Adder! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Adder!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Zealspark
StarClan
Adder! PCAssxW
Chi
2725
Actief
the soul that sees beauty may sometimes walk alone

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Zealspark
BerichtOnderwerp: Adder!   Adder! Icon_minitimewo 22 okt 2014 - 7:10

De rode kater had zijn zinnen gezet op een grijze muis die op de grond naar voedsel aan het zoeken was. Zijn achterpoten begonnen lichtjes te wiebelen en toen hij vond dat het tijd was om zijn kans te wagen, zette hij zich krachtig af. Bijna meteen schoot het prooidier weg naar de veiligheid van zijn holletje, maar door de lenige sprong die Zealpaw al had genomen had hij nog de kans gekregen om het diertje te onderscheppen en hem een dodelijke beet in de nek te geven. Hij voelde het leven uit het lichaampje verdwijnen, tot er slechts een slap lijfje in zijn bek hing. Trots legde hij de muis even neer, beseffende dat het dier nog redelijk goed gevuld was voor de tijd waarin ze leefden.
Zonder dat de apprentice wist was er een adder achter hem komen opdagen. Hij kwam hier pas achter toen hij zich omdraaide en wou klaarmaken voor terug te keren naar het kamp. Algauw hield hij verstijfd halt en keek hij met wijde ogen naar de adder die zich voor hem bevond. Hij had al eerder gehoord dat deze beesten hier soms opdaagden, maar hij had verwacht dat nu het kouder was geworden, de kans ook kleiner was geworden om ze tegen te komen. Algauw begon de kater te improviseren, niet goed wetende wat hij nu moest doen. Wat als het ding aanviel?

{Open~!}


Adder! Inbj9j
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Adder!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Snakerocks-
Ga naar: