LOOK OUT, A EAGLE. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 LOOK OUT, A EAGLE.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Toxicleaf
Member
LOOK OUT, A EAGLE. DPKsfdL
31

CAT'S PROFILE
Age: 24 manen/2 jaar.
Gender:
Rank:
Toxicleaf
BerichtOnderwerp: LOOK OUT, A EAGLE.   LOOK OUT, A EAGLE. Icon_minitimezo 10 apr 2011 - 9:01

Een bruin grijze poes liep vrolijk over de hooglanden. Haar pootjes trippelde snel heen en weer, en haar staart ging mee met de maat. De zon scheen heerlijk op haar bolletje. Toxicleaf zakte door haar pootjes heen en rolde om op haar zij. Zo bleef ze een tijdje zitten. Ze sloot haar ogen en bedacht wat ze allemaal nog kon doen voor de rivierclan, sowieso eten vangen, nesten verbeten geur markeren, indringers verjagen. een heleboel dus. In de verte hoorde Toxicleaf een harde kraai. Ze spitste haar oren en opende haar ogen. Boven in de lucht zag ze een arend rondvliegen. Haar kopje ging vlug heen en weer. Ze had geen idee waar ze heen moest. De arend vloog een paar rondjes om de poes heen en was klaar om een vlucht naar beneden te maken. Toxicleaf schoot zo snel als ze was weg, ze rende over de hooglanden, en was geen struik te bekennen. De arend was ondertussen al naar beneden gevlogen met snelle vaart en had het op Toxicleaf gemunt. Toxicleaf keek in paniek overal naar toe. En sloeg een noodkreet uit. In de verte zag ze een struik met daaromheen drie bomen. Ze voelde al een snelle windvlaag in der rug duwen, en voor ze het wist was ze beland in de bosjes zonder ook maar een krasje te hebben. Eerst keek ze paniekerig om zich heen, maar toen ze zag dat ze nog leefde haalde ze opgelucht adem. ''yess, yess!'' riep ze vrolijk uit. Er verscheen een brede glimlach op haar snoet en triomfantelijk liep ze verder.


LOOK OUT, A EAGLE. 1TnsJ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
LOOK OUT, A EAGLE.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: