Grimm 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Grimm

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Whitelion
Dark forest
Grimm BBTakD
Bunny
2041
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons // Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Whitelion
BerichtOnderwerp: Grimm   Grimm Icon_minitimema 8 sep 2014 - 20:37

Grimm
Zijn wenkbrauwen waren gefronst als hij door het kale gebied rende. vandaag was hij chagrijnig, en de eerste kat die hij tegenkwam zou dat aan den lijve ondervinden. Hij gromde zachtjes voor zich uit en zette een versnelling hoger in. Daar! Een Windclan geur blies zijn neus in. Calmnight, een poes van zijn clan. Een ietwat tevreden grijns gleed over zijn gezicht, al was het vooral een boze glimlach. Hij draaide en rende rechstreeks richting de geur, tot hij de poes op de heide zag staan. De grote kater deed geen moeite om zijn kwaadheid te verbergen. Op wie hij kwaad was? Gene idee. Gewoon, op de wereld in het algemeen.

~Eerste post Calmnight


Grimm BBTWvM
::
Terug naar boven Ga naar beneden
Calmnight
Member
Grimm DPKsfdL
83
Actief
Calmnight
BerichtOnderwerp: Re: Grimm   Grimm Icon_minitimema 8 sep 2014 - 20:56

Calmnight
Een jonge poes trippelde door het hoge gras, opzoek naar wat prooi. De wind woei zachtjes, speelde met haar vacht en blies de geur van verse prooi naar zich toe. De poes concentreerde zich op de prooi, spitste haar oren. Zeker nu ze een eigen Apprentice had moest ze weer goed te boven halen hoe het ook alweer allemaal ging, anders zou ze nog afgaan voor haar eigen leerling ook. Nee, dat mocht niet gebeuren. De poes wierp een blik op het muisje dat zich tussen het gras verschool en meteen zakte ze in jachthouding. Met een snelle sprong en een snelle beet maakte ze een einde aan het leven van het muisje en tevreden begroef de poes het muisje een beetje tussen het zand en het gras in. Ze opende haar bek om opnieuw prooigeur in te ademen, maar rook een andere kat van haar Clan. Ze probeerde zich de naam te herinneren. Het was in elk geval iets met White... Aha! Het was de naam Whitelion. Tevreden zijnd omdat ze zich de naam weer kon herinneren draaide ze zich om naar de kater. O jee. Zijn uitdrukking was alles behalve vriendelijk en even kneedde Calmnight nerveus de aarde met haar zachte pootjes, maar ze besloot om zich kalm te houden. Zij was immers niet de oorzaak van zijn boosheid en als hij het op een vechten wilde laten uitdraaien, zou ze gewoon weggaan. 'Whitelion,' zei ze, waarna ze hem een zacht knikje gaf. 'Alles... in orde?' Haar stem twijfelde een beetje en de poes richtte haar amberkleurige ogen een tikkeltje vragend op de kater, wachtend op een antwoord.

Don't lose hope
'Cause you never know
What tomorrow may bring
Good night


Grimm 0evhRZC

Dice[ || Calmnight || Riverpaw. || Frostkit. || Brokenkit. || Claw || Blowsoul
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Grimm
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: