A sky full with stars 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 A sky full with stars

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Icecloud
StarClan
A sky full with stars DPKsfdL
Cynthia
313
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (110 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Icecloud
BerichtOnderwerp: A sky full with stars   A sky full with stars Icon_minitimeza 2 apr 2011 - 16:37

Icecloud liep rustig uit het kamp, het mocht dan wel al laat zijn, maar ze kon niet slapen. Ze was sinds kort een warrior en het beviel haar wel. Maar alleen vandaag kon ze niet slapen, misschien dat ze na een wandeling wel kon slapen, maar dat was nog afwachten. Ze liet haar blik op de omgeving om haar heen gaan. Het zag er allemaal zo anders uit als het nacht was, dan dat het eruit zag als het overdag was. Het gaf haar wel een prettig gevoel aan de ene kant, maar aan de andere kant hield het ook iets duisters vast, maar ze wilde daar liever niet aan denken. Haar witte vacht zou nu tenminste wel opvallen, maar dat maakte haar eigenlijk niet echt uit, het was nou eenmaal nacht en ze was een wandeling aan het maken. Ze merkte dat haar poten haar naar de grote steen hadden gebracht, misschien was het helemaal niet zo erg om hier te zijn. Ze sprong op de rots en ging erop zitten, haar blik op de lucht gericht. Waarom ze dat deed wist ze niet, maar dat maakte voor haar niks uit. Ze was eigenlijk wel benieuwd wat er allemaal kon gebeuren in de nacht, maar dat was nog afwachten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
A sky full with stars DPKsfdL
Carmen Lith
17
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 manen
Gender:
Rank:
Goldentail
BerichtOnderwerp: Re: A sky full with stars   A sky full with stars Icon_minitimedo 18 jul 2013 - 13:05

Goldentail liep door de ingang van het kamp heen, terwijl geïrriteerd haar hoofd bleef schudden. Ze ging wel buiten ergens slapen, want al dat gesnurk in de krijgers den werd gewoon belachelijk. Ze snoof de geuren diep in en genoot van de geur die blad-val ieder jaar weer bracht. Maar gelijk werd die blijdschap van deze gouden kat weer bedwelmd, door de ijzige wind die van Shadowclan territorium kwam. Een grom kwam voort en ze liet haar tanden zien, zoals deze pittige poes altijd deed bij het ruiken van andere clans. Ze ging ook alleen maar mee naar vergadering om zo agressief mogelijk te doen tegen de andere clans... Opeens zag ze in een flits van haar ooghoek een witte poes op de outlook rock zitten. Eigenlijk had ze niet zo veel zin om te slapen. Ze wou liever tegen iemand aan zeuren, en daar ging ze nu mee beginnen. 'Hé, jij bent toch die nieuwe warrior? Vreemd dat ze nog witte warriors toe laten. Volgens mij hebben die allemaal poesiepoes bloed in hun aderen. En sowieso, je zou nu nog geen blinde kip kunnen vangen.'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A sky full with stars
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: