I'm Fine 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I'm Fine

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hailpaw
StarClan
I'm Fine DPKsfdL
- Emma -
239
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Stay Away
Gender:
Rank:
Hailpaw
BerichtOnderwerp: I'm Fine   I'm Fine Icon_minitimema 6 okt 2014 - 20:58

Ze liep liever alleen, al die katten, daarom was ze uiteindelijk wel blij geweest dat ze nu het territorium uit mocht. Hier kon ze goed alleen zijn, even nadenken en even haar woede weglaten in het vechten met de bomen. Jagen haatte de poes, vechten was interessanter en alle opgekropte woede die ze had kon er dan goed uit, dat was altijd wel leuk. Nu zat de mooie poes echter stil in het midden van een open plek, oren gespitst en ogen gesloten. Een geur kwam haar neus binnen, en met een vage glimlach opende ze haar ogen. "Hey mam,"

- Fawnstep 1ste postI'm Fine OwrPv9k
I'm Fine 21129eu
»It's my Life, it's Now or Never 'Cause I ain't gonna Live forever«
»I just wanna Live while I'm Alive
I did it My way«

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fawnstep
Member
I'm Fine UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: I'm Fine   I'm Fine Icon_minitimema 6 okt 2014 - 21:27

Lopen. Iets wat ze vroeger ook vaak deed zonder dat ze wist waar haar poten haar naartoe brachten. En ook nu wandelde de zwarte poes maar wat rond, niet wetend waar haar eindbestemming zou liggen. Niet wetend wanneer ze weer thuis zou komen, in het warme en vertrouwde kamp. Was ze een slechte moeder? Misschien. Ze wist immers hoe erg het was als je ouders amper nog met elkaar omgingen, hetzelfde was namelijk aan de hand met Innerghost en Flamepath, haar ouders. Zou het in de familie zitten misschien? Fawnstep was er vrijwel zeker van dat als Ashdrizzle ooit de kans zou krijgen, hij haar helemaal af zou maken. De poes slikte een beetje moeizaam. Voordat ze haar kittens verwachtte waren ze vrienden geweest, goede vrienden zelfs. Ze herinnerde zich de tijd nog dat ze vrienden had. Ze had Thrushdive, Ashdrizzle en nog een paar katten waar ze goed mee op kon schieten. Maar stuk voor stuk hadden ze nu een hekel aan haar, ook al had ze het bijgelegd met Thrush, het voelde alsof hij nog altijd van haar walgde. Misschien walgde ze ook wel van zichzelf, wat ze allemaal had gedaan in haar oudere leven was nog steeds iets wat haar misselijkmakende avonden bezorgde. Echter was er een klein lichtpuntje in haar leven gekomen: de geboorte van haar vier dochters. Hoe moeilijk het ook was, hoe breekbaar ze ook oogde in die periode, het had haar uiteindelijk sterker gemaakt. En hoe. De poes had de vreugde weer terug in het leven en ze vond het prachtig om te zien hoe haar dochters opgroeide. Ze was aangekomen op een open veldje en in het midden zat Hailpaw, die een vage glimlach op haar gezichtje toverde toen ze haar moeder opmerkte. "Hey mam," mauwde ze. Fawnstep was even blijven staan aan de rand van de open plek en stapte nu op haar dochter af, de dochter die altijd het meest afstandelijk was geweest tegenover haar. "Hailpaw," klonk haar stem warm terwijl ze glimlachte.


I'm Fine SyMgVwe
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hailpaw
StarClan
I'm Fine DPKsfdL
- Emma -
239
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Stay Away
Gender:
Rank:
Hailpaw
BerichtOnderwerp: Re: I'm Fine   I'm Fine Icon_minitimedo 9 okt 2014 - 7:58

Het duurde inderdaad niet lang of de bekende stem voegde zich bij de poes, en Hail keek even op ter beleefdheid. Haar ogen stonden afstandelijk, maar die stonden ze de laatste tijd bij iedereen. Vandaar dat de poes het niet eens meer merkte zelf. "Hey.. Mam," Mauwde ze nog eens, niet wetende wat te antwoorden en dus de woorden maar duidelijk uitsprekende. Hierna verviel ze weer in stilzwijgen, want daar was ze goed in, katten uitsluiten door gewoon koppig te blijven zwijgen.I'm Fine OwrPv9k
I'm Fine 21129eu
»It's my Life, it's Now or Never 'Cause I ain't gonna Live forever«
»I just wanna Live while I'm Alive
I did it My way«

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I'm Fine
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: