The cage! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The cage!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Leaf •
Member
The cage! Mini-avatar-moonstream
456

CAT'S PROFILE
Age: 30 mane
Gender: She-cat ♀
Rank:
Leaf •
BerichtOnderwerp: The cage!   The cage! Icon_minitimema 4 apr 2011 - 22:29

Ze was al een tijdje niet meer het kamp uit geweest, om te helpen de kampwanden steviger te maken vooral bij de kraamkamer. Een zilvergrijze poes sloop door het hoge gras van de hooglanden. Ze zetten voorzichtig de ene poot voor de andere. Ze rook prooigeur die niet ver weg meer kon zijn. Ze dook ineen toen ze de spitsmuis zag zitten knabbelen aan een grashalm. Met een grote sprong landen ze op de muis en drukte alle lucht uit zijn longentjes. Met haar nagels doorboorde ze het kleine dikke lijfje van de prooi en begon een gat te graven waar ze ze muis in legde en weer bedekte met aarde om hem later op te halen. Een vreemde struik doemde op tussen het hoge gras en Moonstream stond even stil. De geur van een konijn kwam van uit de struik haar kant opwaaien door de wind. Al sluipend kwam ze op de struik af en ze zetten haar sterke poten diep in de grond voor zij zich afzetten en de struik in sprong, maar er was iets mis een hard geluid van ijzer op ijzer dat ze nog nooit eerder gehoort had kletterde achter haar. Met een ruk draaide Moonstream zich om en zag een flechtwerk van ijzer dat haar de weg versperden. Koortsachtig zocht Moonstream naar een uitweg, maar overal om haar heen was een flechtwerk van ijzer. IJzige klauwen sloten zih om haar hart ze was in een tweebeen val getrap wat zou er nu met haar gebeuren? Zware voetstappen in het gras vertelde Moonstream dat een tweebeen aan kwam lopen en de takken werden van de kooi af getrokken en zonlicht verblinden haar even. Moonstream zetten haar rugharen op en blies woedend naar de tweebener die naar haar stond te kijken. 'Het is een mooi exemplaar hoor!' Hoorde Moonstream zeggen en ze zag dat zijn hand vlakbij was en sprong naar voren, stak haar poot door het flechtwerk en sloeg haar lange doornscherpe nagels met een harde haal van haar poot. Moonstream;s klauwen boorde zich in de zachte huid van de tweebener en ze trok een gemene wond over zijn hand. De tweebener gilde het uit van de pijn en sprong een klein stukje achteruit, waarbij hij tegen de kooi aantrapte waardoor de kooi omviel. Een gilletje van schrik kwam uit haar bek en ze viel onzacht tegen de ijzerenwand aan met haar rechterzij. Pijn zoemde als een boze bij rond haar lichaam en Moonstream keek omhoog naar de tweebener die zijn bebloede hand vast hielt. Een tweede oudere tweebener kwam snel aan stampen en bekeek eerst de hand van de jongere tweebener. 'Oh het is maar een schrammetje!' zei de oudere tweebener plaagend en Moonstream zoog zoveel lucht in haar longen als maar ging voor ze een waarschuwings kreet liet horen die tot in het kamp te horen zou zijn! Wat er ook nu ging gebeuren Moonstrean had de andere gewaarschuwt?


The cage! Moonstreamonderschrift


Spoiler:
 


Whitepaw. - Scarface - Silverlight - Moonstream
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The cage! DPKsfdL
Gail
151

CAT'S PROFILE
Age: 24 manen
Gender:
Rank:
Silverflower
BerichtOnderwerp: Re: The cage!   The cage! Icon_minitimema 13 jun 2011 - 22:56

Silverflower liep het kamp uit. Ook zij was lang niet het kamp uit geweest zoals de meeste katten. Ze sloop laaglangs de grond, door het bos. Ze hoorde wat ritsellen. Ze strong en doden het beest gelijk voordat het beest haar had kunnen zien, dus krijsen kon hij zekker niet! De zon scheen op haar lichaam. Haar vacht glimde daardoor mooi. Ze begraafde de eekhoor die ze net gevangen had, en liep door nar de Hooglande. Ze liep door het hoge gras. Ze ging in sluiphoudingbij het ruiken van een konijn. Ze sprong boven op het konijn. Ze boorde naar scherpe klauw door het ligaam van het grote, dikke konijn. Haar andere klauw zette ze in de nek van het beest en boorde hem er daar in. Ze groef een kuil en legde hem er in. Zo ging het even door. Ze had nu een eekhoorn twee konijnen een muis twee waterratten en een mus! De jacht ging goed vandaag. Toen klonk een kreet. Silverflower hoefde er niet over na te denken en wist dat het Moonstream was. Silverflower ging in volle sprint. Zo hard had ze nog nooit gerend. Ze mag Moonstream in een kooi met twee tweebeners. De ene twee bener stond aan de zijkant en de andere stond voor de kooi, waar Moonstream in zat. Deze twee bener was het dichste bij. Silverflower rende er op af en beet zijn hele voet kapot, wat makelijk kon want hij had teenslippers aan. De twee bener gilde en begon achter Silverflower aan te rennen. Hier had Silverflower op gehoopt. Ze rende om de kooi, tussen de bennen van de andere tweebener door. De ene tweebener die achter haar aan zat botste op de ander. Ze lagen beiden op de grond. Ze kreunde van de pijn. Silverflower sprong op hun, en krapte hun gezicht open. Silverflower beet het slot kapot. Het deurtje ging open. Silverflower zag in haar ooghoek dat de man probeerde op te staan. Silverflower greep Moonstream in haar nekvel en rende in volle sprint het hoge gras in, en liet haar daar los en rende gewoon door. Aan het eind van he hoogland stopte ze. 'wat was er gebeurt!' Mauwde ze ongerust. Wat had Moonstream nu gedaan? Hoe kwam ze in een kooi?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leaf •
Member
The cage! Mini-avatar-moonstream
456

CAT'S PROFILE
Age: 30 mane
Gender: She-cat ♀
Rank:
Leaf •
BerichtOnderwerp: Re: The cage!   The cage! Icon_minitimema 13 jun 2011 - 23:35

Opeens zag Moonstream een zileren flits van een kat die in de poot van de tweebeen beet die voor de kooi stond. Meteen zag ze dat het Silverflower was. Maar de andere tweebener renden op haar af, maar de zilveren poes had daar op gerekend en renden tussen de benen van de beten tweebener door, waardoor ze tegen elkaar op knalden. Silverflower bekrabte hun gezichten nog even voor ze naar de kooi toe snelde en het slot stuk beet. Nog voor Moonstream zelf de kooi uit kon snellen greep Silverflower haar in haar nekvel en sleurde haar de kooi uit. Na een goede afstand liet de poes haar los en renden Moonstream zelf met haar vriendin mee. Met een hijgende ademhaling stopte ze nadat ze bij de grens van de hooglanden kwamen. Moonstream hoorde Silerflower haar iets vragen en ze keek haar aan met nog duidelijk de schrik in haar ogen. 'Ik was aan het jagen voor de clan tot ik konijn rook en die was verstopt in een struik. Ik sprong en ineens zat ik in die kooi!' Haar stem bibberde van schrik over wat haar net overkomen was en ze schudden haar hele lichaam even goed uit voor ze durfde te gaan zitten. 'Je hebt ze mooi te graze genomen. Hoe.... Silerflower je bloed!' Riep Moonstream op het laatste en ze zag bloed sijpelen uit de bek van de zilveren poes. Door het slot stuk te bijten had ze hoogwaarschijnlijk een scherf over haar tandvlees gesneden? Moonstream begon haar bek te likken om het meeste bloed weg te krijgen zodat een das of vos haar niet zou ruiken?


The cage! Moonstreamonderschrift


Spoiler:
 


Whitepaw. - Scarface - Silverlight - Moonstream
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Madiebo
Member
The cage! DPKsfdL
Gail
580

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender:
Rank:
Madiebo
BerichtOnderwerp: Re: The cage!   The cage! Icon_minitimedi 14 jun 2011 - 8:22

'Ik was aan het jagen voor de clan tot ik konijn rook en die was verstopt in een struik. Ik sprong en ineens zat ik in die kooi!' Zei Moonstream. Silverflower zuchten. 'Wees de volgende keer voorzichtig, het gaat een keer goed mis en dan zien we je nooit meer terug!' Zei Silverflower. Het was niet fijn om dat zo te zeggen, maar ja het was de waarheid. 'Je hebt ze mooi te graze genomen. Hoe.... Silerflower je bloed!' Riep Moonstream. Silver wreef met haar poot langs haar mond. Moonstream begon het schoon te likken. 'Ehu bedankt Moonstream' Zei Silverflower lachent. 'Maar wat was je vraag?' Vroeg Silverflower. Toen rook ze de geur van vos. Ze zag een vos achter Moonstream. 'Moonstream wat je ook doet niet bewegen' Fluisterde Silverflower. Silverflower krabte in de vos zijn neus, en greep moonstream in haar nek vel, en sleepte haar voor te tweede keer mee. Een grote ruimte voor een boom zetten ze haar neer, en rende op de boom af en klom er in. Ze hoorde Moonstream achter haar. Silverflower zag een groot nest, warschijnlijk van een roofvogel, maar net nest was verlaten. Silverflower ging in het nest. 'Kom Moonstream hier kan je zitten' Zei Silverflower.


The cage! Maranguwatervallen1
accounts:
Spoiler:
 

Spoiler:
 

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leaf •
Member
The cage! Mini-avatar-moonstream
456

CAT'S PROFILE
Age: 30 mane
Gender: She-cat ♀
Rank:
Leaf •
BerichtOnderwerp: Re: The cage!   The cage! Icon_minitimedi 14 jun 2011 - 11:16

Silverflower bedankte haar en vroeg wat haar vraag was, maar nog voor ze haar bek open deed fluisterde ze dat ze stil moest staan. Een beetje verbaasd bleef ze naar haar vriendin aankijken, maar hoorde een gejank achter haar toen Silverflower's poot naast haar flitsten om de vos te raken. Nog verbaasderr draaide ze haar kop om en voelde meteen dat Silverflower haar in haar nekvel pakte voor de tweede keer vandaan. Bij een boom liet ze los en klom de boom in. Moonstream zag hoe de vos op haar afkwam en ze sprong meteen hoog genoeg om niet door de vossenbek gegrepen te worden. De vos gromde van frustratie en sloeg met zijn voorpoot naar Moonstream's staart. Gelukkig had ze haar klauwen diep in de boombarst gezet en kon zij zich vast houden. Ook al was er een flinke pluk haren uit getrokken. Moonstream klauwterde tot ze op dezelfde tak kwam als Silverflower en ging naast haar in het nest zetten. 'Dat scheelde niks!' Zei ze met hoge stem en schudden zich uit. Losse haren vlogen in het rond en Moonstream keek even over de rand, maar de vos was nog aanwezig en bekrabte de boom met zijn lange stompe klauwen. 'Wat ik wilde zeggen was hoe je mij gevonden hebt?' vroeg Moonstream en ze keek Silverflower weer aan en liet de vos links liggen. Daar hadden ze voorlopig toch geen last mee. Tenzij hij daar bleef natuurlijk?


The cage! Moonstreamonderschrift


Spoiler:
 


Whitepaw. - Scarface - Silverlight - Moonstream
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The cage! DPKsfdL
Gail
151

CAT'S PROFILE
Age: 24 manen
Gender:
Rank:
Silverflower
BerichtOnderwerp: Re: The cage!   The cage! Icon_minitimedi 14 jun 2011 - 22:43

'Dat scheelde niks!' Zei Moonstream. Silverflower knikte instemmend. Ze keek naar de vos, die aan de boom bleef krabbelen. 'Wat ik wilde zeggen was hoe je mij gevonden hebt?' vroeg Moonstream. 'Ik was wat aan het jagen, en besloot naar de hooglanden te gaan. Toen ik daar was hoorde ik jou gillen, dus ik rende die kant op, en herkende je vacht. Toen bedacht ik razendsnel een plan met succes.' Vertelde Silverflower. Ze keek nog eve naar beneden, waar ze de vos zag. De vos ging liggen. Nou, daar hadden ze zo te zien nog wel een tijdje last van! 'wacht' siste ze. Ze hoorde een bekend geluid. Het vrolijke getjilp van een mus. Silverflower klom wat hoger, en zag daar twee vogels. Ze sprong behendig op de vogels, en op de tak. Daarna sprong ze weer terug met de vogels. Ze schoof een vogel voor Moonstream. 'Die vos is gaan liggen, dus die is nog niet van plan te vertrekken, en ik heb deze dag nog niets gegeten en ik heb honger ook, dus… eetsmakelijk' zei ze met een glimlach. Over een uur zou de zon ondergaan. Nou jah ze was teminste niet alleen. Ze nam een hap van de mus, terwijl ze zag dat de vos hongerig omhoog keek. Met zo'n blik van : gooi is!!!'Lekker?' Vroeg Silverflower.

(kan niet zien hoe groot het is zit op mijn ipod)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leaf •
Member
The cage! Mini-avatar-moonstream
456

CAT'S PROFILE
Age: 30 mane
Gender: She-cat ♀
Rank:
Leaf •
BerichtOnderwerp: Re: The cage!   The cage! Icon_minitimewo 15 jun 2011 - 21:41

Silverflower zei dat ze aan het jagen was geweest en zo naar de hoge landen besloot te gaan, waardoor ze Moonstream hoorde. Ze knikte en keek haar vriendin na die later weer terug kwam met twee mussen en er eentje aan haar gaf. Moonstream pakte haar deel aan en begon te smullen. Ze had in de tussen tijd honger gekregen. Over de vos maakten zij zich nu even geen zorgen en bleef rustig door eten tot ze poot stappen onder de boom hoorden. Even keek ze naar beneden en zag dat de vos weg liep en tussen de donkere schaduwen tussen de bomen verdween. Daarna keek ze weer naar Silverflower aan en glimlachte vrolijk. 'Ja het is lekker.' zei Moonstream met een rustige stem en ze hoopte dat die vos ver genoeg weg zou lopen zonder dat die hen nog zou lastig vallen nadat ze de boom uit zouden komen? De zon zakte al aardig achter de boomtoppen en de zilverpels fonkelde al aan de hemel. Moonstream keek naar de sterren en genoot van hun stralende licht. 'Hoe zou het daar boven zijn, tussen al onze voorvaderen?' fluisterde Moonstream zachtjes tegen niemand in het bijzonder. Ze vroeg zich dit iedere keer af wanneer ze naar de hemel op keek en dan leek het of sommige sterren dan helderde schenen als andere. Ze bleef naar de zilverpels kijken tot ze haar naam hoorde.


The cage! Moonstreamonderschrift


Spoiler:
 


Whitepaw. - Scarface - Silverlight - Moonstream
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The cage!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: