For the first time doing this alone! [Open] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 For the first time doing this alone! [Open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ravenbreeze
StarClan
For the first time doing this alone! [Open] DPKsfdL
Lolobeest [A.K.A Lolita, Lolo of Loïs]
259
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 34 Moons
Gender:
Rank:
Ravenbreeze
BerichtOnderwerp: For the first time doing this alone! [Open]   For the first time doing this alone! [Open] Icon_minitimevr 7 nov 2014 - 17:02

Enthousiast was de jonge, zwarte kater het Windclan-kamp uitgelopen en hij keek met, wat wel leken glinsterende, ogen om zich heen. Dit zou de eerste keer zijn dat hij als warrior het kamp uit zou gaan, en als warrior zou gaan jagen voor zijn clan. Hij snoof de frisse lucht op, en er ging een rilling door hem heen door de kou die leaf-fall met zich meebracht. Niet ideaal, maar toch, het was nog geen leaf-bare. Hij had er één keer een meegemaakt, en was er meteen van afgeschrikt. Het was zo koud geweest! En die witte sneeuw was zo opmerkelijk... Ravenbreeze knipperde eventjes en keek om zich heen, een glimlach vormde op zijn gezicht. Hij draaide zich om, en besloot een kant op te gaan waar hij nog niet vaak geweest was. Met grote stappen liep hij door de velden heen, met die hoge bruine grassprieten. Hij leek wel op te gaan in zijn omgeving, ook al had hij een zwarte vacht. Net toen hij besloot dat het tijd was om voor prooi te gaan zoeken, hoorde hij wat, en het klonk niet als een prooidier.
Open! Feel free to join :3


For the first time doing this alone! [Open] 2qap74l
Terug naar boven Ga naar beneden
Brokenwing
Member
For the first time doing this alone! [Open] DPKsfdL
Angie
87
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 Moons
Gender:
Rank:
Brokenwing
BerichtOnderwerp: Re: For the first time doing this alone! [Open]   For the first time doing this alone! [Open] Icon_minitimema 10 nov 2014 - 20:54

Totaal verward strompelde de donkergrijze poes wat rond. Na de klap van de monster had ze wel eens dit soort momenten, dat ze verdwaast rondliep, geen idee waar ze was, wie ze was en waarom ze er was. Dit was een van die momenten, ze zag totaal niks. Alleen waas, en haar hoofd bonkte, en hinkend struikelde ze over iets, waarna ze vol op haar gezicht belandde. Ze begon te huilen, heel erg hard, waarna ze met wijd opengesperde ogen om zich heen keek en met haar poten door de lucht zwierde. "When you wake, you shall have, all the pretty little horses." Zong ze zacht, terwijl er tranen over haar wangen rolden en ze opeens begon te gillen. "Monster!" Schreeuwde ze, en rolde op haar zij waar ze met leeggezogen, donkergroene ogen naar een zwarte schim staarde. "Laat me gaan!" Snikte ze, en sloeg haar poten over haar neus.

Ik moest gewoon x3For the first time doing this alone! [Open] 2w37wnd
|| Sunset || Demon || Brokenwing ||Yarrowfrost ||
Terug naar boven Ga naar beneden
 
For the first time doing this alone! [Open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: