The simple things and subtleties they always stay the same 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 The simple things and subtleties they always stay the same

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dovepath
Member
The simple things and subtleties they always stay the same DPKsfdL
Bunny~
244
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 55 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Dovepath
BerichtOnderwerp: The simple things and subtleties they always stay the same   The simple things and subtleties they always stay the same Icon_minitimezo 9 nov 2014 - 20:29

Zelfs in het Windclan gebied was Leaf-fall duidelijk te zien. Niet zozeer aan de gevallen blaadjes, hoewel die er ook waren. Het weer was een veel duidelijker teken; het werd kouder, het regende veel meer en het werd veel sneller terug donker. Ook nu was het typisch weer voor deze tijd van het weer. De zon was al gezakt en de regen viel met bakken uit de lucht. De jonge warrior was helemaal tot aan de grens gegaan op zoek naar prooi, en ze had wel degelijk een konijntje kunnen vangen. Nu keerde ze terug richting camp, om te genieten van een welverdiende nachtrust in haar nieuwe den en om wat op te drogen, want haar grijze vacht hing doorweekt over haar lichaam. Jammer genoeg waren er blijkbaar nog katten, dacht ze toen de geur van een andere kat haar neusgaten bereikte. Ze legde het konijn even neer om beter te ruiken, en rook dat het Bloodclan was. En nog niet eens zo ver weg ook.

~Eerste post Dauntless


The simple things and subtleties they always stay the same SpDokJ
Terug naar boven Ga naar beneden
Dauntless
Member
The simple things and subtleties they always stay the same DPKsfdL
Tris
14
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender:
Rank:
Dauntless
BerichtOnderwerp: Re: The simple things and subtleties they always stay the same   The simple things and subtleties they always stay the same Icon_minitimezo 9 nov 2014 - 20:53


De poes liep met zachte poten over de krakende blaadjes en trok een zachte glimlach. Haar felgele ogen speurde over de gevallen bladeren en langs de bomen. Haar ranke lichaam week uit voor de vos die haar flank probeerde vast te pakken. Meteen stak ze haar nagels uit en sloeg naar de vos. Zij was onverschrokken, zij kon dit aan. Ze blies en haar wollige vacht kwam overeind. Pas toen ze zag de de vos hier niets van had zette ze het op een spurt zonder na te denken waar ze heen ging.

De geur van windclan doordrong haar twee neusgaten, meteen wist ze waar ze naar onderweg was. Windclan gebied, met de vos op haar hielen. In de windclan lagen haar roots, haar beide ouders waren daar geboren maar hadden afzonderlijk van elkaar besloten naar de Bloodclan te vertrekken. Adrenalinejunkies zoals zij ze noemde.

Ze zag de poes en zacht vloekte ze, het was niet haar bedoeling andere katten in gevaar te brengen. Haar schelle stem weerklonk in de stilte. 'OOIII kitty, run! Fox!' klonk waar schelle maar verrassend kalme stem. Zelf was ze net zo een adrenalinejunk als dat haar beide ouders dat waren geweest.

Made by Kíli @ Kickstart


The simple things and subtleties they always stay the same 15pkbhy
Terug naar boven Ga naar beneden
 
The simple things and subtleties they always stay the same
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: