zat in verstopt tussen het riet wat dicht tegen de oever van de rivier stond. Hij luisterde ingespannen naar zachte plons geluiden in het water en het krabben van kleine voetjes op de oever. Ingespannen hoorde hij hoe het steeds dichterbij kwam. De geur van de muskusrat was praktisch voelbaar. Toen het jong nietsvermoedend tussen het riet sprong de oever op sloeg Vulture pijlsnel toe. Het dier was op slag dood toen hij zijn kaken om het nekje ervan sloot. Hij trok het terug uit de rivier en sprong er mee terug het gras op. Hij kauwde vluchtig door terwijl hij het naar binnen werkte. Hij deed niets eens moeite om echt goed te kauwen. Hij had te veel honger om er lang van te genieten. Vulture slikte ook de laatste hap door en liet de gal liggen voor de kraaien. Met een voldane zucht liep hij terug naar doe oever om verder te gaan met de jacht. Hij zag hoe een spreeuw aan de andere kant van de rivier achter het riet neerstreek. Een vogel ging er wel in! Dat spoelde de muskusrat weg. Maar .. hoe kwam hij droog aan de overkant? De stenen die  in het midden lagen zagen er stevig uit. Vulture waagde de sprong. Hoewel af en toe zijn poten weg glipte kwam hij droog aan de overkant. Heel voorzichtig stapte hij van de laatste kei het riet in met al zijn zintuigen op scherp. Hij zag de spreeuw vanaf hier die hem nog niet opgemerkt had maar wel alert op keek toen hij tussen het riet sprong. Hij hield zijn adem in. Even leek het alsof hij zichzelf verraden had. Maar de spreeuw ging weer verder met zijn eigen jacht. Vulture likte zijn lippen af en sloop geluidloos het riet uit. Zijn staart trilde van de inspanning die het hem koste om geluidloos te blijven zitten. Hij sloeg zijn klauwen uit en dook naar de vogel. Die was hem te slim af en vloog tussen zijn klauwen door weg. Hij voelde de wind langs hem strijken. Geagiteerd keek hij hem na. Woest sprong hij er achteraan maar hij remde af toen hij de RiverClan geur opmerkte die in zijn neusgaten drong. Oh nee! Ik ben op verboden terrein!

Eerste post voor Thistlefrost


Trespassing Vultur12
My time is growing thinner, I'm just a tired old sinner .. No chips left on this shoulder, no pride in growing older
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Trespassing DPKsfdL
sas & tess
103
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✖ 12 moons ✖
Gender:
Rank:
Thistlefrost
BerichtOnderwerp: Re: Trespassing   Trespassing Icon_minitimewo 17 sep 2014 - 22:01

Het was een normale ochtend. Tenminste dat vond Thistlefrost. Hij was 's ochtends opgestaan, had wat van de prooistapel gepakt en gegeten. Had gezien dat de prooistapel niet op zijn hoogst was en had besloten om te gaan jagen of vissen of beiden, dat zou hij later wel bepalen. Hij was zonder goed op te letten naar de rivier gelopen. Gewoon op zijn automatische piloot. Hij had wel eens gehoord dat het voor stomme en doven makkelijker is om volledige stilte te begrijpen en te bereiken. Niet alleen om hen heen maar ook vanbinnen. Hij had het inmiddels aardig onder de knie gekregen en het was een trucje dat hij maar al te graag inzette. Het maakte hem zo kalm en rustig als het maar kon. Hij had inmiddels de rivier bereikt en zijn zintuigen kwamen weer op gang. Hij spitste zijn oren en keek goed om zich heen. Meteen had hij beet: een spreeuw zat een beetje dom te jagen op wormen en had geen oog voor de omgeving. Thistle sloop met een grote boog naar de buitenste rand van het riet en bleef daar stokstijf wachten. Vanaf hier kon hij net niet de sprong halen om dat beest te pakken, maar hij kon wel wachten tot de lunch vanzelf naar hem toe trippelde. Hij ging zonder een geluid liggen, klaar om op te springen als het eenmaal kon. Hij was volledig gefocused op de vogel, een andere prooi kon nu veilig over zijn rug lopen en hij zou het niet merken. Hij moest en zou die vogel te pakken krijgen. Het beest was druk bezig, nee wacht, het keek op. Verkeerde richting beest, je doder ligt hier. dacht hij. Het beest had ook door dat er niets was en ging weer gezellig verder met zijn leventje.

Opeens gebeurde het, vanuit een hoek die hij niet kon zien vloog er een andere kater op de vogel af, maar de vogel was te snel en vloog weg. Het beest was nog geen vossenstaart weg toen Thistlefrost uit een reflex omhoog sprong en het beest met zijn voorpoten te pakken kreeg. Hij duwde het tegen de grond en beet snel de keel door. Toen pas besefte hij dat die andere kat er nog was, hij snoof de geur: Indringer schoot door hem heen. Hij keek naar de schuldige: een wit met bruine tabby, waarschijnlijk jonger dan hem, misschien even oud. Niet een grote bedreiging. Hij keek naar de vogel en toen naar de kat die er nog een beetje teleurgesteld naar staarde. Hij glimlachte breed toen hij besefte wat er gebeurd was. Hij zette zijn poot op de vogel en keek hem speels uitdagend aan. Deze kater zag er niet uit als een bedreiging en anders kreeg hij hem wel weg.


Trespassing Thistl10
People talking without speaking
People hearing without listening
People writing songs that voices never shared
No one dared
Disturb the sound of silence

~My Theme Song ~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Trespassing
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: