Night of horror [Event] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Night of horror [Event]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Frostlake
StarClan
Night of horror [Event] DPKsfdL
« Daan »
1370
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Frostlake
BerichtOnderwerp: Night of horror [Event]   Night of horror [Event] Icon_minitimedo 30 okt 2014 - 21:10


Night of horror [Event] Jedzed_un_pumpkin2

De dagen werden al weer korter, het weer kouder en vochtiger en de prooi veel en veel schaarser. De kater had in zijn leven al vele verhalen gehoord, legendes zoals hij ze noemde. Over katten die rond deze tijd op mysterieuze wijze verdwenen waren, en waar nooit meer wat van gehoord was. Hij twijfelde er niet aan of het lag aan deze dag, deze spookachtige avond in het jaar die maar een keer voorkwam. Hij had er al meerdere meegemaakt, maar deze keer was hij zich bewust van de dag. Hij voelde het in zijn poten, in de rillingen die bij elke bries over zijn rug heen liepen. Zijn grasgroene ogen waren gericht op de nursery en hier stapte hij dan ook naar binnen. Waarschijnlijk sliepen de meeste kittens nog niet, want het was voor hen ook een hele verandering dat de dagen plots niet meer zo lang leken te duren. En omdat de kater nu geen apprentices meer had om te trainen, had hij plots een hele berg vrije tijd over. "Iemand die een verhaaltje wilt?" vroeg hij op zijn bekende warme toon, terwijl hij in een wat warmer hoekje van de nursery ging zitten waar er niet zo veel tocht was. Frostlake stond waarschijnlijk al een beetje bekend als een kater die dol was op kittens, vaak naar de nursery kwam om hen te bewonderen en graag verhaaltjes vertelde. En zo was dat ook op deze, iet wat duistere, avond.


[Halloween Event, open voor de hele ShadowClan die gezellig mee wilt doen/luisteren]ᖴOᒪᒪOᗯIᑎG Tᕼᕮ ᖇIᐯᕮᖇ Oᖴ ᗪᕮᗩTᕼ ᗪOᗯᑎSTᖇᕮᗩᗰ, Oᕼ IS IT ᗩ ᗪᖇᕮᗩᗰ
Night of horror [Event] E1lONzZ
Tᕼᕮᖇᕮ'S ᗩ ᖴOG ᗩᒪOᑎG Tᕼᕮ ᕼOᖇIᘔOᑎ, ᗩ STᖇᗩᑎGᕮ GᒪOᗯ Iᑎ Tᕼᕮ SKY
Terug naar boven Ga naar beneden
Otterflight
StarClan
Night of horror [Event] DPKsfdL
Rebecca
2487
Actief
Paint the sky, make it yours

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank:
Otterflight
BerichtOnderwerp: Re: Night of horror [Event]   Night of horror [Event] Icon_minitimedo 30 okt 2014 - 22:43

Night of horror [Event] Gihv

De kortere dagen begonnen steeds meer aan te trekken en luidde zo langzaam het begin van Leafbare in. Haar eigen vacht begon langer te worden, nog langer dan normaal. Ze glimlachte toen ze Frostlake zag opstaan en naar de Nursery zag gaan. Ze wist wat hij ging doen. Hoewel ze de verhalen al grotendeels kende besloot ze de kater toch te volgen. Niet lang nadat de kater de Nursery binnen was gegaan kwam ook zij binnen in de warme ruimte. Ze ademde de geur van Kittens in en zuchtte zacht. Daarna liet ze zich door haar poten zakken en ging een stukje bij Frostlake vandaan liggen zodat ze hem goed kon horen. "I'm curious about your stories Frostlake" miauwde ze met een brede glimlach.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Night of horror [Event]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: