{O P E N} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 {O P E N}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shadecore
Member
{O P E N} DPKsfdL
74
Actief
Shadecore
BerichtOnderwerp: {O P E N}   {O P E N} Icon_minitimema 27 okt 2014 - 8:19

Met een verveelde uitdrukking op zijn gezicht begaf de witte thunderclanner zich richting het kamp. Hij bevond zich halverwege de snakerocks en zag de wolken boven zijn hoofd samenpakken. Er was regen op komst en als hij opschoot zou hij nog net op tijd thuis zijn. Shadecore bleef staan. Hij voelde oppeens een pijnscheut door zijn achterpoot heen vlammen. De witte kater schreeuwde het uit en met zijn halftoegeknepen ogen keek hij naar de adder die zijn tanden in z'n poot had neer gezet. Kronkelend van de pijn lag hij op de grond en schreeuwde het uit, waarbij hij hevig met zijn poot schudde.

-open


{O P E N} 70fl29
Shadecore:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Frostfang
Member
{O P E N} DPKsfdL
Lolo [loïs]
229
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons, how time flies
Gender:
Rank: Warrior
Frostfang
BerichtOnderwerp: Re: {O P E N}   {O P E N} Icon_minitimevr 31 okt 2014 - 21:07

Frostfang schudde geconcentreerd met haar achterste, die fiers de lucht instak, terwijl ze aan het jagen was. Voor haar was haar prooi, een kleine spitsmuis, die nietsvermoedend op een nootje zat te knabbelen. Nog een klein beetje... Net toen ze haar spieren aanspande om te springen, hoorde ze een harde schreeuw. Haar oortjes stonden direct de kant van het geluid op, de Snakerocks. De muis was inmiddels weggerend, maar erg vond de witte poes het niet. Ze rende zo snel als ze kon op de kat, die het geluid geproduceerd had, af en zag meteen het probleem. Hij had een adder aan zijn poot hangen, en Frostfang snelde naar voren. "Pas op," waarschuwde ze  "Dit kan pijn doen." Ze klemde haar kaken om de adder heen en trok hem er meteen vanaf, waarna ze op de kop ging staan zodat de slang... Tja, vermorzeld werd. De kater rolde over de grond van de pijn, en Frost wist niet wat ze nou precies moest doen. Moest ze niet iets met speeksel erop doen? Nee, dat was het niet... Ze moest het eruit zuigen! Met een vies gezicht probeerde ze aan het wondje te zuigen, maar omdat de kater zo hevig trappelde lukte het niet. "Hou op, zo kan ik er niet bij, mousebrain." Ze klemde de poot tussen haar pootjes en zette meteen haar mond aan het wondje, en begon te zuigen. Ze voelde de vloeistof, samen met wat bloed, in haar mond komen en spuugde het meteen uit. Zou het zo genoeg zijn? 


{O P E N} Sy12xt
"Chase the wind and touch the sky"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shadecore
Member
{O P E N} DPKsfdL
74
Actief
Shadecore
BerichtOnderwerp: Re: {O P E N}   {O P E N} Icon_minitimevr 31 okt 2014 - 21:50

"Pas op," Hij keek even moeizaam op, zijn blik ontmoete die van een poes die hij vaag als Frostfang herkende.  "Dit kan pijn doen." Shadecore wist wat ze van plan was. Lanks de ene kant wou hij geholpen worden, maar lanks de andere kant voelde hij angst voor de pijn. Hij klemde zijn tanden op elkaar wanneer hij de vlijmscherpe bijters van de adder door zijn vlees voelde snijden, waarna er een weer een scheeuw aan zijn lippen ontsnapte. "Hou op, zo kan ik er niet bij, mousebrain." Hoorde de witte kater haar zeggen. Shadecore deed zijn best om zich te ontspannen, wat achteraf onmogelijk bleek te zijn. Hij voelde haar poten tegen die van hem klemmen waarna ze haar lippen tegen de wonde legde en het gif uit de wonde begon te zuigen. "Bedankt", hijgde de witte warrior.


{O P E N} 70fl29
Shadecore:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Frostfang
Member
{O P E N} DPKsfdL
Lolo [loïs]
229
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons, how time flies
Gender:
Rank: Warrior
Frostfang
BerichtOnderwerp: Re: {O P E N}   {O P E N} Icon_minitimeza 1 nov 2014 - 12:37

"Bedankt" Frostfang keek wat minachtend naar de ander. Ze kon zijn naam niet herinneren, maar ze had hem wel is zien rondbanjeren in het kamp. "Je had beter moeten weten dan achterloos door de Snakerocks te lopen, mousebrain." Geen graag gedaan, natuurlijk niet. Frostfang bleef een nukkige poes. Shadecore, dat was het. "Shadecore," Zei ze er nog achteraan en ze gaf hem een poot, zodat hij zou kunnen opstaan.


{O P E N} Sy12xt
"Chase the wind and touch the sky"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shadecore
Member
{O P E N} DPKsfdL
74
Actief
Shadecore
BerichtOnderwerp: Re: {O P E N}   {O P E N} Icon_minitimeza 1 nov 2014 - 14:04

"Je had beter moeten weten dan achterloos door de Snakerocks te lopen, mousebrain." Miauwde de witte poes nukkig. "Shadecore," Vervolegde ze, waarna ze hem haar poot aangaf. "Dat had ik zelf ook al ondervonden", Miauwde de thunderclan kater bitter nadat hij zichzelf moeizaam overeind had gehesen.


{O P E N} 70fl29
Shadecore:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{O P E N}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Snakerocks-
Ga naar: