Walk 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Walk

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Walk DPKsfdL
35
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender:
Rank:
Shadysedge
BerichtOnderwerp: Walk   Walk Icon_minitimedi 28 okt 2014 - 21:51

[+Slenderstep]

De zon scheen fel tussen de bomen door, met slome stappen liep Shadysedge door de schaduwen. Haar humeur was wat opgekrikt en daarom was ze braafjes op jacht gegaan. Na een vangst van 3 muizen, een kraai en een rat vond ze dat ze wel een pauze verdiende. Daarom snoof ze nu de heerlijke geur van dennennaalden en herfst in. Genietend sloot ze haar ogen en ging ze rustig zitten in de schaduw van een van de hoge bomen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Walk DPKsfdL
As' (Also called Assie, Gen, badass, psychopath, suicide room and dramaqueen >D)
2034
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender:
Rank:
Slenderstep
BerichtOnderwerp: Re: Walk   Walk Icon_minitimedo 30 okt 2014 - 1:04

Nauwlettend hield ze het onbekende dier vanop een afstand in de gaten. Het moest vast de grens met Thunderclan of Windclan overgestoken hebben want het was een veel te vreemd dier om hier voor te komen. Daarbij had het ook nog eens de geur van het Thunderpath wat haar gedachten bevestigde. De poes liet zich door haar poten zakken, spande haar spieren aan en sprong. Pech voor haar lande ze vlak naast het vreemde dier en vluchtte weg. Ze keek het dier nog even na en vloekte toen. Het werd alweer moeilijker om prooien te kunnen vangen. Met gebogen kop en lege poten liep ze verder tot aan de Tallpines waar ze in de verte een vaag Shadowclan figuur zag zitten. Slender besloot om op de kat af te stappen, maar bleef toch voorzichtig. Je weet maar nooit hoe iemand zijn humeur kon zijn. "Goeiemiddag, Shady. Goede vangst zo te zien?" Pas nu kende ze de poes weer. Het was één van de warriors die ze af en toe eens tegen kwam in het kamp en in de den.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Walk
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: