Walking and need some rest 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Walking and need some rest

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cloudsky
Member
Walking and need some rest DPKsfdL
32

CAT'S PROFILE
Age: 14 manen
Gender:
Rank:
Cloudsky
BerichtOnderwerp: Walking and need some rest   Walking and need some rest Icon_minitimezo 3 apr 2011 - 20:43

Een crèmekleurige kat liep door het clangebied. De jonge poes hoorde nu al 14 manen lang in de Thunderclan. Ze was hier geboren en haar ouders waren gestorven tijdens een oorlog. Vredig hoorden ze nu bij de Starclan. De 14 maan oude poes liep richting de slangenrotsen. Met rustige en sierlijke pasjes kwam ze dichterbij het gebied. Ze kwam hier niet vaak wegens de adders. Maar nu wilde ze er wel heen. Veel leden kwamen hier niet dus rust kon je hier snel vinden. Cloudsky stopte even met lopen en bracht haar roze neus naar de grond. Ze snuffelde aan de grond en draaide iets met haar kleine oren. Ze ving de geluiden op van een aantal vogels die overvlogen. Een beetje geritsel was te horen maar dat kwam door de zachte wind. De poes snoof eens, maar er waren geen onbekende geuren te vinden. Ze liet haar lichtblauwe ogen over de omgeving heenglijden en de jonge poes zocht naar een schaduwplekje. Voorzichtig liet de jonge poes haar zakken op de grond en bleef ze liggen in de schaduw. Ze rolde haar op in een bolletje en sloeg haar staart rond haar heen. Ze staarde een lange tijd voor haar uit. Ze hield de omgeving goed in de gaten terwijl ze genoot van een lange tijd rust. Ze sloot langzaamaan haar ogen en viel in een diepe slaap. Ze snurkte zachtjes genietend terwijl ze verder sliep. Al had de jonge kat niet door dat er verderop een adder rondsloop. Ze was in een te diepe slaap dus iets horen of ruiken deed ze niet. Ze was alleen maar heerlijk aan het dromen over kittens en liefde.

& Lionpaw


Walking and need some rest 15nr6h3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionpaw~
Member
Walking and need some rest DPKsfdL
143

CAT'S PROFILE
Age: 8 manen
Gender:
Rank:
Lionpaw~
BerichtOnderwerp: Re: Walking and need some rest   Walking and need some rest Icon_minitimeza 9 apr 2011 - 22:33

[sorry, was in parijs (:]

De langharige vacht van de jonge leerling glom als flakkerende vlammen in het zonlicht terwijl hij de helling afhuppelde. Hij had toestemming gekregen van zijn mentor, Dewstream, om hier te komen. Zijn vacht tintelde van opwinding toen hij op de plek terecht kwam. Eindelijk mocht hij voor het eerst alleen op jacht voor de clan! Alleen besefte hij niet dat dit de verkeerde plaats was, en ook het totaal verkeerde moment.
De nog vroege ochtendzon deed hem genieten, en toch was hij geneigd de schaduw op te zoeken omdat hij best wat koelte kon gebruiken. Al snel zag hij een holle, oude boom aan de rand van de open plek staan.
Zijn vacht tintelde van opwinding toen hij er al een andere kat onder zag zitten. Hopelijk was dit een kat van de Thunderclan, want anders zouden ze ervan lusten! Met een vastberaden gesnor en een opgeheven kop rende hij er als een bezetene heen, niet wetend dat de dikke ratelslang zich allang rond zijn achterpoot had genestelt.


Walking and need some rest Lionpawdef3
Steelheart | Lionpaw | Poisonrose
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Walking and need some rest
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Snakerocks-
Ga naar: