{Open} Lullaby for a stormy night 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 {Open} Lullaby for a stormy night

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Snowynight
StarClan
{Open} Lullaby for a stormy night DPKsfdL
Babs
1620
Actief

CAT'S PROFILE
Age: x 58 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Snowynight
BerichtOnderwerp: {Open} Lullaby for a stormy night   {Open} Lullaby for a stormy night Icon_minitimewo 8 okt 2014 - 22:45

Little child
Be not afraid
The wind makes creatures of our trees
And the branches to hands
They're not real, understand
And I am here tonight


Duistere wolken rolden door de hemel heen en de regen tikte genadeloos neer op de grond. Een sneeuwwitte poes hief haar hoofdje en richtte haar blauwe blik naar buiten. Het ging goed tekeer buiten.. De bliksem sneed door de lucht heen en de donder liet de aarde trillen. Snowynight trok eventjes lichtjes met haar oren, maar deed er verder niks mee. Ze wist dat het nog ver weg was... Maar.. Wisten de kittens dat ook? Ze wierp eventjes een licht bezorgde blik op de kittens die op dit moment in haar nest lagen. Een aantal waren vast wel ergens in de nursery aan het spelen. Een voorzichtige glimlach verscheen dan ook op haar lippen. Ze werden zo snel groot.. Zachtjes begon ze een melodietje te neuriën, om mogelijk kittens gerust te stellen die toch wel geïntimideerd raakten door het zware weer... Alles was veilig.

{Open voor kittens<3 Misschien dat ze uiteindelijk een verhaaltje kan vertellen c:}

And someday you'll know
That nature is so
This same rain that draws you near me
Falls on rivers and land
And forest and sand
Makes the beautiful world that you see
In the morning


{Open} Lullaby for a stormy night Wg4KW7I
Terug naar boven Ga naar beneden
Emberspark
Member
{Open} Lullaby for a stormy night Jts5sh
Dieuw
1679
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22,5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Emberspark
BerichtOnderwerp: Re: {Open} Lullaby for a stormy night   {Open} Lullaby for a stormy night Icon_minitimevr 10 okt 2014 - 8:01

Met grote ogen en mijn mond open keek ik naar de enorme lichtflits die uit de lucht leek te komen. Mijn spiertjes stonden aangespannen, en het was weliswaar best griezelig, maar ik bleef staan om te kijken. Wat mooi wat dat! Ik bleef gefascineerd staan waar ik stond, maar de enorme knal die volgde liet me opspringen van schrik. Wat was dat nou weer! Angstig rende ik de Nursery in, en de eerste regendruppels vielen nog op mijn kopje. Als een speer rende ik naar mijn nest, waar mijn moeder lag, en doodsbang kroop ik tegen haar aan. Wat was dat een enge knal! Ik snikte zachtjes in mijn moeders vacht. Niet leuk. Helemaal niet leuk. Mijn moeder begon zachtjes een liedje te neuriën, wat met weer wat rustiger maakte. Nu was ik veilig. 'Het is eng...' Mompelde ik zachtjes, nog steeds in haar vacht. Hier was hij veilig. Mama zal hem beschermen...


{Open} Lullaby for a stormy night 1z73cdd
∞:
Terug naar boven Ga naar beneden
Hazelnut
Member
{Open} Lullaby for a stormy night DQLb1TP
Yanthe
802
Actief
I'm thє king of my own land. Facing tєmpєst of dust, I'll fight until thє єnd. Crєatures of my drєams raisє up and dancє with mє! Now and forєvєr, I'm your king!


CAT'S PROFILE
Age: 89moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Hazelnut
BerichtOnderwerp: Re: {Open} Lullaby for a stormy night   {Open} Lullaby for a stormy night Icon_minitimedo 16 okt 2014 - 9:57

Twee grote oogjes waren op de lucht gericht. Wolken, die leken op duistere golven, kwamen de richting van het kamp op. Even draaiden Hazel's oortjes naar achteren, maar hij bleef koeltjes zitten bij de opening van de Nursery. Sinds de moeder van Otterkit en Hazelkit verdwenen was, had hij zichzelf sterker moeten maken. Hij had zichzelf wijsgemaakt dat híj degene was die z'n zusje moest beschermen. Hij moest sterk zijn en voor niets bang zijn. Een luid gerommel uit de lucht, liet hem toch even van gedachten veranderen. Misschien nu nog niet. Misschien was hij morgen wel sterk genoeg om zijn zusje te beschermen. Hazel sprong naar achteren en rende de nursery verder in. Hij sprong in het lege nest met mos, dat hij en zijn zusje altijd mochten gebruiken. Dit was zijn veilige plek. Hazelkit's blik ging naar de witte poes in het nest naast hem, die zachtjes begin te neuriën. Zijn oortjes lagen niet langer in zijn nek, maar stonden nieuwsgierig naar voor. Zijn blik ging naar de kitten die zijn gezichtje in de vacht van de queen drukte. De kitten wenkte even kort met zijn oor bij wat hij zag. Een steek van jaloezie ging door hem heen, waardoor hij al snel zijn blik afwende. Hij had nooit problemen gehad met het niet hebben van een échte moeder, iets wat hij toch niet liet zien. Hazel legde zijn kopje neer op z'n voorpootjes, wende zijn kopje weg van de witte queen en hield zijn oortjes gespitst, luisterend naar het zachte geneurie van Snowynight.


{Open} Lullaby for a stormy night B8m06IM
I'm thє king of my own land.
Facing tєmpєst of dust, I'll fight until thє єnd.

Crєatures of my drєams raisє up and dancє with mє!
Now and forєvєr, I'm your king!


Thєmє

.:
Terug naar boven Ga naar beneden
Tigerleap
Member
{Open} Lullaby for a stormy night DPKsfdL
89
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22 Moons
Gender:
Rank:
Tigerleap
BerichtOnderwerp: Re: {Open} Lullaby for a stormy night   {Open} Lullaby for a stormy night Icon_minitimedo 16 okt 2014 - 11:58

Kleine duivel, waarom huil je? Waarom valt die grote masker van je gezicht? Kleine duivel, wat maakt je bang? Angst was toch niet mogelijk bij de grote tijger? Kleine duivel, waarom ben je zo gebroken? Redenen tot zwakheid waren toch niet aanwezig?
Tigerkit had zichzelf verstopt in een hoekje van de nursery. Zijn masker van kracht en angstloosheid was gevallen. Die harde knallen lieten hem in één krimpen. Dit waren de momenten waarop hij zich alleen en zwak voelde. Niemand mocht hem zien, niemand mocht zien hoe ellendig hij zich voelde, want dit was niet mogelijk bij de jonge Tigerkit. Hij was altijd chagrijnig, brutaal, en alleen. Alleen omdat hij niemand wou. Brutaal omdat dit anderen afschrikten. Chagrijnig omdat hij dan met rust gelaten werd.


{Open} Lullaby for a stormy night 41zHgmI
Terug naar boven Ga naar beneden
Winddancer
StarClan
{Open} Lullaby for a stormy night Miniava
Bunny
2607
Actief
"They say there are two really loud noises in the world - a bang when you expected a click, and a click when you needed a bang"

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (24,5 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank:
Winddancer
BerichtOnderwerp: Re: {Open} Lullaby for a stormy night   {Open} Lullaby for a stormy night Icon_minitimedo 16 okt 2014 - 16:13

Zachtjes snurkend lag de kitten te slapen in de vacht van haar moeder. In de veilige, zachte, warme thuishaven. Maar de wereld leek vastbesloten om binnen te dringen, want en hard gerommel liet haar oortjes spitsen. Slaperig keek ze om zich heen, ietwat gedesoriënteerd. Net was ze nog in haar droom in een groene weide geweest, waar ze vrolijk heen en weer huppelde, terwijl het hier donker was en wit. En koud.. Bibberend kroop Windkit dichter in de witte vacht van haar moeder. Ze was niet bang voor de harde knallen, wetend dat ze hier veilig was. Toch? Haar zusje Emberkit kwam snikkend haar gezichtje in de vacht van hun moeder drukken. De tabby kitten stond op, en probeerde haar te troosten. "Het is eng..", piepte Emberkit. Windkit hield haar kopje schuin en keek nadenkend, al was er toch een hint van enthousiasme te zien in haar oogjes. ze hoorde hoe haar moeder begon te neuriën. "Niet bang zijn, Ember", piepte ze vrolijk. "Wij zijn veilig, want mama zal ons altijd en altijd beschermen!" Nu keerde ze zich naar haar witte moeder, om in haar felblauwe ogen te kijken. "Toch mama?"


{Open} Lullaby for a stormy night 6Gt25F7
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: {Open} Lullaby for a stormy night   {Open} Lullaby for a stormy night Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
{Open} Lullaby for a stormy night
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: