So, This was supposed to be fun right? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 So, This was supposed to be fun right?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Navi
Member
So, This was supposed to be fun right? DPKsfdL
Sylke
16
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Only 9 moons old.
Gender:
Rank:
Navi
BerichtOnderwerp: So, This was supposed to be fun right?   So, This was supposed to be fun right? Icon_minitimezo 28 sep 2014 - 17:30

Het open terrein wat voor haar neus lag zag er kil uit. Met haar gedachten vol walging haalde ze haar neus op en zette haar poten op het terrein, en gestaag liep ze verder. Ze hield hier niet van, het voelde alsof de Clankatten continu naar haar keken.
Ze stond stil, keek om zich heen, en toen ze zeker wist dat er geen kat op de kust was haalde ze opgelucht adem. Normaal was ze nooit zo angstig, maar Navi hield nu eenmaal niet van open vlaktes, geef mij maar een beschut Forest dacht ze bij zichzelf.
De gedachte dat katten hier op dit vreselijke terrein wilden leven, er leek amper prooi te zitten, behalve de rare bruine beesten met een wollig bolletje aan hun achterste had ze nog niks bijzonders gezien.
Navi stond op en liep verder, ze voelde een naderende aanwezigheid van katten, en ze liep door.
Haar loopje werd een sprint, ze keek achterom, niks te zien. Snel draaide ze haar hoofd terug naar voren, en slippend kwam ze tot stilstand, de gestalte van een kat zichtbaar in de verte. Haar gedachten duwde ze aan de kant en ze rende naar de kat toe. Grijnzend bereidde ze zich voor op het gesprek wat misschien komen zou.


So, This was supposed to be fun right? 15hhno1

Accounts: Navi , Flowertail , Shootingkit
Terug naar boven Ga naar beneden
Calmnight
Member
So, This was supposed to be fun right? DPKsfdL
83
Actief
Calmnight
BerichtOnderwerp: Re: So, This was supposed to be fun right?   So, This was supposed to be fun right? Icon_minitimewo 8 okt 2014 - 13:39

Het was de zoveelste keer sinds de aanval van de BloodClan-cat dat Calmnight de grenzen opnieuw controleerde op vreemde geuren. Ze rook echter geen geuren van andere katten. Alleen WindClan. De poes kalmeerde al iets meer en keek om zich heen opzoek naar prooi. Ze opende haar bek en nieuwe geuren drongen binnen: muis, konijn en vink waren de voornaamste. Een lichte regen viel neer op de poes en ze schudde geërgerd heen en weer zodat de irritante druppeltjes haar vacht zouden verlaten. De poes richtte haar amberkleurige ogen op een konijn die tevoorschijn kwam en haar lippen likkend zonk Calmnight neer naar een jachthouding. Haar blik was gefixeerd op de prooi, maar haar neus ving een heel andere geur op. Calmnight verstijfde toen ze dezelfde geur rook van een paar weken geleden. Opnieuw bevond een BloodClan-cat zich in de WindClan. Haar verbazing was groot toen een jonge poes naar haar toe kwam rennen en hiermee haar prooi verjoeg. Calmnight zette zich schrap voor een aanval, maar deze bleef uit. Dan moest ze het zelf maar doen. Ze ontblootte haar nagels en sprong zonder genade tegen de kat aan, waarna ze deze handig tegen de grond wist te drukken. 'Een beetje verdwaald zijn we, niet waar?' sprak ze sissend naar de jongere BloodClan-poes.


So, This was supposed to be fun right? 0evhRZC

Dice[ || Calmnight || Riverpaw. || Frostkit. || Brokenkit. || Claw || Blowsoul
Terug naar boven Ga naar beneden
 
So, This was supposed to be fun right?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: