Counting all the stars {OPEN} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Counting all the stars {OPEN}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Snowbell
Member
Counting all the stars {OPEN} DPKsfdL
Assie/Amy
174
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender:
Rank:
Snowbell
BerichtOnderwerp: Counting all the stars {OPEN}   Counting all the stars {OPEN} Icon_minitimema 27 okt 2014 - 1:01

Wellicht was de nacht één van haar favoriete momenten. De stilte van het ruisen van de wind en het kolken van het water, geen kat die je stoorde als je even alleen op een rots zat, en de rust die het gaf om in je eentje tot jezelf te kunnen komen. Haar staart sloeg zich om haar lichaam heen om de beetje koude die ze opliep tegen te houden. Ze had even tijd nodig om tot zichzelf te kunnen komen. De spijt die vele Riverclanners met zich meedroegen had haar om één of andere reden weten te raken. Tot haar grote spijt tegenover de clan. Hoewel ze zelf niet aanwezig was geweest op het gevecht om Sunningrocks voelde ze toch spijt tegenover Firestar. De poes richtte haar lege hoofd naar de hemel alsof ze de sterren telde. Een kreun ontsnapte haar mond waarbij ze haar ogen sloot en de wind door haar vacht liet waaien.


Counting all the stars {OPEN} I24weu
Carol of the bells:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ripa
Member
Counting all the stars {OPEN} DPKsfdL
862
Actief
Ripa
BerichtOnderwerp: Re: Counting all the stars {OPEN}   Counting all the stars {OPEN} Icon_minitimeza 13 jun 2015 - 19:45

Ripa sloop weer is door iets heen waar hij niet wist waar hij was, hij was immers een Bloodclanner die nu alles deed om alles op alles te zetten. Hij wist niks meer, maar hij geloofde iedereen. Hij zal heus niet alleen blijven maar zal zijn weg er wel weer door heen komen, hij zal zijn best doen om katten angstig en bang te vertellen dat Bloodclan weer actief werd op moorden en vermoorden. Hij liep weer rustig door, hij voelde zich als een beest op sommige punten maar op sommige punten niet. Een grom ontsnapte zijn mond toen hij een katten geur dichtbij rook, hij hoorde een kreun. Hij zag een kat liggen, het was een kattin. Deze lag rustig en vertrouwd op haar plekje, een grijns sierde zijn lippen en hij sprong naar de kattin toe om vervolgens op haar rug te landde en haar daar open te reten. Hij probeerde naar haar nek toe te happen en daarna haar tegen de grond aan te pinnen, misschien zou het lukken misschien niet. Hij sprong daarna van haar af hij was meer uit op een eerlijk gevecht, niet op een gevecht van vieze truckjes.


Counting all the stars {OPEN} Qy648y
GZ: https://www.warriorcatsnl.com/t25154-i-am-not-a-beast-i-am-your-nightmare
ACC: Blurkit (Wind), Greykit. (Eyes), Nightshroud
Counting all the stars {OPEN} 2gxnp75Counting all the stars {OPEN} 10pvxmwCounting all the stars {OPEN} 10pvxmwCounting all the stars {OPEN} 2hqc5lxCounting all the stars {OPEN} 34nodx3
Draws and stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Counting all the stars {OPEN}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: